merhaba bayanlar herkes yaptıklarını yazmış, anlatmış bende yazmak istedim :)
Diyet serüvenim tartıda 89u görmem ve hıçkıra hıçkıra ağlamamla başladı. 1 hafta oldu. Ramazana denk gelmesi çok iyi oldu aslında yardımcı oluyor zayıflamada...
Hergün mutlaka spor ve yürüyüş yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini mümkün olduğunca iftar ve sahurda almaya çalışıyorum. yani peynir, yağsız süt, yoğurt gibi...
asitli içecekler bilirsiniz ramazanın olmazsa olmazı bundan vazgeçemeyen ben haftada bir bardak da olsa da içiyorum malesef.
ama ardından hemen spora :)
kuru kayısı ve su yine olduğu gibi kurtarıcı oluyor. bunu gece yatarken yapıyorum. hem dinç tutuyor hemde tatlı ihtiyacını gideriyor. günde 2 litre su içemiyorum malesef..
ama 1 litre kesin içiyorum.
zaten wc ile kanka modundayım bu yüzden su içmeye korkuyorum, hatta dün içtiğim çay yüzünden korktum desem daha doğru
neyse... örnek bir iftar ve sahur menümü yazayım:
İFTAR
Orucu açtıktan 5-10 dk sonra;
1 kase çorba
az yağlı salata
Çorbayı içtikten 10-15 dk sonra;
2 köfte büyüklüğünde tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
1/8 dilim pide
SAHUR
1 adet yumurta ve 1 ince dilim beyaz peynirli menemen
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates – salatalık
1 adet meyve ( ben şeftali yedim )
1 su bardağı süt
diyete başladığım kilom 89, 6 günün sonunda 86.... daha vermem gereken 31 kilom daha var...
benimle birlikte zayıflamak isteyen bayanalrı beklerim :))
Diyet serüvenim tartıda 89u görmem ve hıçkıra hıçkıra ağlamamla başladı. 1 hafta oldu. Ramazana denk gelmesi çok iyi oldu aslında yardımcı oluyor zayıflamada...
Hergün mutlaka spor ve yürüyüş yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini mümkün olduğunca iftar ve sahurda almaya çalışıyorum. yani peynir, yağsız süt, yoğurt gibi...
asitli içecekler bilirsiniz ramazanın olmazsa olmazı bundan vazgeçemeyen ben haftada bir bardak da olsa da içiyorum malesef.

kuru kayısı ve su yine olduğu gibi kurtarıcı oluyor. bunu gece yatarken yapıyorum. hem dinç tutuyor hemde tatlı ihtiyacını gideriyor. günde 2 litre su içemiyorum malesef..

zaten wc ile kanka modundayım bu yüzden su içmeye korkuyorum, hatta dün içtiğim çay yüzünden korktum desem daha doğru

İFTAR
Orucu açtıktan 5-10 dk sonra;
1 kase çorba
az yağlı salata
Çorbayı içtikten 10-15 dk sonra;
2 köfte büyüklüğünde tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
1/8 dilim pide
SAHUR
1 adet yumurta ve 1 ince dilim beyaz peynirli menemen
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates – salatalık
1 adet meyve ( ben şeftali yedim )
1 su bardağı süt
diyete başladığım kilom 89, 6 günün sonunda 86.... daha vermem gereken 31 kilom daha var...
benimle birlikte zayıflamak isteyen bayanalrı beklerim :))