• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile dışarı çıkamama durumu

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Evet kk hatunlari derdime care istiyorum guzel bir iliskim var ,sevgilimi seviyorum ayni evde olunca yemek film su bu bir suru aktivite buluyoruz telefonda iyi anlasiyoruz haftanin uc dort gunu eve kapansak asla canimiz sikilmaz cok egleniyoruz fakat benim bu adamla disari cikasim gelmiyor ne yapsak? Sinemaya gidelim,alisveris e cikalim su bu diyor ama nedenini bilmedigim bir sekilde istemiyorum bir iki defa cafe de oturduk bir seyler ictik konustuk gayet iyiydi bir sorun yok ama adam bana disari cikalim diyince cin carpmisa donuyorum ben ve bunun nedenini cozemedim acaba su mu ,bu mu gibi fikirler atsaniz ben kendimi bir sorgulasam ?
yaslar
23
29

iyi de demek ki evde daha rahatsın

dışarda görürler vs gibi çekincen mi var

ya da evde sarılıyorsunuz vs dışarıda o ortam mı yok

Arada sevgilinin gönlü olsun diye cikmalisiniz disari bence. Hem kendini alistirirsin boylelikle onunla disarda vakit gecirmeye

Onunla evde daha iyi vakit geçirdiğin için olabilir ama bencillik yapma arada onun istediği yerlerde gidin hem çıktığınızdada kötü geçmemiş vaktiniz

iyi de demek ki evde daha rahatsın

dışarda görürler vs gibi çekincen mi var

ya da evde sarılıyorsunuz vs dışarıda o ortam mı yok
yok aslinds evde de oylr sarmas dolas halimz yok genelde tavla oynariz sohbet ederiz v.s disarida da sarilirim elini tutarim yani cok insanlari takmam ay kim ne der diye

evet isin garibi bu hani kotu gecse psikolojik derim de gayet iyi vakit gecirdik
Dışarda yapacağınız aktiviteyi sen belirlersen daha istekli olabilirsin belkide
Normalde sevdiğin birşey ne bileyim at binmek , sinemaya gitmek vs gibi

Benim iliskimde boyle ama hersey ayni sadece sevgilim disariya cikmayi pek sevmez hep evde bulusup biseyler yapariz . ben isterim disari cikmak daha dogrusu iste iki gunluk tatil felan boyle degisik bisey yapalim derim hep . o pek istemez hep evde olmak ister . Senin disari cikmayi istememen bazen banada oluyor planli bir sekilde yapilan seyleri fazla sevmem .ornegin bir kafede oturup kahve icmektense evde oturup uzanip rahat bi sekilde kahve icmeyi tercih ederim. gereksiz ve sacma geliyor . bu esinin yapmak istedigi seylede ilgili . sinemaya gitmek bana gore tek yapilmasi gereken biseydir . yaninizda biri olmasi sadece filmin sonunda filmi elestirmek icin ise yarar onun disinda biriyle zaman gecirmek icin yanlis bir secim. Ama eger her konuda boyleyseniz bana gore sevgilin ve senin disardan ikili olarak gorunumunuz ile ilgili takintilarin olabilir . Daha once size hic yakismadiginizi felan soyleyen oldu mu

Bence dışarda yapılabilecek güzel aktiviteleri(lunaparka gitmek bilardo oynamak pes oynamak kütüphaneye gidib birlikte vs) deneyin başlarda zorlanırsınız sonraları dışarda olmanında eğlenceli olduğunu farkedersiniz.

Benim iliskimde boyle ama hersey ayni sadece sevgilim disariya cikmayi pek sevmez hep evde bulusup biseyler yapariz . ben isterim disari cikmak daha dogrusu iste iki gunluk tatil felan boyle degisik bisey yapalim derim hep . o pek istemez hep evde olmak ister . Senin disari cikmayi istememen bazen banada oluyor planli bir sekilde yapilan seyleri fazla sevmem .ornegin bir kafede oturup kahve icmektense evde oturup uzanip rahat bi sekilde kahve icmeyi tercih ederim. gereksiz ve sacma geliyor . bu esinin yapmak istedigi seylede ilgili . sinemaya gitmek bana gore tek yapilmasi gereken biseydir . yaninizda biri olmasi sadece filmin sonunda filmi elestirmek icin ise yarar onun disinda biriyle zaman gecirmek icin yanlis bir secim. Ama eger her konuda boyleyseniz bana gore sevgilin ve senin disardan ikili olarak gorunumunuz ile ilgili takintilarin olabilir . Daha once size hic yakismadiginizi felan soyleyen oldu mu
yok canim olmadi herks cok yakistirdi bizi cevremizde ve ben normalde de disaariyi gezmeyi seven biriyim onununla yapamiyorum

Bi zaman sonra boğarsın ilişkiyi renksiz sıkıcı bir hal alır açıkcası ben istemezdim insan yürüyüş de mi yapmak istemez öyle sevgilim olsa tiksinirdim kendisinden, erkek evde oturmak isteseydi hadi parası falan yok derdik öküzün teki derdik evcimen erkek de ne sıkıcı falan derdik düşün yani

Bence dışarda yapılabilecek güzel aktiviteleri(lunaparka gitmek bilardo oynamak pes oynamak kütüphaneye gidib birlikte vs) deneyin başlarda zorlanırsınız sonraları dışarda olmanında eğlenceli olduğunu farkedersiniz.
bunu da deneyecegim tatlim

Back
X