Eger habersiz geldiyse bazen bende acmiyorm ki nerdryse hergn is cikisi ugrar torununu sevmek icin 15 20 dk genelde aciyorm ama bazn acmiyorun allah affetsin :)"Gelmek istemiyorum."
"Evde yemeğim var ziyan olmasın."
"Bugün çok yorgunum. Çocuğu uyutayım, ben de yatacağım."
"Başka zaman, inşallah."
Bunlar gayet basit ve anlaşılır cümleler. İstediği kadar üstelesin. Söyle söyleyeceğini, kestirip at.
Kapıya mı dayandılar? Açasın yoksa: "Duştaydım." "Uyuyordum." "Bebek uyanıyor diye zili söktüm." de. Kim ne diyebilir?
Benim kapı açasım yoksa öyle yapıyordum. Bazen emziriyordum. Bazen kızımla birlikte yatmış oluyordum . Bazen tam uykuya dalacakken biri geliyordu, kapıyı tıklatıyordu. Duymamazlıktan geliyordum. Bazen de canım açmak istemiyordu.
Ee bu zaten sıkıntıymış .. ne demek oraya gitmiyorsan kendi annenede gitme .. tam nefretlik bi durum ..Eşim şöyle sıkıntı cikarmiyo oraya gitmiyosan annene de gitme diyo :) bnde iki tarafa ds esit gitmek istiyorum ne eksik ne fazla haftsda 1 kez görüsmek yeterli bnm icin
Normalde boyle bi tavri yok ama simdi dengeleri kurmaya calisiyoEe bu zaten sıkıntıymış .. ne demek oraya gitmiyorsan kendi annenede gitme .. tam nefretlik bi durum ..
Lafının üstüne laf söylüyorlarsa, sen de üstüne laf söyle. "Gelmiyorum, beklemeyin."Eger habersiz geldiyse bazen bende acmiyorm ki nerdryse hergn is cikisi ugrar torununu sevmek icin 15 20 dk genelde aciyorm ama bazn acmiyorun allah affetsin :)
Bu cunleleri kabuk etmiyolar mesela yemegim vsr desem yarin yersin diyolar misafr gelck diyorum iptal et diyolar
Bu kadar net olmam gerekiyo sanirimLafının üstüne laf söylüyorlarsa, sen de üstüne laf söyle. "Gelmiyorum, beklemeyin."
Size bu şekilde emrivaki yapıp telefonu kapatıyorsa geri arayın ben yemeğimi yapmıştım çoktan yedik bir daha çağıracağınızda daha erken haber verirseniz belki programımı ona göre ayarlarım deyin. Size emrivaki yapmasına izin vermeyin eşiniz de arkanızdaysa hele hiç takmayın ya ne halla yükseliyomuş size?! Hadsiz kaynana..hepsi mi gıcık olur ya ıyy. Ha bir de eşin ne hakla oraya gitmiyosan annengile de gitme diyo? Senin annenle onun annesi senin için bir olmadığı gibi onun için de bir değil. Böyle kısıtlamasına izin verme. Sen yoksun tabi kendi anneme gitcem de. Herkes öyle yapıyo valla.Meselaa gecen gun aramis brnde oglum uyuyunca uyuyorm biliyolar acmadim sonra konustuk neden telefonu acmiyosn diye yukseldi bende ayni sekil karsilik verince iyi tm yemege gelin bize dedi kapatti. Sinirden kuduruyorum ama butun iyi niyetimi de kullanarsk gittim yemek yemedim cocugu sevdiler geri eve geldim
Bunlari denedim mesela pazar gunu icin plan yapmislar bnm haberim yok piknige gidicekmisiz bnde cocuk emziriyorum rahat edemiyorum acik alanda anlatmaya cslisiyorum arkadn kv bagiriyo gelmek istemiyorum desene sen suna diye. İyi aksamlar diyip kapattim kavgaya kdar gitmesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?