- 27 Kasım 2014
- 129
- 70
- 53
- 34
2 buçuk yıllık evliyiz.6 aylık oğlum var..ben direk konuya girim.bizim sorunumuz eşimin cinsel isteksizliği. bekarken kadınların isteksiz olduklarını duymuştum ama evlenince eşimde gördüm ve malesef yaşadım bu hayal kırıklığını..çok severek evlendik.flört yada nişanlılık döneminde bu tarz konuşmalarımız (muhafazakar) görüşten dolayı ne yaşandı ne de öyle pek konuşuldu..balayında ,ben beklediğimi yeteri kadar alamayınca moralim bozuldu çok üzüldüm.deli gibi beni arzulaması gereken insan ilk birliktelik ardından bir hafta gönülsüzdü.sarılıp yattık.ben ima ettim yakınlık gösterdim ama o yanaşmadı.evimize geldik.10 -15 günde bir oluyordu.bazen de ayda 1 felan.ben tabi süsleniyorum,cilve yapıyorum beni seviyor okşuyor,gülüşüyoruz gerisi yokk..şimdiye kadar ilk birlikteliğimiz dışında hep benim yaklaşmamla oldu bişeyler.çocuk istedik ama bu şartlar altında (1 yıl ) civarında sürdü hamile kalmam.hamileliğiminde ilk 6 ayı 2 yada en fazla 3 kez birlikte olmuşuzudr.6. ayından sonra ise oğlum şuan 6 aylık oldu hala tık yok..bazen ben mi abartıyorum diyorum ama yok yani akıl alacak gibi değil.bir yıl olmuş münasebet sıfır.hamileyken yaklaşmayı denedim bebeğimizi düşünelim aşkım ben ona zarar vermekten korkuyorum.doğumdan sonra doya doya yaşarız dedi..loğusalığım bitti 6 ay geçti hala aynı..tabi huzurluklar arttı.benim de eski sevgim ilgim kalmadı kendisine.o beni çok seviyor hissettiriyorda bana bunu.artık ben istemeye ben yaklaşmaya utanıyorum resmen..reddedildiğim dönemlerde oldu bi kadın olarak.çok ağladım o da ağladı..ben niye böyleyim niye seni üzüyorum die..her hangi bidestek almayada yanaşmıyor ama.sadece zaman istiyor.1 yıl oldu..o zaman ı tükettim ben.bide kendimde farkettiğim bişey çok canımı sıkıyor.ben soğuyorum giderek kopuyorum.böyle olsun istemiyorum ama elimde değil..her dediği batıyor,konuşmak gelmiyor içimden yada muhatap olmak,dinlemek..ailesine yakınlarına bile sinir oluyorum.huysuz aksi biri oldum bunun farkındayım..ve böyle olmaktanda çok mutsuzum,eşimi eskisi gibi sevmek istiyorum ama içimden gelmiyor.cinsellik belki herşey demek değil ama birçok şey demek..nacizane fikrim huzur ve sevgi ondan geçiyor.kimseyede anlatamıyorum.içimde tut tut yoruldum beni tüketiyor artık..sorular sorular...nereye kadar böyle?bilinmezlik...(rabbim yardım et)