- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Son dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem