Halamı o konuuuuu :)))))))
konuyu anlayamadım zaten uzunluktan burundan dolayı gözlükte kullanamıyorum gözlerm yoruluyoo :)))) iyiiii sen napıosunnn kahvaltı noldu uyanabildinmiii :))
fıstık foruma cıktı ama pc de degildim burdaym simdi:):asigim:
Kızlar benim cildim çok bozuldu ameliyattan sonra ya, sürekli küçük sivilceler çıkıyor, çok kaşınıyor ve alerji yapıyor, doktora gitmeli miyim, normal midir sizce, güneş kreminden olmuş olabilir mi ne dersiniz?
cnmmm normalll o sivilceler..bende normalde hiç çıkmas sivilce amlyttan sonra ilk iki ay yüzümün heryerii zöeliklede burnum minik minik sivilceydii.zamanla gecer..ben günşeşşş kremide kulanmadım ondan olmas..aklinialirimsmile
şimid gelelim konuyaa..
konu sahibii sevgilisi varmış 4 aydır çıkıyorlarmış..sevgiliside doktormuş..neyseee adammmm evlenmeden önce cinselligi yaşamadı kadınla evlenmezmiş..ana konu buuu yani evlenmeden önce cinsellik olmalımı olmamalımıı..
tabi benn olmas dedimmm karının biriiiiii ne laflar etti kıslar malesef terbiyem müsade etmiyorrr..bana neler neler dediiii:):):):):)bende söyledim tabii aslında banlancaımdan emindim ama hala burdayım:):):):):):)
hiç gerek yok cnmmmmm zamanla geçiyorrrr ama içine sinmiyorsa git tabii.. burun estetiginden sonra genelde sivilce çıkarmış bi kaç ay:)Ay sinir oldum ya, cildiyeye gitsem mi diye düşündüm ama, cildiye doktorlarından da hiç fayda görmedim kiBir ay daha mı böyle olcak
kız gece olaylar olmuş ben nasıl görmedim gece 3e kadar burdaydım oysaki delikafadulden
hiç gerek yok cnmmmmm zamanla geçiyorrrr ama içine sinmiyorsa git tabii.. burun estetiginden sonra genelde sivilce çıkarmış bi kaç ay:)
İyi o zaman canım gitmiyim, zaten aradım istediğim saat doluydu ben de vazgeçtim:)
Çok sağol canım Şeniz
hiç gerek yok cnmmmmm zamanla geçiyorrrr ama içine sinmiyorsa git tabii.. burun estetiginden sonra genelde sivilce çıkarmış bi kaç ay:)
uuuuuuuuuuu hemde neler neler olduuuuuu kaydirigubbakcemile3normalde 1 de yatarım 3 e kdr outrdum valla dahada outurdumda sabah uynamam diye yattım mecburenkaydirigubbakcemile3
herkese hakaret etmişler buraya da geldiler mi :) vajina estetiği topiğine küçük göğüslüler topiğine falan gitmişler ohaoldumsmile
onlar öneden banlılarmış zaten sanırım cibiliyetsizler Çok üzgünüm çoookhadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kaçırmışım kısss oraları farketemedim zaten benim baktıgım konuya bi iki yazıp kayboldular (baya agır yazdılkları için bi yorumları yetti arttı bile:):):)demek oralara saldırmışlarkaydirigubbakcemile3kudurmuşlardı resmenkaydirigubbakcemile3
selams bacular opuyorumnanaktan
onlar öneden banlılarmış zaten sanırım cibiliyetsizler Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?