• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi, şiddet ve vicdansızlık!

Ah yavrum ya. Bilse babasının ne haltlar yediğini anlasa hic o kapıya koşar mi acaba. Sabir diliyorum sana canım
boşanmak zor değilde işte yaşananlar aileler yıpratıyor benı canım ya kpderim cok saçmalıyor

Hahahahahahah :D
Ben de esimi severken isiririm surekli onun da fobisi var kucukken kopek isirmis fobi olmus :D
Ben isiriyorum isiriyoruum isiriyoruum en sonunda adam dayanamiyo kiziyo bana sonra da kusuyorum bana bagirdi diye :D

Ay niye isiriyoruz bu kocalari biz bacilar

boşanmak zor değilde işte yaşananlar aileler yıpratıyor benı canım ya kpderim cok saçmalıyor

Hadi ya ne diyor :110:

Hahahahahahah :KK70:
Ben de esimi severken isiririm surekli onun da fobisi var kucukken kopek isirmis fobi olmus :KK70:
Ben isiriyorum isiriyoruum isiriyoruum en sonunda adam dayanamiyo kiziyo bana sonra da kusuyorum bana bagirdi diye :KK70:

Ay niye isiriyoruz bu kocalari biz bacilar

Doyumsuzluk bacım :KK53:

Doğru videoyu buldum
Eşimi severken ben :KK53: :D

ısırma ne ya şaka gibi. şaşırdım kaldım. hiç öyle birşey geçmedi içimden. ayrıca ısırıyorsanız üzülmeyin de erkek milleti sonuçta. birşey olmazz. sağlamdır onlar

ısırma ne ya şaka gibi. şaşırdım kaldım. hiç öyle birşey geçmedi içimden. ayrıca ısırıyorsanız üzülmeyin de erkek milleti sonuçta. birşey olmazz. sağlamdır onlar

Bebekleri severken de ısırırsınız mesela. Hic küçükken kolunuzu ısırıp saat yapan ve sizi güldüren yasli birileri olmadi mi?

Ben ve bir çok kk üyesi kocasını ısırarak sevenler grubundayız, halimizden memmunuz :KK47:

Şaşırmayın siz de isirin:KK53:

FrKafka FrKafka canım eşinle herşey düzeldimi.. kk daki hesabını görmüştü hani

Eşimle hic aram bozulmadı ki.
Konusu bile olmadı.
İçini boşaltmış o da öyle varsaydım :KK50:

Back
X