Tesekkur ederim sevgili muhap, cok mutlu etti cumleniz beni :)O neydi be!
Valla uslubunuza yazisiniza,duygunuza hayran kaldim.
Allah yine ayni şekilde sevgi cümleleri yazdıracak, kIymet bilecek yâr nasip etsin.
Mutlu kal..
Ne kadar içten ne kadar masum...
Allah gönlünüze göre versin..
Icım bi değişik oldu Allah yaşatmasın ayrılıkları böyle nasrin sevgilerde..
Cok sagolun tesekkur ederim:)Sebep neydi belki anlatmak istersin ?
Cok sagolun tesekkur ederim:)
Iki birbirini sevmeyen aileye ait olunca flort donemimizde, evliligimizde sorunlu oldu. Cok cabaladik, ama daha sonradan aileler arasinda inada bindi ve "bu olay bitmezse kan dokulur" gibi tehditler gelince mecburen ayrildik
Bu kadarını inan tahmin bile edemezdim .
Aileler kanlı bıçaklı olmuş belki de en iyisini yaptınız ayrılmakla birine bir şey olmadan.
Ama seven insanları ayırmak hangi vicdana sığar bilemiyorum.
Inat oldu aslinda. Oglumuz/kizimiz dedigimizi yapacak! Seklinde bir inat. Simdi aralarinda acaba karismasamaydik diye konusmalar geciyor ama bişeyler cok yikildi.
Ilk karar verince ayrilmaya sonra aramiz gerildi. Ama kardeslerimle gorusuyordu haber aliyordu. Anlasmali bosandik, mahkeme gunu gozleri hep dolu doluyduk ama hic konusamadik babamla annem cekistirip duruyorlardi gozleri bizdeydi herkesin. Goz goze gelmemize bile tahammul edemiyorlardi:) bosandiktan sonra mesaj atti, mesajlastik falan.. ve her gun yine is cikisima gelip aldi beni, simdi boluya tasiniyorum atamam oldu, her isimi halletti. Oyle iste:)Yazık etmişler üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz ne düşünüyor size ulaşmaya çalıştımı hiç ayrıldıktan sonra?
Ilk karar verince ayrilmaya sonra aramiz gerildi. Ama kardeslerimle gorusuyordu haber aliyordu. Anlasmali bosandik, mahkeme gunu gozleri hep dolu doluyduk ama hic konusamadik babamla annem cekistirip duruyorlardi gozleri bizdeydi herkesin. Goz goze gelmemize bile tahammul edemiyorlardi:) bosandiktan sonra mesaj atti, mesajlastik falan.. ve her gun yine is cikisima gelip aldi beni, simdi boluya tasiniyorum atamam oldu, her isimi halletti. Oyle iste:)
Amin insallah Rabbim herkese mutluluk versin :)Aşk sevgi bitmemiş hala. Ne diyeceğimi bilemedim Allah gönlünüze göre versin umarım çok mutlu olursunuz
Bu kadar güzel bir aşk beni bile utandırdı..Yüreğiniz dert görmesin başka zeval vermesin..Ne şanslıymış o kişi..
O kadar zor bi surec ki inanin; kavgalar hakaretler asagilamalar nefret kusmalar hepsine kulaklarimizi tikadik biz. Aileyle iliskimizi ayri, kendi iliskimizi ayri tutmaya cabaladik. Ama araya tehditler ve kavgalar girince insan cok korkuyor. Tek bir gun rahat kalabildik mi? Asla. Her gun korkuyla gecti. Oyle ki babam isyerime gelip bana bagirdi cagirdi. Ki bi ogretmendim; ardindan istifa ettim.Ailelerin lanet inadına kurban bir aşk galiba.
Gerçi iki insan birbirini çok seviyorsa başkaları ayrılığa sebep olamaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz.
Yaşamadan anlaşılacak şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?