Sevgili ilgisizliği

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
Kızlar ben saglık sebeplerimden dolayı burun ameliyatı oldum . Sevgilimi ailemde bilir konuşur ederler 1-2 ay sonra nişan yapıcagız allah nasip ederse ... ama üzüldüğüm tek bir konu var ya illa ben saglığım yerndeyken mi kıymetim bilinmeli ?? Herşey sadce sevmek ve yanında olmaktan ibaret mi ? Yoksa benn mi sevgiyi gözümde çok başkalaştırıp abartıyorum ???? Olayı size anlatayım sevgilim ben hastanedeyken işe gitti ameliyat olcagım ğün oysaki ben benim yanımda olur diye düşünmüştüm ... ben ameliyattayken işten çıkmış gelmiş duramamış ben ameliyat bitince odada ilk uyandıgımda onu gördüm . Ya insan hastaya giderken bile çiçek alır demi oysaki ben en hassas zamanlarımdayımm ? Bi çiçek alda gel bende hasta yatagımda mutlu olayım demi ... hani sana ben 4 senemi vermişim 2 ay sonra nişan yapacagın insanm ben dimi ... bilmiyorum kızlar evet 1 çiçeğin lafı yapılmaz. Ama bu duygu çok başka ben el değilim ... bir komşu kızıda değilim ... bana bir fikir verin haksızmıyım ben düşündükçe içerleyip üzülüyorum kızlar . Buda benim fazla ince düşünceli olmamdan kaynaklanıyor.

Ben de ameliyattan sonra da yanınıza uğramadı sandım.
Düşünememiştir belki normalde nasıl, böyle incelikleri bilir yapar mı?
Geçmiş olsun bu arada.

bence ameliyata girerken de yanınızda olmalıydı. bende olsam kendimi değersiz hissederdim

Ben sevdiğim adamın yanımda olması ile yetinen bir kadınım o yüzden isteğiniz bana abartı geldi. Sonuçta burun ameliyatı kalp ameliyatı değil ki ? İşe gitmek zorunda ise gidecek. Yarın bir gün nisan düğün işleri için çok izin alması gerekecek... Gözünüzü açtığınızda yanınızda olmuş işte bundan güzeli var mı ?

Bence takılmayın bakın hemen çıkıp gelmiş
Sadece durumunuzdan dlayı çok hassassınız
Abartılacak bir durum yok bü yüzden kırmayın derim.

Bende cigerimden kucuk capli ameliyat oldum ama esim cicek bocek almadi valla neden almadi diye aklima da gelmedi. Simdi sen soyleyince farkettim " Bana da cicek alinmadi insan bi guzellik yapardi aksam gelince ben ona soracagim bunu " :KK12::-)

Ben sevdiğim adamın yanımda olması ile yetinen bir kadınım o yüzden isteğiniz bana abartı geldi. Sonuçta burun ameliyatı kalp ameliyatı değil ki ? İşe gitmek zorunda ise gidecek. Yarın bir gün nisan düğün işleri için çok izin alması gerekecek... Gözünüzü açtığınızda yanınızda olmuş işte bundan güzeli var mı ?
Canım mesele çiçek değil o anda benim onu görmemin verdiği mutluluk zaten çok başkaydı ama kadınız ya insan hep bi daha başka bakıyor olaylara hep ince düşünüyor bu yapısal birşey galiba

Bende cigerimden kucuk capli ameliyat oldum ama esim cicek bocek almadi valla neden almadi diye aklima da gelmedi. Simdi sen soyleyince farkettim " Bana da cicek alinmadi insan bi guzellik yapardi aksam gelince ben ona soracagim bunu " :KK12::-)
Ortalık karışmasın :D

Sor tabi bu en doğal hakkın kadına verilen degerrin gösterilmesi kdar anlamlı birşey mi var :KK12:

Ben de ameliyattan sonra da yanınıza uğramadı sandım.
Düşünememiştir belki normalde nasıl, böyle incelikleri bilir yapar mı?
Geçmiş olsun bu arada.
Çok saol canım genelde ince değildir ama bu hastalık vs. İse ben dikkate alırım ..

Canım mesele çiçek değil o anda benim onu görmemin verdiği mutluluk zaten çok başkaydı ama kadınız ya insan hep bi daha başka bakıyor olaylara hep ince düşünüyor bu yapısal birşey galiba
Olabilir, siz öyle düşünmüşsünüz ama değerinizi bir çiçekle ölçmeyin. Ah ne adamlar var çiçek alır morunu da göz'e yerleştirir. Kız bende doğum yaptım adam şaşkınlıktan tebrik bile edemedi akşama kavga mı çıkarsam ?:D

Zaten KK da okuyup okuyup bana sariyorsun diyor :cool:
Ahahaha :D Allah'tan boyle bir huyum yok yoksa her akşam bişeye takardım. Ben genelde sarılıp sarılıp öperim iyi ki böyle bir adam değilsin diye benimki de böyle bir sarma :deli:

Adam işten cıkıp kostur kostur yanınıza gelmis, o an cicegi düsünememesi cok normal. "Ben olsam düsünürdüm" demeyin, çünkü her insan aynı degil.
Bu eksikligini görmekten ziyade, geldigini göz önünde bulundurun. Öyle cok daha mutlu olursunuz.
Gecmis olsun.

Çok saol canım genelde ince değildir ama bu hastalık vs. İse ben dikkate alırım ..
Herkes için önemli değil işte, kimine sadece yanında olması yeter, kimi çiçek ister.
Böyle böyle tanıyorsunuz birbirinizi, bir daha ameliyat, doğum vs. durumlarında alması gerektiğini öğrenmiştir.
Hemen bir olay için ilgisiz diye etiketlendirmeyin siz.

Bence gayet normal davranmis canim. cocek alsa daha guzel olurmus evet sizde alingan bi donemdesiniz . fakat o sizin yaninizda olarak en iyi seyi yapmis. cicek almis almamis fark etmez. kendinize dert etmeyin bunu

Back
X