sevgili eşim ve ailem

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
Merhaba
aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim hikayemde şöyle biz eşimle tanıştıktan 2,5 sene sonra evlendik.maddi olaarak yardım gördüm diyemem zaten beklemiyorumda çünkü kaynanam anca kendisine yetiyor.ama hep evlendiğimizden beri eşime tavır yapıyorlardı bende eşime neden sana tavır yapıyorlar dedim oda yok öyle birşey deyip üstünü kapatıyordu. kaynanam hep karın bizde gelsin kalsın falan derdi bende gidip kalayım aynı zamanda onların orda tüp bebek merkezzi var tedavi olurum dedim. kaynanamda kalırken eşim beni arar konuşurdu baktım kaynımla kaynanam niye bizi bu kadar aramıyor dedi.eşime bunu söyledim oda kıskanmasınlar diye az aramaya başladı.sonra görümcem geldi 2 oda süpürdü bende o arada mutfağı temizledim .akşam eşim geldi baaktım herkes eşime tavır yapıyor sabah oldu kaynıma eşim neden günaydın demiyorsun dedi.bende sana tavır yapıyor işte dedim kaynım sinirlendi.sinirden yüzü şişti bende korktum birşey olacak diye gittim özür diledim oda bana boşver uzatma diye tersledi.sonra eşim ona sordu neden böyle yapıyorsun diye kaynımda annesi üzülüyormuş ondan eşime öyle davranmıyormuş neymiş neden karına laf söyletmiyorsun bu yüzden annesi üzülüyormuş.bu arada genç kız bir komşuları var kaynanamla görümceme bir yalakalık yapıyor anlatamam nedenini bende anlamadım yok teyze ben senin ev işlerini yaparım görümcemin çoçuğunu içine sığdıramama falan benide sanki yokmuşum orda gibi görmüyor bu kız ne meraba diyor ne hoşgeldin.neyse bu ay atamam var eşim kaynanam gilin bulunduğu ili yazalım diyor bende istemiyorum sizce ne yapmalıyım 1 ay kaldım eşimin bana yaptığı herşeyi kıskandılar temelli kalsam korkuyorum o yüzden sizce ne yapmalıyım birde bu komşu kızı sizce neden böyle davranıyor..lütfen yardımcı olun yaşım küçük biraz tecrübesizim bazı konularda.

Ne kadar sacma bir sey ya ! Yani sana laf soylese,tartissaniz,kaynanan gobek atacak.Ne insanlar var ya,bu ne fesatliktir.Tatlim ben senin yerinde olsam esimle konusur,onlarin kaldigi sehri yazmazdim.Ayni sehirde,inan cok sorunla karsilasma ihtimalin var...Bu arada buyuk ihtimalle o komsu kizin esinde gozu vardi,ya da var,tabii ailesine yaranmak icin ugrasiyordur,bu kiz ogluma daha uygun desinler diye.Baska ihtimal de olabilir belki.

Son düzenleme:
Komsu kız, eltiniz olmak istiyor galiba.. :51:
Bir digeri, esiniz tabiki sizi arıyacak, tabii ki size laf söyletmeyecek bunda ne gibi bir terslik varmıs?
Kayınınız bunun icin mi abisine tavır yapıyor yani?
Esi olacak insana acıdım resmen suan.
Bu kadar seyin üstüne oraya atama istememelisiniz bana sorarsanız..

eşin konuşmaktan anlayan bi insansa açıkça sıkıntılarını belirtebilirsin belki?
aileni önemsiyorum fakat aynı yerde yaşamak aramızdaki saygıyı etkiler diye korkuyorum, hatırlarsan bi ay kaldığımda neler yaşamıştık endişelerim boşa değil yani sebepleri var gibi şeyler söyleyerek ikna edebilirsin.
mühim olan eşinin ailesini yerden yere vurmamak, o zaman sana karşı cephe alır kulaklarını tıkar ve bi daha ona ulaşamazsın..
Allah kolaylık versin..

Ne kadar sacma bir sey ya ! Yani sana laf soylese,tartissaniz,kaynanan gobek atacak.Ne insanlar var ya,bu ne fesatliktir.Tatlim ben senin yerinde olsam esimle konusur,onlarin kaldigi sehri yazmazdim.Ayni sehirde,inan cok sorunla karsilasma ihtimalin var...Bu arada buyuk ihtimalle o komsu kizin esinde gozu vardi,ya da var,tabii ailesine yaranmak icin ugrasiyordur,bu kiz ogluma daha uygun desinler diye.Baska ihtimal de olabilir belki.

cnm dediklerin aynen doğru bende onu hissettim ama kızın günahını almak istemedim. ama baktım eşim ne zaman adanaya gitse bir bahane bulup kaynanamın yanına gelince biraz şüphelendim doğrusu allah ıslah etsin birde yaş pasta yapıp getirdi eşimde beyenmedim güzel olmamış dedi kaynımda dik dik bakarak ben beğendim çok güzel olmuş dedi gıcık verir gibi ...kaynımda az değil yani 2.kaynana

Komsu kız, eltiniz olmak istiyor galiba.. :51:
Bir digeri, esiniz tabiki sizi arıyacak, tabii ki size laf söyletmeyecek bunda ne gibi bir terslik varmıs?
Kayınınız bunun icin mi abisine tavır yapıyor yani?
Esi olacak insana acıdım resmen suan
.
Bu kadar seyin üstüne oraya atama istememelisiniz bana sorarsanız..

tam tersine öylelerinin eşleri pek bi kıymetli oluyo. annelerine tek laf ettirmiyolar da iş yengelere gelince sorma gitsin:27:

Son düzenleme:
cnm dediklerin aynen doğru bende onu hissettim ama kızın günahını almak istemedim. ama baktım eşim ne zaman adanaya gitse bir bahane bulup kaynanamın yanına gelince biraz şüphelendim doğrusu allah ıslah etsin birde yaş pasta yapıp getirdi eşimde beyenmedim güzel olmamış dedi kaynımda dik dik bakarak ben beğendim çok güzel olmuş dedi gıcık verir gibi ...kaynımda az değil yani 2.kaynana

Kaynının kafası yerinde mi??
Pes yani kaynana, görümce, elti bitti, simdi sıra kayın mı?
:53:

Ben de gunahini almak istemem ama anlattiklarin bunu gosteriyor.Cok sey duyuyoruz boyle cunku...Umarim size sorun yaratmaz.

tam tersine öylelerinin eşleri pek bi kıymetli oluyo. annelerine tek laf ettirmiyolar da iş yengelere gelince sorma gitsin:27:

Valla hersey konu sahibinin kocasında biter.
Kaynımda kimmis? İstedigi kadar surat yapsın kendi bir evlensin önce, esini ne arasın, ne de kaynana yanında ilgi falan göstersin..
Hani annesi üzülmesin o bakımdan.
:51:

eşin konuşmaktan anlayan bi insansa açıkça sıkıntılarını belirtebilirsin belki?
aileni önemsiyorum fakat aynı yerde yaşamak aramızdaki saygıyı etkiler diye korkuyorum, hatırlarsan bi ay kaldığımda neler yaşamıştık endişelerim boşa değil yani sebepleri var gibi şeyler söyleyerek ikna edebilirsin.
mühim olan eşinin ailesini yerden yere vurmamak, o zaman sana karşı cephe alır kulaklarını tıkar ve bi daha ona ulaşamazsın..
Allah kolaylık versin..

cnm eşim sırf istediği iş orda diye gitmek istiyor.ve bana kendisi diyorki ben ailemden korkmasam giderim ama sana zarar verirler diye korkuyorum diyor.bunu kendi biliyor çünkü ben eşime dedimki 1 sene önce annenin evi yok ona yardım edelim durumumuz düzelirse tokiye falan sokarız hiç plmazsa dedim eşiminde hoşuna gitmiş ve kaynaanm arkamdan kaynıma atmış durmuş benim hakkımda kaynımda onu eşime söyleyince yazıklar olsun o anneme ev almayı düşünüyor annem de eşimi istemiyor demiş

Kaynımda kimmis? İstedigi kadar surat yapsın kendi bir evlensin önce, esini ne arasın, ne de kaynana yanında ilgi falan göstersin..
:51:[/QUOTE

görümcem geldi neymiş onun çoçuğu varmış o yüzden iş yapamazmış bütün işi ben yapacakmışım bunu kaynım söylüyor birde eşime

birde beni 40 yılda bir gören komşuları bana tavır yapıyor artık hakkımda ne anlattılarsa bende görümcemde ordaayız diyorlarki kaynanama ben kızın için geldim ben o kadar üzüldümkü anlatamam yani siz beni tanımıyorsunuz bu ne tavır

:51:[/QUOTE

görümcem geldi neymiş onun çoçuğu varmış o yüzden iş yapamazmış bütün işi ben yapacakmışım bunu kaynım söylüyor birde eşime

Peki esin ne diyor kaynının bu sözleri üzerine canım?

kaynıma ve annesine tavır aldı şimdi oda madem eşim size batıyor bende gelmiyorum bir daha demiş kaynıma bu seferde kaynanam aradığında her zaman tavırlı konuşurdu annem kuzum demeye başladı eşime

Ya esinin senin yaninda olmasina cok sevindim...Sen ailesine hic bir laf etme,birak,zaten esin gormus,anlamis neyin ne oldugunu.

benim eltim kocasıyla kavga etti kaynanamım yanında başka odada baktım eltim ağlıyor bende kaynanamda gördü ama kızla hiç ilgilenmedi neden ağlıyorsun diye sormadı bile kızda çekip annesine gitti arkasından arayıpta ne den gittin gel kızım demedi.kaynıma sordu neden tartıştınız diye oda ütümü yapmadıj falan deyip geçiştirdi.yani bir kadında ütü yapmazsa ne işe yarar dedi kaynanam

Ya esinin senin yaninda olmasina cok sevindim...Sen ailesine hic bir laf etme,birak,zaten esin gormus,anlamis neyin ne oldugunu.

evet cnm anlamış çok şükür bende eşime acıyorum kimse bana değil ona tavır yapıyor teyzesi falan ...yani neden beni sevmiyorsanız bana tavır alın nedden eşime alıyorsunuz onu anlamadım ben..

evet cnm anlamış çok şükür bende eşime acıyorum kimse bana değil ona tavır yapıyor teyzesi falan ...yani neden beni sevmiyorsanız bana tavır alın nedden eşime alıyorsunuz onu anlamadım ben..

Orasi oyle de,ne sana ne esine tavir almalarina sebep olacak bir sey yok ki...Kim bilir ne dediler akrabalara bu kadar dolduracak.Onlardan da hic kimse demiyor mu ya bi su kizi tanimaya calisayim,bakalim gercekten nasil biri.Millet her soylenene inaniyor anlamadan dinlemeden.Gunah ya !

benim eltim kocasıyla kavga etti kaynanamım yanında başka odada baktım eltim ağlıyor bende kaynanamda gördü ama kızla hiç ilgilenmedi neden ağlıyorsun diye sormadı bile kızda çekip annesine gitti arkasından arayıpta ne den gittin gel kızım demedi.kaynıma sordu neden tartıştınız diye oda ütümü yapmadıj falan deyip geçiştirdi.yani bir kadında ütü yapmazsa ne işe yarar dedi kaynanam

kaynın hata yapmış ama.kaynanada olsa başkasıda olsa kavga dövüş karı koca arasındadır.eğer ütüyü yapmadıysa bunu annesine söylüyorsa daha ben o kocadan bişiy beklemem yani.bende yapmıyorum çoğu zaman boynum ağrıyor.eşimde iş kıyafeti falan ne olursa demeden kendi ütülüyor.helede gidip kaynanama bunu söylücek bidaha yüzüne bakmam o adamın.

Back
X