Sevgili ile Nasıl İlgilenilir?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Az önce bir konuda tersini gördüm de ben de son zamanlardaki derdimi anlatayım istedim.
Ben nişanlımla ilgili değilmişim, onu önemsemiyormuşum, dinlemiyormuşum.
Daha ne yapabilirim, istediği nedir bilmiyorum. Soruyorum "şunu yap" diye bir cevap da alamıyorum.

Genelde whatsapp ve skype kullanıyoruz tabi konuşuyoruz da ama ben öğretmenim o da çalışıyor. Zamanlar pek tutmuyor. Fırsat buldukça yazışıyoruz. Fırsat buldukça dediğime bakmayın. İlla sabah kalkıp kalktım, çıktım, gidiyorum, geliyorum gibi şeyleri söylememi ister. Olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister, en ufak bir burun akıntısında bile "doktora git, antibiyotik iç" gibi akıllar verir, gitmezsem "beni hiç dinlemiyorsun" der. Oysa ki ilaç içmeyi hiç sevmem, çok kötü oluncaya kadar da doktora gitmek istemem...Olayları çok uzun anlatır, asıl anlatacağına bir türlü gelemez ben de meraktan çatlayıp "artık sadede gel" dediğimde bozulur, dinlemen lazım der. Kamera aç dediğinde "saçım başım kötü fena haldeyim" desem kızar, bozulur. Ailemle ilgili bir tartışmada "onlara şöyle söyle" der, söylemeyince beni dinlemiyorsun der. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey... Kısacası beni ilgisiz, umursamaz ve başına buyruk buluyor. Ama ben kendi çapımda ona yeterince değer verdiğimi ve onu yeterince önemsediğimi düşünüyorum.

Gün içerisinde ne yapıyorsunuz? Ya da ne yapmak gerekir ilgili olmak için?

Allah aşkına siz bana yardım edin böyle umursamaz ve rahat olmayı nasıl başarabiliyorsunuz. Bu süper bir şey bence. Sürekli uğraştığınız bir şeyler mi var ki? :26:

Az önce bir konuda tersini gördüm de ben de son zamanlardaki derdimi anlatayım istedim.
Daha ne yapabilirim, istediği nedir bilmiyorum. Soruyorum "şunu yap" diye bir cevap da alamıyorum.

Genelde whatsapp ve skype kullanıyoruz tabi konuşuyoruz da ama ben öğretmenim o da çalışıyor. Zamanlar pek tutmuyor. Fırsat buldukça yazışıyoruz. Fırsat buldukça dediğime bakmayın. İlla sabah kalkıp kalktım, çıktım, gidiyorum, geliyorum gibi şeyleri söylememi ister. Olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister, en ufak bir burun akıntısında bile "doktora git, antibiyotik iç" gibi akıllar verir, gitmezsem "beni hiç dinlemiyorsun" der. Oysa ki ilaç içmeyi hiç sevmem, çok kötü oluncaya kadar da doktora gitmek istemem...Olayları çok uzun anlatır, asıl anlatacağına bir türlü gelemez ben de meraktan çatlayıp "artık sadede gel" dediğimde bozulur, dinlemen lazım der. Kamera aç dediğinde "saçım başım kötü fena haldeyim" desem kızar, bozulur. Ailemle ilgili bir tartışmada "onlara şöyle söyle" der, söylemeyince beni dinlemiyorsun der. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey... Kısacası beni ilgisiz, umursamaz ve başına buyruk buluyor. Ama ben kendi çapımda ona yeterince değer verdiğimi ve onu yeterince önemsediğimi düşünüyorum.

daha ne istiyomuş anlamadım
valla sevgiliyken bu kadar her dedigini yapar
her dedigini söylersen bunun sonu gelmez
fazla taviz verme

Son düzenleme:
Allah aşkına siz bana yardım edin böyle umursamaz ve rahat olmayı nasıl başarabiliyorsunuz. Bu süper bir şey bence. Sürekli uğraştığınız bir şeyler mi var ki? :26:

Umursamaz ve rahat değilim ki....Yani her sabah, öğlen, akşam rapor veriyorum. Sürekli konuşuyoruz, daha bayramda ona hediye alıp götürdüm. Sadece öyle romantik ve her dediğini yapan bir tip değilim ama bu benim karakterimde var. Doktora git dedi diye gitmem, eğer gerekliyse giderim gibi...Bana göre normalim o yüzden kafama takmıyorum ama bir süredir sürekli bunu tekrar edip duruyor acaba diyorum ciddiye aıp bir şeyleri mi değiştirmeliyim:10:

Yani tabiki herkes sevdiği insan tarafından önemsenmek ister ama sizin ona anlattığınız her konuda örneğin aileniz ile ilgili bir meselede onlara ne söylemeniz gerektiğine o karar vermemeli diye düşünüyorum. Sizinde onun anlattığı şeylere karşı sabırlı olup onu en azından dinlemelisiniz diye düşünüyorum. Bazı insanlar çok dışa dönük olurlar sizin için ufak bir durumu bile karşısındaki insana saatlerce anlatabilirler bu durumda sadece dinlenilmek istiyorlar. Bence siz ilgisiz biri değilsiniz ama ilgi anlayışlarınız biraz farklı karşılıklı konuşarak bu durumu lehinize çevirebilirsiniz.

Onun istediği gibi bir insan olmanı istiyor kısacası.
İlişkilerde yapılan en büyük hata.

Bu konuda bir şey yapman gerekmiyor canım, yapmaya çalışırsan bu seni zamanla boğacaktır.
Ama ufak tefek durumlarda onun istediği gibi davranabilirsin.

Fazla görüşememenizden şikayetçiyse misal, daha fazla vakit ayırmaya özen gösterebilirsin.

daha ne istiyomuş anlamadım
valla sevgiliyken bu kadar her dedigini yapar
her dedigini söylersen bunun sonu gelmez
fazla taviz verme

Nişanlım oluyor artık:9:
İşte o da yapmadığımdan şikayetçi ama yapmadıklarım da çok komik şeyler.
Misal daha dün "öğretmen personel kartı çıkartcam" dedim, milli eğitime git sor, baban götürsün hemen halledin dedi.
Yahu bunu sormak için neden taa milli eğitime gideyim ayrıca babam evde yok dedim.
Ee ara gelsin ne olacak dedi. Ben de bakarız diyip yapmadım tabi ki.
Yani bana çok gereksiz geliyor böyle akıl vermeleri, ben sanki neyi ne zaman yapacağımı bilmiyormuşum gibi.Hani akıl verirsin ama ısrarcı olmazsın, uygularım uygulamam bana kalmış.
O da bu tarz şeylerden şikayetçi.
Komik bence:9:

Onun istediği gibi bir insan olmanı istiyor kısacası.
İlişkilerde yapılan en büyük hata.

Bu konuda bir şey yapman gerekmiyor canım, yapmaya çalışırsan bu seni zamanla boğacaktır.
Ama ufak tefek durumlarda onun istediği gibi davranabilirsin.

Fazla görüşememenizden şikayetçiyse misal, daha fazla vakit ayırmaya özen gösterebilirsin.

Biz uzaktayız ama bütün görüşmelerimiz sanal aslında...Eve geliyorum bilgisayarım sürekli açık, telefonda internet paketi falan var o da sürekli açık zaten. Hani yeterince konuşuyoruz aslında. Hatta fazla bile konuşuyoruz bir çok insana göre.
Bunu konuştuğumda beni değiştirmeye çalışmadığını ama benim kötülüğümü istemediğini, doktora git diyorsa sağlığım için, şunu yap diyorsa ezilmemem için söylediğini söylüyor:9:

Aslında bana görüşmeleriniz çok abartılı gelmedi yani ben severim ilgili ilişkileri.
Ancak Milli Eğitim'e babanla gitmeni istemesi komik yani kendin de gidebilirsin sonuçta.

Biz uzaktayız ama bütün görüşmelerimiz sanal aslında...Eve geliyorum bilgisayarım sürekli açık, telefonda internet paketi falan var o da sürekli açık zaten. Hani yeterince konuşuyoruz aslında. Hatta fazla bile konuşuyoruz bir çok insana göre.
Bunu konuştuğumda beni değiştirmeye çalışmadığını ama benim kötülüğümü istemediğini, doktora git diyorsa sağlığım için, şunu yap diyorsa ezilmemem için söylediğini söylüyor:9:

Yani kötülüğünü istememek ayrı bişey senin beynin yok senin yerine herşeyin en iyisini ben düşünürüm demek ayrı bişey.
Bende senin gibiyim bişey dayatılınca yapacağım varsa da yapmayabiliyorum :D karakter meselesi bence bazı insanlarında hoşuna gidiyor sevgilileri tarafından yönlendirilmek.

Aslında bana görüşmeleriniz çok abartılı gelmedi yani ben severim ilgili ilişkileri.
Ancak Milli Eğitim'e babanla gitmeni istemesi komik yani kendin de gidebilirsin sonuçta.

Milli eğitime gitmem için otobüse binmem gerekiyor, yürünecek mesafe değil. Araba da kullanamıyorum ehliyetim olmasına rağmen.
Yorulmayayım, işim çabuk hallolsun derdinde ama adamı dışarıdan çağırıp hadi beni götür diyecek değilim ya:9:

Nişanlım oluyor artık:9:
İşte o da yapmadığımdan şikayetçi ama yapmadıklarım da çok komik şeyler.
Misal daha dün "öğretmen personel kartı çıkartcam" dedim, milli eğitime git sor, baban götürsün hemen halledin dedi.
Yahu bunu sormak için neden taa milli eğitime gideyim ayrıca babam evde yok dedim.
Ee ara gelsin ne olacak dedi. Ben de bakarız diyip yapmadım tabi ki.
Yani bana çok gereksiz geliyor böyle akıl vermeleri, ben sanki neyi ne zaman yapacağımı bilmiyormuşum gibi.Hani akıl verirsin ama ısrarcı olmazsın, uygularım uygulamam bana kalmış.
O da bu tarz şeylerden şikayetçi.
Komik bence:9:

o ne öyle annen gibi
elin tutup o götürsün bidakine:9::9:

o ne öyle annen gibi
elin tutup o götürsün bidakine:9::9:

Yanımda olsa öyle de yapar:9:
Bana sürekli babana söyle araba kullanmayı öğretsin diyip duruyordu.
Ben de o zamnalar okuldan 5 te geliyorum zaten yorgunum, sürekli yatıştayım. Hiç de araba öğrenmeye hevesim yok, tamtm diyip yapmadım yine.
Bir gün beni ziyarete gelmiş, araba kiralamış. Yahu bir günde ben ne derece öğrenebilirim. Zorla kullandırttı bana o gün.

Bizde sabah ilk uyanan günaydın yazar sonra günlük konuşuruz bugün şunu yapıcam gibi bi'yere gidilcekse haber veririz.
Anlattıklarını okudum hemen hemen aynıyız.
Tek sorun bizde kimse ilgisizsin demiyo yani yeterli geliyo.
Ama öneri konusunda arada bizde takılıyoruz mesela erkek arkadaşım bi'ara çok kitap okuyodu ikide bi'sen de oku, niye okuyomuyosun diye laf söylüyodu sürekli ama Allah'ım o öyle dedikçe okuyasım varsa da isteğim gidiyodu. En son "ya ben çocuk muyum senin canın istemiş okuyosun ne güzel uygun zamanımda ben de okurum niye okumayım iki de bi'deyip durma" dedim (sınava hazırlanıyodum, tasarım işlerim vardı pc de her boş anımda onlara yoğunlaşıyodum):95:
Arada bi'böyle damarı tutuyo dedim yapmıyosun gibi o dedikçe inada yapmıyorum ben de:37:

Sadece öneri olsa tamam ama yaptırana kadar kavga etmek ve sürekli sen benim dediğimi yapmıyorsun demek garip oluyor.
Bana uygun değil veya istemiyorum ki yapmıyorum:D

Ya bak biz aynı evdeyiz hala ilgisiz, umursamaz, başına buyruksun diyor of aynı bunları diyor bana da :27: Ben daha napayım bilmiyorum ki takmıyormuşum onu alakası yok ben de kendi kendime diyorum çok düşüyorum üstüne çok takıyorum adam hala takmıyorsun diyor öleyim mi ya bir çözüm bulursan bana da söyle konu sahibi :27: Bunların modeli bu belki de çok ilgi seviyorlardır :27:

Ya bak biz aynı evdeyiz hala ilgisiz, umursamaz, başına buyruksun diyor of aynı bunları diyor bana da :27: Ben daha napayım bilmiyorum ki takmıyormuşum onu alakası yok ben de kendi kendime diyorum çok düşüyorum üstüne çok takıyorum adam hala takmıyorsun diyor öleyim mi ya bir çözüm bulursan bana da söyle konu sahibi :27: Bunların modeli bu belki de çok ilgi seviyorlardır :27:

Daha nasıl ilgilenebilirim anlamadım vallahi, 2-3 kere çiçek de aldım erkek gibi elimde gülle bekledim :9::9:

Ay ciddi değilim de kız çok güldüm :60:

Niye bu kadar nazlı bunlar ya :27:

Vallahi öyle:9:
Yolda görüp kırmızı gül almıştım, o da işten çıkıyordu. Bir baktım işten bir kaç arkadaşını da getirmiş benimle tanıştırmak için. Rezil olmuştum tabi:D Onun hiç umrunda bile olmadı rezil olmak, çiçeği de baş aşağı asmış odasında kurutmuş onu saklamış.
Burnumu sildiğim mendili bile saklamış kocaman kutuda bir sürü ıvır zıvır. Bense daha nişan kurdelemi bulamıyorum:26:

Back
X