• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili eski yoldasim...

Ilk defa boyle birsey duyuyorum. Sanki kan davali ailelerin cocuklari evlenmis gibi.

EKİM ah arkadaşım! Rabbim yardımcın olsun. Her şerde vardır bir hayır. Yarın güzellikleriyle bekliyor olsun seni, sizi, inşallah. Allahım yardımcınız olsun.

yazdiklariniz beni eskilere goturdu... Benzeri olaylari yasadigim icin cok iyi anliyorum.. O kadar zor bi durum ki icnden cikamiyo insan... Hayirlisiysa Eger umarim yollariniz tekrar birlesir.. Once yokluguna alismak, sonra tekrar ayni heyecanla sevmek coook zor insan istesede olmuyo.. Herkes zamanla diyo bekliyorum.. Zaman geciyo ve sanki hayatimda bi ilerleme olmuyo gibi geliyo.. Gonul yarasi en zor gecenlerdenmis... Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin
Ozel degilse; sizin sonunuz ne oldu acaba? Nasil davrandiniz ne yaptiniz.. pes mi ettiniz yoksa beklediniz mi? Ben cok yorgunum, bir arkadasim bana "of yeter bi erkek icin uzme kendini baska erkek mi yok" demisti bana.iyiligime demek istedi aslinda ama biraz kirici geldi bana. Kimse sorunun birini bulmak olmadigini anlaniyor, anlatamiyorum hic kimseye.. tek basima birseyin icindeyim sanki..

Çok etkilendim... Allah yardımcınız olsun aileleriniz elbette anlıcaktır ama olan size olmuş yıpranmışsınız ama aşk'ı çok güzel yaşamışsınız. Mutlu kalın.
Amin cok sagolun... yasadim ama kisa surdu, doyamadim... sizde mutlu kalin, musmutlu :)

Nasil kiydilar bu sevgiye......
Inat herseyden once geldi...

Ilk defa boyle birsey duyuyorum. Sanki kan davali ailelerin cocuklari evlenmis gibi.
Gercekten kan davasi gibi oldu, bizimkilerde inat coktu ve babam asla tukurdugunu yalamaz.

EKİM ah arkadaşım! Rabbim yardımcın olsun. Her şerde vardır bir hayır. Yarın güzellikleriyle bekliyor olsun seni, sizi, inşallah. Allahım yardımcınız olsun.
Amin arkadasim amiinn, nasil guzel dualariniz Allah razi olsun:) her sabaha gulumseyerek aciyorum gozlerimi, umutla.

offf ya ne denir bilemedimki şimdi. Böyle güzel bir aşka yazık değil mi yahu. Vicdanlar nasıl rahat. Hayat, bellimi olur belki yine yollarınız kesişir. Böyle güzel bir aşk yaşanır hatıralar anılar bir sürü şey. Sonra olmadık insanlar yüzünden olmadık bi son.. Elde kalan bir avuç gözyaşı. Birazda tecrübe:(

Offf naptin sen zaten çok doluyum gozlerimden suzuldu yaslar naptin sen..

offf ya ne denir bilemedimki şimdi. Böyle güzel bir aşka yazık değil mi yahu. Vicdanlar nasıl rahat. Hayat, bellimi olur belki yine yollarınız kesişir. Böyle güzel bir aşk yaşanır hatıralar anılar bir sürü şey. Sonra olmadık insanlar yüzünden olmadık bi son.. Elde kalan bir avuç gözyaşı. Birazda tecrübe:KK43:
Aci bir tecrube.. surekli dolu dolu gozlerle dolasan bir insan. Ve elele tutusan evlenen nisanlanan kisileri DELI GIBI KISKANAN bir kadin... kendimden utansamda engel olamiyorum malesef..

Ekim24 .!.:
Yaa canim hakkini helal et, icine hüzün yerlestirdiysem.. kaybetmeyin sevdiginizi, kiymetinyüreğindeki e gorun beni :)
Helal olsun olur mu oyle sey tartistik biraz biz de telefonu iyi de kapattk ama ne biliyim yazini okuyunca saliverdim Allah bahtini açık etsin yuregindeki yangini cabuk sondursun gonlune gore versin of kiyamam ya vallahi kotu oldum

Aci bir tecrube.. surekli dolu dolu gozlerle dolasan bir insan. Ve elele tutusan evlenen nisanlanan kisileri DELI GIBI KISKANAN bir kadin... kendimden utansamda engel olamiyorum malesef..
inan bana utanması gereken kişi sen değilsin. Bukadar güzel aşka yazık edenler utanmalı. Cidden anlamıyorum. Başını yastığa koyduğunda hep düşünürüm gün içinde iyi kötü yaptıklarımı. Birine haksızlığım olmuşsa uyku tutmaz. Bu insanlar da merhamet yokmu vicdan yokmu. Nasıl susturuyorlar o vicdanları.. üzülme ben inanıyorum bu aşkın mutlu sona erişeceğine.. Sabret..

Helal olsun olur mu oyle sey tartistik biraz biz de telefonu iyi de kapattk ama ne biliyim yazini okuyunca saliverdim Allah bahtini açık etsin yuregindeki yangini cabuk sondursun gonlune gore versin of kiyamam ya vallahi kotu oldum
Sakin kaybetmeyin birbirinizi, Rabbim sie mutlu huzurlu bir hayat versin insallahh:)

inan bana utanması gereken kişi sen değilsin. Bukadar güzel aşka yazık edenler utanmalı. Cidden anlamıyorum. Başını yastığa koyduğunda hep düşünürüm gün içinde iyi kötü yaptıklarımı. Birine haksızlığım olmuşsa uyku tutmaz. Bu insanlar da merhamet yokmu vicdan yokmu. Nasıl susturuyorlar o vicdanları.. üzülme ben inanıyorum bu aşkın mutlu sona erişeceğine.. Sabret..
Iste kiskandigimdan utaniyorum ama elimde degil engel olamiyorum.. simdi rahatlar cunku bitti hersey.. cok mutlular cokkk:)

İnşallah Ekim24, p44, member: 624259"]Sakin kaybetmeyinizi, Rabbim sie mutlu huzurlu bir hayat versin insallahh:)[/QUOTE]
İnsallah Allah'ım yuregindeki aciya son versin bir de su yonden bak aşkı yasadin sen cogu kisiye nasip olmayan duygulari yasadin tez zamanda iyilesirsin insallah:) derdini anlatcagin zaman yaz bana arkadasm

İnşallah Ekim24, p44, member: 624259"]Sakin kaybetmeyinizi, Rabbim sie mutlu huzurlu bir hayat versin insallahh:)
İnsallah Allah'ım yuregindeki aciya son versin bir de su yonden bak aşkı yasadin sen cogu kisiye nasip olmayan duygulari yasadin tez zamanda iyilesirsin insallah:) derdini anlatcagin zaman yaz bana arkadasm[/QUOTE]
Coook tesekkur ederim arkadasim :) konuscak kimsem yok.. arkadaslarim var ama anlatmak istemiyorum. Tek dedikleti "aman bosver baskasini bulursun". Sanki derdim erkek, illah koca istiyorum diyorum:))) cok sagolasin, guzel yuregine saglik

İnsallah Allah'derelerden deki aciya son versin bir de su yonden bak aşkı yasadin sen cogu kisiye nasip olmayan duygulari yasadin tez zamanda iyilesirsin insallah:) derdini anlatcagin zaman yaz bana arkadasm
Coook tesekkur ederim arkadasim :) konuscak kimsem yok.. arkadaslarim var ama anlatmak istemiyorum. Tek dedikleti "aman bosver baskasini bulursun". Sanki derdim erkek, illah koca istiyorum diyorum:))) cok sagolasin, guzel yuregine saglik[/QUOTE]
Kimse kimsenin derdinden anlamaz ki burda en azindan ayni dertlerden muzdarip binlerce insan var sen yaz istediğin zaman:)

Sadece aileler yuzunden yuva dagilmaz. Siz birbirinizin ailesiydiniz zaten, anne babalar disardaydi. Demek ki anlasamamissiniz. Ama ayrilik olunca insan unutuyor karsi tarafin yaptigi zulumleri. Yok gercekten hic sorun yoktuysa da ana baba yuzunden evlilik bitirdeysiniz de zaten evlilik sorumlulugunu almaya hazir degilmissiniz, bu ikisinden biri

Sadece aileler yuzunden yuva dagilmaz. Siz birbirinizin ailesiydiniz zaten, anne babalar disardaydi. Demek ki anlasamamissiniz. Ama ayrilik olunca insan unutuyor karsi tarafin yaptigi zulumleri. Yok gercekten hic sorun yoktuysa da ana baba yuzunden evlilik bitirdeysiniz de zaten evlilik sorumlulugunu almaya hazir degilmissiniz, bu ikisinden biri
Biseyler malesef yasanmadan bilinmiyor. Ben dugunsuz derneksiz bir nikahla evlendim. Zor bir surec, yasayan anlar ;)

EKİMMMM aileleri bir kenara bıraksanız da başka kente gidip yerleşin bir araya tekrar gelseniz olmaz mı ya aileler de pişman olmuş gibi zaten inadı bırakırlar belki

EKİMMMM aileleri bir kenara bıraksanız da başka kente gidip yerleşin bir araya tekrar gelseniz olmaz mı ya aileler de pişman olmuş gibi zaten inadı bırakırlar belki
Babam cok abartiyor, bizi ayrilma noktadina getiren babamin 2 defa esimun ailesinin evine baskin yapmadi bagirip cagirmasi ve esimin babasinin arabasinin camlsrini fln kirmasi.. biz zaten bu ay eylulde tasinacaktik baska sehre ama babam sakinlemiyor bilmiyoruz ne yapsak hala görüşüyoruz, esim tekrar nikah mi kiysak soylemesek diyor iki arada bir deredeyiz :(

aaa ekimmm bence aşkınıza kıymayın taşının başka şehre ve bu aşka yazık etmelerine izin vermeyin kıyın nihakınızı bu aşkın güzel evlatları olur kıymayın onlara

Ozel degilse; sizin sonunuz ne oldu acaba? Nasil davrandiniz ne yaptiniz.. pes mi ettiniz yoksa beklediniz mi? Ben cok yorgunum, bir arkadasim bana "of yeter bi erkek icin uzme kendini baska erkek mi yok" demisti bana.iyiligime demek istedi aslinda ama biraz kirici geldi bana. Kimse sorunun birini bulmak olmadigini anlaniyor, anlatamiyorum hic kimseye.. tek basima birseyin icindeyim sanki..

Amin cok sagolun... yasadim ama kisa surdu, doyamadim... sizde mutlu kalin, musmutlu :)

Inat herseyden once geldi...

Gercekten kan davasi gibi oldu, bizimkilerde inat coktu ve babam asla tukurdugunu yalamaz.

Amin arkadasim amiinn, nasil guzel dualariniz Allah razi olsun:) her sabaha gulumseyerek aciyorum gozlerimi, umutla.

annesi tartismalar sonucu bayilmis tansiyonu dusmus falan filan bende bunu duyunca bitirelim artik dedim hem kendi ailem cok ustume geliyodu Hemde onun ailesi ikimize birden baski yapiyodu huzurumuz kalmamisti hic baska cikis yolu gorememistim 4,5 sene sonra Hala kabullenemediler pes ettim sonunda o da Kabul etti ve bitirdik bir sene icinde o gitti kendi akrabalarindan birisiyle evlendi oyle iste bende Zar zor da olsa kabullendim.. Hayat akip gidiyo insan herseye alisiyo iste Allah bundan sonra daha kolay iliskiler yasatsin

Back
X