Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimid gelelim konuyaa..
konu sahibii sevgilisi varmış 4 aydır çıkıyorlarmış..sevgiliside doktormuş..neyseee adammmm evlenmeden önce cinselligi yaşamadı kadınla evlenmezmiş..ana konu buuu yani evlenmeden önce cinsellik olmalımı olmamalımıı..
tabi benn olmas dedimmm karının biriiiiii ne laflar etti kıslar malesef terbiyem müsade etmiyorrr..bana neler neler dediiii:):):):):)bende söyledim tabii aslında banlancaımdan emindim ama hala burdayım:):):):):):)

tuonela fıstık forumdasınız gelsenizeeeeeeeeeee:)

konuyu anlayamadım zaten uzunluktan burundan dolayı gözlükte kullanamıyorum gözlerm yoruluyoo :)))) iyiiii sen napıosunnn kahvaltı noldu uyanabildinmiii :))

konuyu anlayamadım zaten uzunluktan burundan dolayı gözlükte kullanamıyorum gözlerm yoruluyoo :)))) iyiiii sen napıosunnn kahvaltı noldu uyanabildinmiii :))

kıs bende fıstık için geldim orayaaa yoksa okdr uzun konuyu okumasdımmm:)baksana gece 3 de zorla yattım uykumda yoktu yatarken:)sabah uyandım ama küfrettimmm tabikaydirigubbakcemile3
fıstık foruma cıktı ama pc de degildim burdaym simdi:):asigim:

yafyum yarın büyük gün bantlar çıkcak:)aklinialirimsmile

Kızlar benim cildim çok bozuldu ameliyattan sonra ya, sürekli küçük sivilceler çıkıyor, çok kaşınıyor ve alerji yapıyor, doktora gitmeli miyim, normal midir sizce, güneş kreminden olmuş olabilir mi ne dersiniz?

cnmmm normalll o sivilceler..bende normalde hiç çıkmas sivilce amlyttan sonra ilk iki ay yüzümün heryerii zöeliklede burnum minik minik sivilceydii.zamanla gecer..ben günşeşşş kremide kulanmadım ondan olmas..aklinialirimsmile

Ay sinir oldum ya, cildiyeye gitsem mi diye düşündüm ama, cildiye doktorlarından da hiç fayda görmedim ki Bir ay daha mı böyle olcak

kız gece olaylar olmuş ben nasıl görmedim gece 3e kadar burdaydım oysaki delikafadulden

Ay sinir oldum ya, cildiyeye gitsem mi diye düşündüm ama, cildiye doktorlarından da hiç fayda görmedim ki Bir ay daha mı böyle olcak
hiç gerek yok cnmmmmm zamanla geçiyorrrr ama içine sinmiyorsa git tabii.. burun estetiginden sonra genelde sivilce çıkarmış bi kaç ay:)

kız gece olaylar olmuş ben nasıl görmedim gece 3e kadar burdaydım oysaki delikafadulden

uuuuuuuuuuu hemde neler neler olduuuuuu kaydirigubbakcemile3normalde 1 de yatarım 3 e kdr outrdum valla dahada outurdumda sabah uynamam diye yattım mecburenkaydirigubbakcemile3

hiç gerek yok cnmmmmm zamanla geçiyorrrr ama içine sinmiyorsa git tabii.. burun estetiginden sonra genelde sivilce çıkarmış bi kaç ay:)

İyi o zaman canım gitmiyim, zaten aradım istediğim saat doluydu ben de vazgeçtim:)
Çok sağol canım Şeniz

İyi o zaman canım gitmiyim, zaten aradım istediğim saat doluydu ben de vazgeçtim:)
Çok sağol canım Şeniz

sengözlerimebaksanabiçin rahat etmiyorsa doktorunu ara bi sor istersen sositososito
ama herkesete olur genelde estetikten sonraaklinialirimsmile
rica ederim datlım nidemeksengözlerimebaksanab

herkese hakaret etmişler buraya da geldiler mi :) vajina estetiği topiğine küçük göğüslüler topiğine falan gitmişler ohaoldumsmile

herkese hakaret etmişler buraya da geldiler mi :) vajina estetiği topiğine küçük göğüslüler topiğine falan gitmişler ohaoldumsmile

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kaçırmışım kısss oraları farketemedim zaten benim baktıgım konuya bi iki yazıp kayboldular (baya agır yazdılkları için bi yorumları yetti arttı bile:):):)demek oralara saldırmışlarkaydirigubbakcemile3kudurmuşlardı resmenkaydirigubbakcemile3

onlar öneden banlılarmış zaten sanırım cibiliyetsizler Çok üzgünüm çoook
selams bacular opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnmboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…