Çalışıyorsa iş çıkışına git okuyorsa okuluna görüşmeye mecbur kalacak bir durumda bırak madem bu kadar inat :))))
aynen böyle düşünüyorum...
neden alttan alacakmışsın o seviyosa o seni kaybetmemek için alttan alsın..
sen zaten her defasında herşeyi yaptım diyorsun...
böyle alıştırırsan böyle gider..
arkadaşında dediği gibi 8 yıllık ilişki sonucu evlendim 1 yıllık evliyim haklı oldugum bi yerde hiç alttan almam..
ki ben haksızda olsam alttan almamhep beklerim oda benim alttan almıyacagımı bildiri için kendi gelir :)
aynen küs kalmayı sevmıyorum ve sabredemıyorumayni sorunlar benim iliskimdede vardi..
bende uzun sure kus kalmayi sevmedigim ve sabredemedigim icin, hakli da olsam haksiz da olsam ozur dileyip gonlunu aliyodum..
cok buyuk bi hata yapmisim cok sonra anladim cunku bu erkek milletine yaranilmiyo..
ayni davranislar bize karsi yapilsa daha cok asik olur daha cok baglaniriz ama erkeklerde ters etki yapiyo bu tarz davranislar.
boyle alistirdim boyle gider diye dusunme sakin, birkac tartismadan sonra tut kendini arama, msj atma ve hatta o arayinca sen cek kendini.
biraz zor gelir o degisim evresi ama inan bu sekilde hem sen cok yipranirsin hemde bi yerden sonra bunu kaldiramayacak duruma gelir iliskine daha cok zarar verirsin, sabir bu sonucta bi yere kadar goturuyo yani..
ben simdi daha mutluyum umarim sende halledersin.
Çalışıyorsa iş çıkışına git okuyorsa okuluna görüşmeye mecbur kalacak bir durumda bırak madem bu kadar inat :))))
cok kararsızım ne yapmam gerektıgı konusunda gonlunu alsamda nasıl alsam
uslubunuzu ve hıddetitinizi iyiligimi istediginize verıyorum.Çok üzgünüm ama sen hep böyle ağlarsın bu kafayla,başka da yorum yapmıycam çünkü ne desek sen duymuyorsun bildiğini okuyacaksın.Ben de buna kızıyorum işte.Buraya konu açıyorlar bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,yeri geliyor özelimizi açıklıyoruz ki örnek olsun akıllarını başlarına alsınlar diye.Ama o yorumlar hiç okunmuyor sanki ya da önemsenmiyor.Evet git güzel kardeşim git ayaklarına kapan özür dile salya sümük ağla,ayaklarının altını öp,kendimi öldürürüm yakarım de,sensiz yaşayamam acizim de affettir kendini!!!
Haklıysam hiç uğraşmam
aynı durumdayım elimden ne gelirse yaptım yalvardım bile :18: suçluydum çünkü ama affetmedi bni şimdi kalp ağrımla oturuyorum öylece eğer imkanın varsa çal kapısını onu sevdiğini sole sarıl boynuna benim imkanım olsa bende yapardım ama farklı sehirlerdeyiz şuan
suan cok haklı oldugumu dusunmuyorum cunku mantıklı dusununce onunda haklı tarafları var.Haklı olduğunu düşündüğün konularda sakın alttan alma derim. Böyle yapınca kendilerinden vazgeçemeyeceğini, nasıl olsa senin alttan alacağını düşünür ve öyle de olur alttan alan kırılan üzülen hep sen olursun.
Ama eğer sen haksız konumundaysan ne yapıp edip gönlünü al hatanı telafi et derim. :)
yalnız yasamıyor malesef.canım eğer evinde yalnız yaşıyorsa, çat kapı evine git. eğer yalnız yaşamıyorsa mesaj at bilmem nerede bekleyeceğim seni diye, gelir mecbur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?