- Konu Sahibi Bahar nisan
4 gözle kilo almayı bekliyorum ya insAllah bi 10 kilo alırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 26 yaşında evlendim, ilk sene istemedik çocuk eşimle 2.sene olmayınca doktora gittik ki eşimde sayı sperm sorunu varmış meğer doktorlar normal yolla cok zor direk tüp bebek dediler denedik kimyasal oldu ama ondan 2 ay sonra kendiliğinden oldu bizim de tam bir Rabbimin mucizesi bize.Sende gençsin daha.. Çok şükür veren rabbime.. Bende 18yaşında evlendim tam 2sene denedim olmadı.. Ama mucize ya işte :) oldu çok şükür hala inanamıyorum hamile kalabildiğime
Amin amin aminn inşallah canim.Amın rabbım herkese bu mucızeyı yasatsın hele ılk hareketlerı felan hıssedıyorsun cok muthıs bır duygu ınan ki 500 kılo da alsam deger bu hıslere duygulara![]()
Yok kuzum bende de eşimde de bir sorun yoktu sadece stres yapıyorsunuz demişti doktorBi sorun var mıydı canım sende? Bende sorun çıkmıyodu ama en sonki düşükten sonra prolaktin yükselmiş ondan olmaz demişti doktorum çok şükür ilaç kullanmadan geçti![]()
Ayy hadi bakalım benim de haftam yaklaştı :)) yenibosna da mı yaptırdın member: 899132"]Yok canım değil 20-24 haftalari arasinda yapilan detaylı ultrason bu.
Valla ben de psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi ama gönül razı değilValla bende hızlı kılo alıp verenlerdenım kılo kısmını hıc dert etmıyorum nasılsa sporla eskı halıne doner vucut ama aynen sana katılıyorum catlamıyım dıye zeytınyag kakao yap sürüyorm boca edıyorum resmen acıkcası korkuyorum catlmaktan bende cunku onun gerı donusumu yok ama neyden korkarsan basına gelırmıs ben oyuzden catlagada kendımı hazırlıyorum kı cok fazla üzülmıyım dıye![]()
Ne kadar güzel bir mucize değil miNe kadar güzel bir mucize değil miUOTE="KaSe18, post: 59936245,
Ayy hadi bakalım benim de haftam yaklaştı :)) yenibosna da mı yaptırdın member: 899132"]
Ben de 26 yaşında evlendim, ilk sene istemedik çocuk eşimle 2.sene olmayınca doktora gittik ki eşimde sayı sperm sorunu varmış meğer doktorlar normal yolla cok zor direk tüp bebek dediler denedik kimyasal oldu ama ondan 2 ay sonra kendiliğinden oldu bizim de tam bir Rabbimin mucizesi bize.
Ben de bazen inanamıyorum inan, hele ki hareketlerini hissedene kadar gerçek mi ruya mi diye dolandım hep
Ama mucizem gerçek ötesi icinde büyüyor elhamdülillah
Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Sen de cok genç evlenmişsin maşallah, sizin ki de bir sinav olmuş demek ki hayrli olan buymuş Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize.❤
Benim adetlerim de erken oluyodu dediğin gibi hatta doktora söylemiştim normal demişti ben yine de yumurta uyarıcı ilaç istedim doktordan klomen adı. Kullandım ama hiç olacak gibi değil inanmıyorum bi yandan sonra karın ağrısı falan bi görsen. Yolculuk yaptık eşimle annemlere geldik tabi ben bilmiyorum henüz:) ilk defa test yaptırmadan 5 gün gecikmeyi bekledim tam günüm geldi lekelenme yaşıyorum ama adet olmuyorum göğüslerim fena acıyo ordan anladım gittim yağmurlu gece vakti acile. Kan verdim sonuç bi çıktı ben ölecem meraktan. Elime aldım kağıdı beta hcg yüksek seneler sonra. Elim ayağım tutmuyordu doktorun yanına nasıl girdim bilemezsin sıramı beklemeden adamın eline tutuşturdum kağıdı şaştı kaldı :) rabbime şükürler olsun ne kadar güzel bi duyguymuşYok kuzum bende de eşimde de bir sorun yoktu sadece stres yapıyorsunuz demişti doktor
Ve gerçekten öyle oldu 24 ay az bir süre değil, zaten bir ayın 1nde adet görüyorsam bir de 29unda görüyorum, sürekli olarak adetle karşılaşmak sıkıcı bir durumdu. Tedavi filan da etmiyorlar bir şey yok diye. Nasılsa olmuyor dedim kafaya takmadım. Hiç aklımın ucundan geçmezdi hamile kalacağım. Fizik tedaviye başladım her gün yokuşu bol bir hastaneye gidip geliyordum hoplaya zıplaya iş yapıyordum sürekli egzersiz yapıyordum ama Allahım şınav mekik plankhep karın germe egzersizleri yaptım ip atlamak mı dersin koşu mu. Her şeyi yaptım o ay. Allahtan düşmemiş diyorum... Neyse adet olmam gereken gün geldi, olmadım. E tabi hiç gecikme yaşamadığım için şüphelendim. Dedim gece olacağım heralde. O gün yattım uyudum ertesi gün bir ıslaklık hissi.. Aha dedim yatak mahvoldu, kalktım baktım bişey yok, tuvalete gittim baktım o ıslaklık akıntıymış.. Zaten fizik tedavim de var hastaneye de gitmem gerek.. Eşim de heyecanlı, o da periyotumu takip ettiği için gecikmenin farkında..
Fiziğe girdim çıktım. Ek binadayım, kadın doğuma gittim drlar yemekte dediler. Bir yokuş var ki hızlı hızlı çıkıyorum 15dakikada bitiyor. Neyse çıktım ama binaya gittim. Oranın kadın doğumuna gittim randevu alın dediler bakmıyorlar... Bende duramıyorum gittim acile. Girdim sıraya, belki 40dk bekledim. Gebelik testi istiyorum dedim işte kan verdim filan.
2saat sonra sonuç 1022,82çıktı ben neredeyse yere düşecektim.. Dizlerimin bağı çözüldü.. İnanamadım ilk ultrason resmini elime alana kadar
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne kadar güzel bir mucize değil mihele ki doğal yoldan olmaz denip de, doğal yolla olunca
rabbim sağ salim kavuştursun
hayırlı evlat olsunlar inşallah
Evet erken evlendim:) eşim çocukluk aşkım, :) Allah ondan razı olsun, iyi bir insan..
Aynen öyle ilk zamanlarda olsa şimdi 1,5 yaşlarında bıcır bıcır bişey olurdu ama rabbim büyük, vardır bir bildiği. Çok şükür şimdi tadını çıkarıyorum ❤❤
Ah evet harika bir duygu.. Hastane bahçesinde hüngür hüngür ağlamıştım.. Hiç dayanamadım hemen eşimi aradım o da yolda gördüğü ilk adama sarılıp baba oluyorum Babaaaa diye bağırmıştıBenim adetlerim de erken oluyodu dediğin gibi hatta doktora söylemiştim normal demişti ben yine de yumurta uyarıcı ilaç istedim doktordan klomen adı. Kullandım ama hiç olacak gibi değil inanmıyorum bi yandan sonra karın ağrısı falan bi görsen. Yolculuk yaptık eşimle annemlere geldik tabi ben bilmiyorum henüz:) ilk defa test yaptırmadan 5 gün gecikmeyi bekledim tam günüm geldi lekelenme yaşıyorum ama adet olmuyorum göğüslerim fena acıyo ordan anladım gittim yağmurlu gece vakti acile. Kan verdim sonuç bi çıktı ben ölecem meraktan. Elime aldım kağıdı beta hcg yüksek seneler sonra. Elim ayağım tutmuyordu doktorun yanına nasıl girdim bilemezsin sıramı beklemeden adamın eline tutuşturdum kağıdı şaştı kaldı :) rabbime şükürler olsun ne kadar güzel bi duyguymuş![]()
Benim eşim çalışıyordu o zaman kardeşimle gitmiştik hastaneye kız kardeşime öyle bi sarilmisim ki bırak da gidelim diyodu bana:) eşime gece geldiğinde söylemiştim adam şoka girdiAh evet harika bir duygu.. Hastane bahçesinde hüngür hüngür ağlamıştım.. Hiç dayanamadım hemen eşimi aradım o da yolda gördüğü ilk adama sarılıp baba oluyorum Babaaaa diye bağırmıştıadam da polismiş benimle konuştu vatana millete hayırlı evlat olsun diye dua etmişti, sağolsun :) amin inşallah..
Adetim 28günde bir oluyor canım.. Aslında en sağlıklı periyod..
3 kilo o kadar da fazla değil bence ben 20 ye gelmeden 6 kilo almıştım bu aralar biraz az alıyorum galiba pek iştahım da yok vücut kendini dengeliyor çok da kasmamak lâzımKızlar merhaba bende 20. Haftadayım
53 .300 ile başladım
Şuan 56.600 üm
Yaklaşık 3 kilo 300 gram kadar aldım
Çatlaklardan bend çok koruyorum şuan lierac kullanıyorum
Hedefim 20 . Haftaya kadar hiç kilo almamaktı ama baktım kilo alıyorum artık günde 10 bin adıma yakın yürümeye başladım son 1 haftada da tartıya yansımadı![]()
Saol canım inşallah daha fazla almam3 kilo o kadar da fazla değil bence ben 20 ye gelmeden 6 kilo almıştım bu aralar biraz az alıyorum galiba pek iştahım da yok vücut kendini dengeliyor çok da kasmamak lâzım![]()
Zaten çok zayıfmışsın canım ben 53 le hamile kaldımMerhaba bayanlar, 47 kilo ile başladım ve şuan 53 kiloyum. Doktor zatıflığına güvenip yeme, biraz dikkat et diye uyardı. Hamur işi, makarna, pilav yeme dedi. Nasıl aldım bilmiyorum bu kadar kiloyu çünkü ben ekmek bile tüketmiyorum. Günde ancak 2 dilim yiyorumdur. Tatlıdan nefret ettim hamilelik sürecimde xaten. Daha önce de verdim, yine veririm, yeter ki sağlıklı olalım diyorum takmıyorum. Ama karnım ve kalçam kocaman oldu. Yarısına gelmedim bile sonum nasıl olur bilmiyorum artık![]()
Küçük kaçamaklar iyi oluyo bence :) ben de ilk başta şunu yemiyim aman bu zararlı aman bunu da doğumdan sonra yerim diye kendimi sıkıyodum ama geçti artık saldım gitti vallaSaol canım inşallah daha fazla almam
Benim iştahım maşallah çok yerinde
Hiç kusma bulantım olmadtarlı ekşi ne varsa yiyorum hiçbişeyden tiksinmedim
Şu son haftalarda ekmek yemiyorum bugun kek yedim 1 dilim
Ceza olarak da yürüdüm 20 dakika
Ama değdi çok severim hamurişi kalp ben![]()
Ben zayıf değildim 54 kilo ile hamile kaldım ama çok kilo aldım neyden kaynaklı acaba bu kilolarMerhaba bayanlar, 47 kilo ile başladım ve şuan 53 kiloyum. Doktor zatıflığına güvenip yeme, biraz dikkat et diye uyardı. Hamur işi, makarna, pilav yeme dedi. Nasıl aldım bilmiyorum bu kadar kiloyu çünkü ben ekmek bile tüketmiyorum. Günde ancak 2 dilim yiyorumdur. Tatlıdan nefret ettim hamilelik sürecimde xaten. Daha önce de verdim, yine veririm, yeter ki sağlıklı olalım diyorum takmıyorum. Ama karnım ve kalçam kocaman oldu. Yarısına gelmedim bile sonum nasıl olur bilmiyorum artık![]()
Ben tek gitmiştim :) bnm eşim de çalışıyordu telefonda söyledim :) dayanamadım ama keşke yanyanaykrn söyleseydim :)) ay benmki de deliriyor az önce aramış, beşik alıcam yürüteç alıcam biberon alıcam diş kaşıyıcı alıcam diyoBenim eşim çalışıyordu o zaman kardeşimle gitmiştik hastaneye kız kardeşime öyle bi sarilmisim ki bırak da gidelim diyodu bana:) eşime gece geldiğinde söylemiştim adam şoka girdihâlâ inanamıyo baba olacağına
![]()