Zaten bir gün arayla yani günaşırı değerlendirmeniz öneriliyor doğru yoldasınız
Ve evet pik olmuş maşallah
Burdan pil gibi görünüyor. Bnde İnstagram da bir ovulasyon takibi yapan kadınla takip ediyordm. Yumurtlama yi gördüğümüz gün ve 3 gun sonrasını değerlendirmemi söyledi. Ama dünü değerlendirdiysen sorun yok spermler 3 gun kadar yaşayabiliyor rahimdeHanımlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum sizce pik mi
Eğer pikse bu akşam değerlendiremiyoruz sorun olur mu ancak yarın değerlendirebiliriz ayrıca dün değerlendirdik
Bu durumda yarın itibariyle 3 günü değerlendirmek gerek. Bakalım yarın çatlama olacak mıBurdan pil gibi görünüyor. Bnde İnstagram da bir ovulasyon takibi yapan kadınla takip ediyordm. Yumurtlama yi gördüğümüz gün ve 3 gun sonrasını değerlendirmemi söyledi. Ama dünü değerlendirdiysen sorun yok spermler 3 gun kadar yaşayabiliyor rahimde
Olur inşallahBu durumda yarın itibariyle 3 günü değerlendirmek gerek. Bakalım yarın çatlama olacak mı
Bu da çatlama oluyor dimi kızlarOlur inşallah
Evet canım yumurtan çatlamışBu da çatlama oluyor dimi kızlar
Yumurtlama gördüğün günden itibaren say canım zaten hassas gebelik testin varsa 12-13 günde bile belli olurKizlar su testlere bakarmisiniz ? Ben hangi günden itibaren sayicam simdi ? 10.gün ve 11. Gün yumurtlama ama 11. Gün aksam catlama baslamis simdi benim 12.günden itibarenmi 14 gün sayicam
Teşekkürler canımEvet canım yumurtan çatlamış
Canim simdi benim 11 i de pik gösterdiginden o günü baz alarak bugün 11. Günüm bacak kasik bel agrim var yani adet agrilarim var 9.günden beride beyaz akintim var ama öyle cok degil , sadece kremsi beyaz bugün sabah test yaptim normal test cikmadi erkenmi yaptim ? Birde duyarliginini hic bilmiyorum canim ya bu testinYumurtlama gördüğün günden itibaren say canım zaten hassas gebelik testin varsa 12-13 günde bile belli olur
Yaaaa haber et olurmu sonuc aldigindaCanım normal testler adet gecikmesin den sonra anca kesin sonuç gösterir. Biliyorum sabretmesi zor bnde ayni durumdayım erken gebelik testi dene
Muhtemelen yarın pik olurMerhaba. Bugün pik değil sanırım dimi hanımlar? T biraz açık gibi. Bugün mü değerlendirmek doğru sizce yoksa yarim pik olacaksam yarini mi beklemeli öneriniz ne olur :) yardim ederseniz sevinirim
Eki Görüntüle 2792161
Cok sagol :) sence iliski bugun mu olsa yarından sonra mi peki..gunasiri öneriyorum diye bilemedimMuhtemelen yarın pik olur
Ben yumurtlamadan önceki ve çatlama olduğu gün değerlendirdim. Gün aşırı yani tabi öyle denk geldi özellikle yapmadım. Ama spermlerde sorun yoksa 3-4 gün 0n ardada öneriyorlarCok sagol :) sence iliski bugun mu olsa yarından sonra mi peki..gunasiri öneriyorum diye bilemedim
Peki catladigi gun de iliski ise yarar mı acaba biliyor musunuz?Evet canım yumurtan çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?