Sevgili Günlük (stres topum)

tetemi

şeker kız hamdi
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
292
17
118
40
Baku
Bu başlığı açma nedenim şudur,

bazen mutlu olursun bazen mutsuz bazen yazdıklarını tanımadıgın insanlarla paylaşmak istersin bir nevi sakinleşmek stres atmak için,

herkes hergün başından geçenleri ister üstü kapalı istersede üstü açık söylemek istediklerini yazmak istediklerini paylaşssın

Sevgili Günlük diye başladıgımız her yazımızın bize şans ugur ve mutluluk getirmesi dilegiyle.....

Not : En sevdigim başlıklardan birisidir Farzet ki o bunu okuyacak başlıgı, ama bazen onun okumasını istemedigim sadece kadınlara paylaşmak istedigim yazılar olabilir,

sevgilerle

Son düzenleme:
bugün işsizliğimin 5. ayındayım :( sevgilimle aramı düzelttim sayılır. bideee ben onu cok seviyorumm <3

bugün mutluyum, nedenini bile bilmiyorum belkide güneşin etkisiyle seratoninim çoşmuştur belkide bir aylık izne çıkacagım içindir, ama bol bol spor yapacagım için de olabilir, kısacası bugün çok mutluyum.

hey gidi heyyy,
bi insan bu kadar mı düşer,düşürür kendini ALLAH ım..
makarakukara...:60:
sevmediğinin açığını arayacak kadar küçülemez yaa işte bunu aklım almıyor...
insan bu kadar küçültemez kendini..
haydi yürü taş arabası seninle öbür tarafta hesabım var...

canım çok sıkkın şöyle bir yere yazayım biraz iyi gelir belki.Birine göre dert olan bir başkasına vız gelir beni okuyanlar olursa aman şunun derdine bak diyebilir. zaten başıma ne geldiğse hep başkaları ne der diye düşünmekten geldi.şöyle bir karar alıp kendi kendime uygulayamadım hep birilerinin onayını alma duygusu.Bırak gitsin oysaki bu benim hayatım...doğum yaptım bebeğim bi kaç güne altı aylık olcak. onu o kadar çok seviyorum ki...ocakda ücretsiz iznim bitiyor ve işe başlamak zorundayım.Aslında zorunda olmak istemiyorum. Bebeğime bakıcı bulmam gerekiyor.Ama ben kendim bakmak istiyorum.kendi küçüklüğümde yaşadığım anne ayrılığını ona yaşatmak istemiyorum.ama parasal durumlar düşünülünce eşim çalışmamdan yana. ben minicik bebeğimi bakıcıya bırakmak istemiyorum.o minik ellerden ayrılmak kokusunu özlemek istemşyorum.en azından 2yaşına kadar yanında olmak istiyorum.çevre ne der var bide...bazıları kendi işi tabi ohh uygun evden işe işten eve 5 dak ve çalışma saatleri kendine göre olan bazı kişiler beni anlamıyor. hep işe ne zaman başlıcan diye soruyor.kendisi çocuğundan ayrılmıyor tabiii.benden ayrılmam bekleniyor.sabahın köründe gitcem gecenın bi vakti gelcem nolcak benim kuzum...herkes bırakıyor diceksiniz ben istemiyorum işte miniğimin ruhunu zedelemek istemiyorum anne ayrılığını bilsin istemiyorum.kafayı yicem keşke yarım gün bişe olsa ne bilim farklı bi iş falan...off offff

sevgili günlük çalışmaktan nefret ediyorum.hergün kalkıp insanların ağız kokusunu çekmekten nefret geldi.ama mecbur çalışmak zorundayım.bide daha tüp bebek yaptırtmaya 3 ay var.eşim zar zor ikna oluyor.ben ne zaman rahata ericem ya? ne zaman istediklerime kavuşucam??:KK14:

Back
X