• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile aynı dershane..

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
kızlar merhaba.. Kız kardeşim üniversiteye hazırlanıyor ve sevgilisi ile aynı dershaneye gitmeyi düşünüyor.. Bir yandan da bana soruyor iyi mi olur kötü mü diye.. Aklıma sizler geldiniz.. Sizce.. ??

kızlar merhaba.. Kız kardeşim üniversiteye hazırlanıyor ve sevgilisi ile aynı dershaneye gitmeyi düşünüyor.. Bir yandan da bana soruyor iyi mi olur kötü mü diye.. Aklıma sizler geldiniz.. Sizce.. ??

kız kardeşin derslerinde başarılımı bilmiyorum ama sevgilisiyle aynı dersanede olursa dershanaye gitme amacı sevgilisiyle buluşmak olur.
derslere karşı çok ilgiliyse problemde olmayabilir.

çok akıllı uslu,akılları başlarında, birbirlerine destek için gideceklerse aynı dersaneye ne ala ama gerçekten çok zor bir ergen için doğru kararlar verebilmek.başka dersaneye giderlerse bu sefer hep birbirleriyle görüşmek isteyecekler ve hep buluşacaklar,belki dersaneyi asacaklar.aynı dersaneye giderlerse belki daha rahat asacaklar..valla benim de kafam karıştı.kardeşinizi siz tanıyorsunuz.artıları eksileri bir güzel toplayın.elinizde kalana bakın derim...

aynı dershane farklı sınıflar olabilir... birde bulusmak için gün ayırmamıs olurlar tenefuste ögle aralarında görüşürler

ama aynı sınıf olunca kavga ettıklerınde falan sıkıntı olur gitmek istemeyebilir... sınıf ayrı olunca görmek istemiyorlarsa görmezler bırbırlerını..

birazda ilişkilerine bağlı eğer kavga gürültü çok yoksa ıkı gun kusup 1 gun barısmıyorlarsa olabilir...

Yaşları kaç acaba ?

ikiside 19 yaşında.. Bu sene gitmek zorunda olduklarını ikside biliyor ve 1yıldır beraberler.. ben bir sakınca göremediğimi olayın kendlerinde bittiğini belirttim.. Benim tek kaygım acaba sevgilisi kıskançlık yapar mı ders çalışmasını engelleyecek problemler çıkar mı tarzında..

Kardeşin sınırı koyduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum canım .

Dershaneyi ne olarak gördüğüne bağlı.
Hedeflerine, ideallerine tabi.
Yoksa sevglisiyle ya da yalnız aynı dershane aynı sınıf çok önemli değil bence.
Sevgilisi de çok önemli elbette ki.
Birlikte başarabilirler de, birlikte kaytarabilirler de...

Son düzenleme:
kesinlikle tavsiye etmiyorum. ne kadar kararlı olurlarsa olsunlar yine de birbirlerinin dikkatlerini dağıtacaklardır. bir eğitimci olarak cevaplıyorum.

Ben sevgilimle aynı dersaneye gidiyodum ama farklı sınıflardaydık.Çıkışlarda da hocalarla test çözüyoduk öğle arasını birlikte geçiriyoduk anlamadığımız konuları birbirimize anlatıyoduk.İkimizde kazandık şimdi 3.sınıftayız.Yani kardeşin sorumluluğunun farkındaysa sorun olmaz.

Back
X