Sevgili ile Nasıl İlgilenilir?

200 km bile zor oluyo ben her zaman yanına gidemiyorum o da gelemiyo :25:
yakışıklı filan diyince nişanlımda inanmıyo benim nerem yakışıklı diyo ama sen benim için çok yakışıklısın diyorum :16: bana neden inanmıyosun diye sordun mu kendisine? bide ben kendisine oskar ödülü almayı düşünüyorum kalbimin tek sahibi yazdırıp adını soyadını yazdırmayı düşünüyorum sende böyle farklı bişey yaptırabilirsin bence senin sevgine filan inanıyo ama onu ikna etmen için biraz uğraşmanı istiyodur

Kendini yakışıklı bulmuyormuş, zayıfmış falan filan.
E bana yakışıklı yani...
En son model araba koleksiyonu için iki tane çok sevdiği parçayı almıştım. Daha 10 gün oluyor. Almadığım hediye pek kalmadı aslında, cep telefonundan bebek çorabına kadar aldım işte (hani teki sende kalsın, teki bende, evlenince birleştirirz falan hikayesi):9:

Yani öyle hiç bir şey yapmıyor da değilim ama ne istediğini anlamıyorum gerçekten. Sorsam da söylemiyor öyle net bir şey..

Kendini yakışıklı bulmuyormuş, zayıfmış falan filan.
E bana yakışıklı yani...
En son model araba koleksiyonu için iki tane çok sevdiği parçayı almıştım. Daha 10 gün oluyor. Almadığım hediye pek kalmadı aslında, cep telefonundan bebek çorabına kadar aldım işte (hani teki sende kalsın, teki bende, evlenince birleştirirz falan hikayesi):9:

Yani öyle hiç bir şey yapmıyor da değilim ama ne istediğini anlamıyorum gerçekten. Sorsam da söylemiyor öyle net bir şey..

o kadar şey yapmana rağmen hala aynı şekilde inanmıyorum demesi saçma nişanlım bana dese ben kıyameti kopartırdım sen sevmiyosun ki beni de sevmiyo sanıyosun filan derdim :1:

Öff aynı eski sevgilim tam da bu yüzden eski sevgilim zaten :) Ben de senin yaptıklarının çoğunu yapardım ama hafif bir terslensem gönlümü al derdi günlerce gönlünü alma muhabbeti olurdu. Bir şey sorsam onun dediğini değil de anneminkini yapsam beni dinlemiyorsun diye trip atardı. Bak bu huyun kötü derdi ben de saf gibi değiştirmeye çalışırdım iyiliğimi istiyor ya. Sonunda baktım isteklerin sonu gelmiyor sen beni değil benim olmamı istediğin kişiyi seviyorsun dedim ayrıldım. İlgi dediğimiz şey yemeğini yedin mi, ilacını al, aman sağa sola bakma değil ki. Benden tavsiye nasıl ilgi gösteririm diye düşüneceğine otur nişanlınla konuş, bu tavırlarına son versin yoksa bu iş zor yürür seni yıpratır.

Bana biraz ozguveni eksik gibi geldi nisanlinizin. Once sizi degistirmeye calisan kendini begenmis tipik erkek kalibi sandim:))) Ancak ornekleriniz cogaldikca ozguven eksikligi agir basiyor.Sizi kendinden ustun goruyor kendisinin ise sevilmeye layik olmadigini.Bu ilerde ciddi problemlere de sebep olabilir.eger nisanliniza gore cok guzel ve bir cok konuda daha bilgili gorunuyorsaniz bu da guvensizligini tetikliyor olabilir.Ciddi bir psk sorun degilse bu konularla ilgili sohbet ederek karsilikli ozelestirinizi samimi ve sakin bir sekilde yaparak cozum bulabilirsiniz.Yada ben fazla bilimsel baktim olaya bilemiyorum:)))))

Son düzenleme:
Az önce bir konuda tersini gördüm de ben de son zamanlardaki derdimi anlatayım istedim.
Ben nişanlımla ilgili değilmişim, onu önemsemiyormuşum, dinlemiyormuşum.
Daha ne yapabilirim, istediği nedir bilmiyorum. Soruyorum "şunu yap" diye bir cevap da alamıyorum.

Genelde whatsapp ve skype kullanıyoruz tabi konuşuyoruz da ama ben öğretmenim o da çalışıyor. Zamanlar pek tutmuyor. Fırsat buldukça yazışıyoruz. Fırsat buldukça dediğime bakmayın. İlla sabah kalkıp kalktım, çıktım, gidiyorum, geliyorum gibi şeyleri söylememi ister. Olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister, en ufak bir burun akıntısında bile "doktora git, antibiyotik iç" gibi akıllar verir, gitmezsem "beni hiç dinlemiyorsun" der. Oysa ki ilaç içmeyi hiç sevmem, çok kötü oluncaya kadar da doktora gitmek istemem...Olayları çok uzun anlatır, asıl anlatacağına bir türlü gelemez ben de meraktan çatlayıp "artık sadede gel" dediğimde bozulur, dinlemen lazım der. Kamera aç dediğinde "saçım başım kötü fena haldeyim" desem kızar, bozulur. Ailemle ilgili bir tartışmada "onlara şöyle söyle" der, söylemeyince beni dinlemiyorsun der. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey... Kısacası beni ilgisiz, umursamaz ve başına buyruk buluyor. Ama ben kendi çapımda ona yeterince değer verdiğimi ve onu yeterince önemsediğimi düşünüyorum.

Gün içerisinde ne yapıyorsunuz? Ya da ne yapmak gerekir ilgili olmak için?

Benim sevgilimm aynı ,

daha dün ve bugün bunun tartışmasını yapıyoruzzz ki hala devam ediyor :50:

ben kendi ilişkimi anlatayım

O işinden ötürü vardiyalı olduğu için geceleri çalıştığında sabahları günaydın mesajı atar ben uyandığımda atarım . öğlen uyanmış olur mesaj atar yemeğe çıkmadan ararım veya arar hangimizin dakikası varsa. gün içerisinde sürekli iletişim halindeyizdir işe gitmeden facede görüntülü konuşuruz 7/24 beraberiz desem iletişim hiç kopmuyor kimi zaman sabah eve gelse bile benim uyanmamı bekler telefonla konuşuruz sesimi duyup yatar veyauyanır iş saatime başlamadan konuşruz.
nereye gittiğimi ne yaptığımı hep rapor halinde sunarım ona . yakında wc ye gittiğimi de söyleyeceğim yani :9:

Kmi zaman ben şikayetçi olmuyor değilim bunalıyorum , yeri geliyor unutuyorum da unuttuğum zamanda kavga edioruz ben sana nereye gitsem haber veriyorum ama sen vermiorsun bile ben kimim ki der .

telefonla konuştuğumuzda kapatmak bilmez deli eder beni işyerinde. öyle yani canım zor bu erkekler.:9:

Az önce bir konuda tersini gördüm de ben de son zamanlardaki derdimi anlatayım istedim.
Ben nişanlımla ilgili değilmişim, onu önemsemiyormuşum, dinlemiyormuşum.
Daha ne yapabilirim, istediği nedir bilmiyorum. Soruyorum "şunu yap" diye bir cevap da alamıyorum.

Genelde whatsapp ve skype kullanıyoruz tabi konuşuyoruz da ama ben öğretmenim o da çalışıyor. Zamanlar pek tutmuyor. Fırsat buldukça yazışıyoruz. Fırsat buldukça dediğime bakmayın. İlla sabah kalkıp kalktım, çıktım, gidiyorum, geliyorum gibi şeyleri söylememi ister. Olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister, en ufak bir burun akıntısında bile "doktora git, antibiyotik iç" gibi akıllar verir, gitmezsem "beni hiç dinlemiyorsun" der. Oysa ki ilaç içmeyi hiç sevmem, çok kötü oluncaya kadar da doktora gitmek istemem...Olayları çok uzun anlatır, asıl anlatacağına bir türlü gelemez ben de meraktan çatlayıp "artık sadede gel" dediğimde bozulur, dinlemen lazım der. Kamera aç dediğinde "saçım başım kötü fena haldeyim" desem kızar, bozulur. Ailemle ilgili bir tartışmada "onlara şöyle söyle" der, söylemeyince beni dinlemiyorsun der. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey... Kısacası beni ilgisiz, umursamaz ve başına buyruk buluyor. Ama ben kendi çapımda ona yeterince değer verdiğimi ve onu yeterince önemsediğimi düşünüyorum.

Gün içerisinde ne yapıyorsunuz? Ya da ne yapmak gerekir ilgili olmak için?

Benim erkek arkdasimda aynen bu sekilde hergun evdeyim cikiyorum otobusteyim inddim gbi seyler soylememi istiyor bende soyluyorum uzerime cok dusuyor yapmayincada surekli tartisma cikiyor ve cok uzatabiliyor bazen kendisi yapmadgnda ayni seyi ben soyluyorum uzatiyorum boyle yapa yapa biraz da olsa onu korelttim eskisi kdr abartmiyor ama yine ayni. Aslnda iyi bir sey surekli ilgileniyor biz kizlar ilgisizlikten yakiniyoruz ilgi gosteriyorlar cok ilgili diyoruz bence cok fazla canini skma hrrseyi zamana birakmalisn

Eski konularıma bakayım derken kendi kendime "hey gidi hey 1 sene önce neymiş şimdi ne olmuş" dedim:26:

Askerligin degistirecegini umut edelim esini koalina.Bi ihtimal yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X