Sevgili Dünürüm Star Tv

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
33.258
6.523
773
Yarışmada evlilik hazırlıkları yapan gelin adayı ve damat adayının anneleri ile birlikte hayallerindeki düğünün hazırlıklarını yapmak üzere başvuru yapıyor. Seyircilerin gözü önünde, hiç masraf yapmadan muhteşem bir düğün yağmak isterseniz yarışmaya başvuru yapmanız yeterli olacak.

Evlenmeyi planlayan çiftler, nasıl düğün yaparım diye kara kara düşünenler tam sizlik bir yarışma başlıyor. Yarışmanın fragmanında gelin damat ve annelerinin birbiriyle kıyasıya rekabeti gözler önüne seriliyor. Bakalım hangi taraf üstün gelecek? Ancak yarışma programının sonunda çiftleri rüya gibi bir düğün bekliyor olacak.

[video=youtube;LYnTOk9DOEY]http://www.youtube.com/watch?v=LYnTOk9DOEY&list=PLf1nK8EMP194f252vYISHfizauuGgPyCF&index=1[/video]

Geçen hafta izledim, anneler düğünle ilgili fikir verdi de kız annesininki seçilmişti..
Ne kadar itici oluyor insanlar..
İzlerken geline de, damada da, kayınvalidelere de şaştım kaldım..

Evlenmek isteyen ama hayallerindeki düğünü yapacak maddiyatı olmayan çiftler için güzel bir program.:31:

[video=youtube;dIV_40l-B_I]http://www.youtube.com/watch?v=dIV_40l-B_I[/video]

bende izliyorum denk geldikce heyecanlı oluyor kimin masası seçilecek sonunda düğün nasıl olacak merak ediyorum

Bugun izledim o kaynana nedir oyle arkadas ..
Kızı nısanlsı tehtıt etmıs annemın masası secılmezse bızden kımse dugune gelmez dıye ..
Ben o kızın yerınde olsam al ananla yap dugunu der ceker gıderdım şok oldum resmen , kız goz gore gore yakıyor başını..
Kımsede dur napıyorsun demıyor

Bugun izledim o kaynana nedir oyle arkadas ..
Kızı nısanlsı tehtıt etmıs annemın masası secılmezse bızden kımse dugune gelmez dıye ..
Ben o kızın yerınde olsam al ananla yap dugunu der ceker gıderdım şok oldum resmen , kız goz gore gore yakıyor başını..
Kımsede dur napıyorsun demıyor

Bu yorumu sanki ben yazdım. Ben olsam o şamdanları o kaynananın gözüne sokmuştum. Kızcağız ağzını açıp birşey demedi.

şu an izliyorum bu haftakiler çok yoksul kıza çok üzüldüm hiç birşey yapmamışlar yazık.

bu haftakilerde entrasandı bence hala kaynanalar yapmıyor gelin yönetiyor herşeyi aslında ek haklar falan gelinin isteği üzerine değiştirildi

Back
X