Sevgili adayının sözlük yazarı olması

kalplerbirsedunyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
3.343
6.346
158
40
Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
şimdi tabii daha yeniyiz öyle diretemem ama yine de huylandım.
siz merak eder miydiniz böyle bir durumda?

iyi sizde kadınlar kulubunde ki kullanıcı adınızı verin madem ona

ikisi aynı şey değil ama ben isterse verebilirim çünkü çekindiğim bir durum yok ama sözlük bambaşka bir mecra ve sapıkça şeyler yazan tiplerden olup olmadığını nereden bileceğim? belki bir sosyopat var kaşımda?

Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.

Hayır
Sözlükler kişilerin anonim takıldığı aklına estiği gibi yazdığı yerler
Ben de sözlük yazarıydım kimse de bilmez nickimi. Gelişine saldırılan bir alan neticede.

ikisi aynı şey değil ama ben isterse verebilirim çünkü çekindiğim bir durum yok ama sözlük bambaşka bir mecra ve sapıkça şeyler yazan tiplerden olup olmadığını nereden bileceğim? belki bir sosyopat var kaşımda?

Beraber olduğunuz adamın sosyopat olup olmadığını sözlükte yazdıklarından çıkaracaksanız işiniz zor.
Adam kanlı canlı karşınızda ne sıkıntısı var görürsünüz zaten.

Benim de var sözlük hesabım. En yakın arkadaşıma bile söylemedim. Bilinirse insan rahat yazamıyor.

Nasıl insanlar varmış sözlüklerde? Yazım kurallarına uymayanlar, yapısı bozuk cümeler kuranlar direk şutlandığı için toplumun genelinden biraz daha zeki, biraz daha kültürlü insanlar oluyor genelde. Birçok konuda kamuoyu oluşturuluyor filan. Güzel şeyler bunlar.

Size tavsiyem siz de kendinize meşgale bulun.

Beraber olduğunuz adamın sosyopat olup olmadığını sözlükte yazdıklarından çıkaracaksanız işiniz zor.
Adam kanlı canlı karşınızda ne sıkıntısı var görürsünüz zaten.

kimse ben sosyopatım, katilim, itim uğursuzum der mi?
hazır kendini anlattığı bir alan var bakıp değerlendireceğim.

hayır etmezdim biri benim buradaki nickimi sorsa özel der söylemezdim aynı zamanda sözlüklerin birinde yazarım sorana onu da söylemem orada nasıl tiplerin olduğu az çok belli diyorsunuz ama içinde olmadığınız için hep ergen goy goycu görmeniz normal gayet kültürel derinliği olan aklı başında saygın meslek sahibi insanlar da var

Back
X