sevgili anneler bi yardımcı olurmusunuz?

SAliOsmanF

(Karışık değil karmakarışık)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
147
11.910
118
33
1 haftadır fındıkım uykudan birden uyanıyo, huzursuz, bazen meme yemiyo, elleri hep ağzında, salyası akıyo, sürekli parmağımı ısırıyo ama daha çok küçük 1 hafta sonra 4. ayımıza giricez bu zamanda diş çıkarıyo olabilirmi? Yardımcı oluuuuunnnn

Pek sanmıyorum dis çıkardığını ztn 2-3 ay önceden başlar diş huzursuzlukları boş yere evham yapma.

Atak dönemi olabilir bebekler bu aylarda uyku problemi yaşar zamanla düzene girer uykusu :)

Diş çıkarmıyodur ama diş kökleri yerleşmeye başlamıştır ,kaşınıyodur diş etleri , diş kaşıyıcı ver eline rahatlar

Bu ayda hazirlanir diğer ay çıkarır ilk dişini benim oğluşum da böyle oldu

Benim kız 3 aydan sonra çekmeye başladı. Tak diye gözü kapalı çığlık atarak kalkardı uykusundan. 5. Ayın sonunda da alt iki dişi çıktı. 2 ay çekti yani..
ALLAH kolaylık versin. Ben diş kaşıyıcı veriyordum almıyordu.mecbur gece yatarken diş jeli sürüyordum parmağımla da azcık kaşıyordum. Gene biraz iyi ediyordu .

Bende elimle biraz kaşıyorum öyle uyuyo ... Jel süreyim dedim 6 aydan önce sürmemek gerekiyomuş ne yapacağımı şaşırdım

Pek sanmıyorum dis çıkardığını ztn 2-3 ay önceden başlar diş huzursuzlukları boş yere evham yapma.

Atak dönemi olabilir bebekler bu aylarda uyku problemi yaşar zamanla düzene girer uykusu :)
Evhamdan ziyade çözüm aramaya çalışıyorum canım o huzyrsuz olunca bende oluyorum

Bi krem var jel adını unuttum ama m çok iyi geliyor eczaneye sorabilirsin sogutuyor dış etlerini bebekler icin

Bi krem var jel adını unuttum ama m çok iyi geliyor eczaneye sorabilirsin sogutuyor dış etlerini bebekler icin

Bi krem var jel adını unuttum ama m çok iyi geliyor eczaneye sorabilirsin sogutuyor dış etlerini bebekler icin ben 4 aylıkken kullanmaya baslamistim

Benim arkadaşımın kızı 3 aylık tı ilk dişi patlattîğında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…