- 24 Aralık 2015
- 147
- 11.910
- 118
- 33
- Konu Sahibi SAliOsmanF
-
Tutamıyoki kalın geliyo elineDiş çıkarmıyodur ama diş kökleri yerleşmeye başlamıştır ,kaşınıyodur diş etleri , diş kaşıyıcı ver eline rahatlar
Bende elimle biraz kaşıyorum öyle uyuyo ... Jel süreyim dedim 6 aydan önce sürmemek gerekiyomuş ne yapacağımı şaşırdımBenim kız 3 aydan sonra çekmeye başladı. Tak diye gözü kapalı çığlık atarak kalkardı uykusundan. 5. Ayın sonunda da alt iki dişi çıktı. 2 ay çekti yani..
ALLAH kolaylık versin. Ben diş kaşıyıcı veriyordum almıyordu.mecbur gece yatarken diş jeli sürüyordum parmağımla da azcık kaşıyordum. Gene biraz iyi ediyordu .
Evhamdan ziyade çözüm aramaya çalışıyorum canım o huzyrsuz olunca bende oluyorumPek sanmıyorum dis çıkardığını ztn 2-3 ay önceden başlar diş huzursuzlukları boş yere evham yapma.
Atak dönemi olabilir bebekler bu aylarda uyku problemi yaşar zamanla düzene girer uykusu :)
Ne yaptın peki kaşınmaması içinBu ayda hazirlanir diğer ay çıkarır ilk dişini benim oğluşum da böyle oldu
Taze soğanı damaklarıyla ezsin. Beyaz kısmını ver . O bütün acısını alırmış .Bende elimle biraz kaşıyorum öyle uyuyo ... Jel süreyim dedim 6 aydan önce sürmemek gerekiyomuş ne yapacağımı şaşırdım
Ayyy ben bile soğan yemiyorum :) yazıkk onaaa ama deniycem:)Taze soğanı damaklarıyla ezsin. Beyaz kısmını ver . O bütün acısını alırmış .
Yok birşey olmazAyyy ben bile soğan yemiyorum :) yazıkk onaaa ama deniycem:)
İnan o kadar çok istiyorumki yemeği eşim bayıla bayıla yiyo ama olmuyo yiyemiyorum midem pek kaldırmıyoYok birşey olmazsende ye.çok süt yapar at salatana gitsin
Diğer yeşillikleri ye o zaman, pırasa yemeği yap. Aynı şeyİnan o kadar çok istiyorumki yemeği eşim bayıla bayıla yiyo ama olmuyo yiyemiyorum midem pek kaldırmıyo
Diğer yeşillikleri yiyiyprum zaten:) pırasayıda adam ağzına sürmez onu dilinden düşemem valla iyisimi ben soğan yemimDiğer yeşillikleri ye o zaman, pırasa yemeği yap. Aynı şey
Benim arkadaşımın kızı 3 aylık tı ilk dişi patlattîğında1 haftadır fındıkım uykudan birden uyanıyo, huzursuz, bazen meme yemiyo, elleri hep ağzında, salyası akıyo, sürekli parmağımı ısırıyo ama daha çok küçük 1 hafta sonra 4. ayımıza giricez bu zamanda diş çıkarıyo olabilirmi? Yardımcı oluuuuunnnn
Oo baya erkenmiş acaba kaşıntısı için ne yapmışBenim arkadaşımın kızı 3 aylık tı ilk dişi patlattîğında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?