Sevgili bulunca arayip sormayi kesen arkadas

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
169
53
35
Benim böyle bir arkadaşım var. Daha önce sevgilisi varken aramayı kesmişti. O dönem kırılmıştım ama bir şey söylemedim. Sonra tekrar aradı. Sevgilisinden çok kötü bir şekilde ayrılmış. Sevgilisi hakaretvari şeyler söylemiş ayrılırken. Onu öyle gördüğüm için üzüldüm, kırgınlığımi unuttum ve destek olmaya çalıştım.

Şuanda yeni bir sevgilisi var. Yine iletişimi kesti. Tarih tekerrür ediyor. Bu arkadaşlığı bitirmek için yeterli bir sebep mi sizce? Ben mi alınganlık edip abartıyorum?

Ararsa telefonu açıp açıklama yapıp öyle mi bitirmeliyim yoksa hiç cevap bile vermemeli miyim 🤔

Ararsa telefonu açıp açıklama yapıp öyle mi bitirmeliyim yoksa hiç cevap bile vermemeli miyim 🤔
O an nasıl hissedersen öyle davran canım. Böyle erkeğim hayatımın merkezi de kendisi de o diyen kadın aptal kadındır. Öyle birini kaybetmek değil kazançlı çıkmaktır. Kendine güvenen sosyal çevresi ile doğru iletişim kuran kendi ayakları üstünde duran arkadaşlıklar en sağlamı

Arkadaşınızın, sevgilisi olunca buldumcuk gibi bir anda sizinle iletişimi kesip, ondan ayrıldıktan sonra arkadaş olduğunuzu hatırlıyorsa, ipleri koparmanın vakti çoktan gelmiş demektir.

Benim böyle bir arkadaşım var. Daha önce sevgilisi varken aramayı kesmişti. O dönem kırılmıştım ama bir şey söylemedim. Sonra tekrar aradı. Sevgilisinden çok kötü bir şekilde ayrılmış. Sevgilisi hakaretvari şeyler söylemiş ayrılırken. Onu öyle gördüğüm için üzüldüm, kırgınlığımi unuttum ve destek olmaya çalıştım.

Şuanda yeni bir sevgilisi var. Yine iletişimi kesti. Tarih tekerrür ediyor. Bu arkadaşlığı bitirmek için yeterli bir sebep mi sizce? Ben mi alınganlık edip abartıyorum?
İkinci kez aynısı yaşatıyorsa hiç de abartmıyorsunuz.

Keyfi yerindeyken arayıp sormayan, yalnız kalıp sıkıntıya girince aklına geldiğiniz bir arkadaşa yer vermeyin hayatınızda. Size gereksiz yük olur sadece.

Yeterli bı sebep tabiki

Benim bi arkadaşım benimle takılabilmek için sevgilisinden ayrılmıştı iyi anlaşıyoruz var böyle dostlar erkekleri önde tutmayan ama sizi sevip sevmemesine bağlı yalnız hissediyorsunuz sonuçta hiçbirşey demeyin bence sizde normal takılın

Back
X