Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar
senin sevgilin olsa erkek arkadaşlarını istemez
erkek arkadaşlarının sevgilisi olsa seni istemez
şahsen benim erkek arkadaşımın bir bayan arkadaşı olamaz oda aynı fikirde benimle
şahsen benim erkek arkadaşımın bir bayan arkadaşı olamaz oda aynı fikirde benimle
Çok tuhaf bence. Erkek arkadaşınız dışında tüm erkekler sizin üstünüze atlamak için beklemiyorlar veya sizin dışında bütün kadınlar sizin sevgilinizin üstüne atlamaya fırsat aramıyorlar
Çok tuhaf bence. Erkek arkadaşınız dışında tüm erkekler sizin üstünüze atlamak için beklemiyorlar veya sizin dışında bütün kadınlar sizin sevgilinizin üstüne atlamaya fırsat aramıyorlar
dürüst olmak gerekirse benim eşimin de kız arkadaşı yok olmayacakta. kız erkek arkadaş olabilir diyordum ben, gerçi hala diyorum ama insanından insanına değişiyor. eşimin biz daha evlenmeden önce kız arkadaşları vardı, içlerinden biriyle biraz daha samimilerdi, kızla ben de tanışıyordum, sonra bi gün eşimin bu kızdan artık pek bahsetmemeye çalıştığını farkettim, eskisi gibi değildi ona karşı, ama yine görüşüyordu. kadınlar hisseder derler ya sıkıştırdım ne oldu diye, anlattı, meğer kız yakın zamanda eşime ilanı aşk etmiş, bana rağmen beni bilmesine rağmen onunla olmak istediğini söylemiş, çünkü neymişte çok aşık olmuş, onsuz olmaktansa her şeyi göze almışmış... mesajları gösterdi direkt. haliyle ben de bi daha asla görüşmemesini söyledim. o saatten sonra diğerlerine de güvenim kalmadı. öyle öyle bittiler hepsi. bu olaya kadar ben de pek karışmazdım kız arkadaşlarına falan.