Sevgili,inat gonul almak sorunsalı fikirleriniz??

Çalışıyorsa iş çıkışına git okuyorsa okuluna görüşmeye mecbur kalacak bir durumda bırak madem bu kadar inat :))))

calısıyor. bunu daha once denemıstım ıse yaramıstı ama
sımdı tekrar gıtmeyı kendıme yedıremıyorum utanıyorum
bu kadar ınat gercektende cok ınat

aynen alıstırdım boyle gıdıyor

Son düzenleme:
ayni sorunlar benim iliskimdede vardi..
bende uzun sure kus kalmayi sevmedigim ve sabredemedigim icin, hakli da olsam haksiz da olsam ozur dileyip gonlunu aliyodum..
cok buyuk bi hata yapmisim cok sonra anladim cunku bu erkek milletine yaranilmiyo..
ayni davranislar bize karsi yapilsa daha cok asik olur daha cok baglaniriz ama erkeklerde ters etki yapiyo bu tarz davranislar.
boyle alistirdim boyle gider diye dusunme sakin, birkac tartismadan sonra tut kendini arama, msj atma ve hatta o arayinca sen cek kendini.
biraz zor gelir o degisim evresi ama inan bu sekilde hem sen cok yipranirsin hemde bi yerden sonra bunu kaldiramayacak duruma gelir iliskine daha cok zarar verirsin, sabir bu sonucta bi yere kadar goturuyo yani..
ben simdi daha mutluyum umarim sende halledersin.

aynen küs kalmayı sevmıyorum ve sabredemıyorum
bıraz degıl o degısım evresı olmuyo ıste cok sancılı oluyor bır an once barısmak
ıstıyorum kımın haklı haksız oldugunu gozum gormuyo o an ıcın.
umarım canım tesekkurler yorumun ıcın.

Haklı olduğunu düşündüğün konularda sakın alttan alma derim. Böyle yapınca kendilerinden vazgeçemeyeceğini, nasıl olsa senin alttan alacağını düşünür ve öyle de olur alttan alan kırılan üzülen hep sen olursun.
Ama eğer sen haksız konumundaysan ne yapıp edip gönlünü al hatanı telafi et derim. :)

canım eğer evinde yalnız yaşıyorsa, çat kapı evine git. eğer yalnız yaşamıyorsa mesaj at bilmem nerede bekleyeceğim seni diye, gelir mecbur :)

cok kararsızım ne yapmam gerektıgı konusunda gonlunu alsamda nasıl alsam

Çok üzgünüm ama sen hep böyle ağlarsın bu kafayla,başka da yorum yapmıycam çünkü ne desek sen duymuyorsun bildiğini okuyacaksın.Ben de buna kızıyorum işte.Buraya konu açıyorlar bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,yeri geliyor özelimizi açıklıyoruz ki örnek olsun akıllarını başlarına alsınlar diye.Ama o yorumlar hiç okunmuyor sanki ya da önemsenmiyor.Evet git güzel kardeşim git ayaklarına kapan özür dile salya sümük ağla,ayaklarının altını öp,kendimi öldürürüm yakarım de,sensiz yaşayamam acizim de affettir kendini!!!

aynı durumdayım elimden ne gelirse yaptım yalvardım bile :18: suçluydum çünkü ama affetmedi bni şimdi kalp ağrımla oturuyorum öylece eğer imkanın varsa çal kapısını onu sevdiğini sole sarıl boynuna benim imkanım olsa bende yapardım ama farklı sehirlerdeyiz şuan

uslubunuzu ve hıddetitinizi iyiligimi istediginize verıyorum.
cunku emınım burda benı tanımıyosunuz bı cıkarınız yok ben uzulmeyeyım dıye yazıyosunuz.
ama ınanın elımde degıl küs kalınca cok cok uzuluyorum.
ayrıca yorumunuzu onemsemedıgımı nereden cıkardınız?
cok uzuldugum ıcın oyle yazdım aklımda yazdıklarınız.

Haklıysam hiç uğraşmam

yalvarcak kadar haksız degılım sadece zor bır donemden gecıyoruz.
sımdılık hal ettık sorunumuzu.
sende umarım kendını affetırebılırsın cnm.

suan cok haklı oldugumu dusunmuyorum cunku mantıklı dusununce onunda haklı tarafları var.
telafı etmeye calıstım bakalım umarım kırmam onu tekrar:)

canım eğer evinde yalnız yaşıyorsa, çat kapı evine git. eğer yalnız yaşamıyorsa mesaj at bilmem nerede bekleyeceğim seni diye, gelir mecbur :)
yalnız yasamıyor malesef.
aklıma gelmıstı ama gerek kalmadı galıba

ilişkimizin ilk 4 ayı alttan alan bendim hep
sonra baktım alışmış kudurmuştan beter geri çektim kendimi
tıpış tıpış gelmek zorunda kaldı oda.
şimdi kim haklı olursa olsun, alttan alan o oluyor
nasıl alıştırırsan öyle gider
ilişki 2 kişilik eğer oda gerçekten seviyosa alttan almasını bilicek