Sevgili kayinvalidem

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
Kizlar nasilsiniz?
Ben bi dogurup cocugumu büyütüpte geldim uzun zamandir ugramiyodum buralara.
Uzatmadan konuma geleyim;

Kv ile sorunlarim vardi en basindan beri cocuk olduktan sonra ilgisi cocuga yöneldi biraz duzelmistik
Ama eşim calismak icin yurt disina gitti 1 ay olcak bu 1 aydir baya sorunluyuz ve ben o kadar alismisim ki eşimin herseyi yoluna koymasina, baş edemiyorum kendisiyle

Surekli aramalar hergun hergun aksam yemege cagirmalar bnden habersiz bnmle ilgili planlar yapmalar cok darlaniyorum her seferinde guzellikle reddediyorum ama olmuyo eşime anlatiyorum o da dalga geciyo kendin hallet diyo:olamaz:
Yaklasik 2 yillik evliyim 1.5 yilda nisanlilik suresi var ilk defa kv ile bu kadar karsi karsiya kaliyorum

napmam lazim ? nasil davranmam lazim ? bilmiyorum ben tek olsam gidip annemde kalcm uzaklasmak icin ama oum var evide birakamiyorum duzeni bozulmasin diye
Bir garip araftayim..

Kizlar nasilsiniz?

Kv ile sorunlarim vardi en basindan beri cocuk olduktan sonra ilgisi cocuga yöneldi biraz duzelmistik
Ama eşim calismak icin yurt disina gitti 1 ay olcak bu 1 aydir baya sorunluyuz ve ben o kadar alismisim ki eşimin herseyi yoluna koymasina, baş edemiyorum kendisiyle

Surekli aramalar hergun hergun aksam yemege cagirmalar bnden habersiz bnmle ilgili planlar yapmalar cok darlaniyorum her seferinde guzellikle reddediyorum ama olmuyo eşime anlatiyorum o da dalga geciyo kendin hallet diyo:olamaz:
Yaklasik 2 yillik evliyim 1.5 yilda nisanlilik suresi var ilk defa kv ile bu kadar karsi karsiya kaliyorum

napmam lazim ? nasil davranmam lazim ? bilmiyorum ben tek olsam gidip annemde kalcm uzaklasmak icin ama oum var evide birakamiyorum duzeni bozulmasin diye
Bir garip araftayim..
bizim insanımız neden bir sorun yaşadığında, alıp karşısına konuşamıyor bilmiyorum...herşey arkadan konuşuluyor, muhattabın haberi yok...

Daha detaylı örnekler yazarsanız iyi olur
Meselaa gecen gun aramis brnde oglum uyuyunca uyuyorm biliyolar acmadim sonra konustuk neden telefonu acmiyosn diye yukseldi bende ayni sekil karsilik verince iyi tm yemege gelin bize dedi kapatti. Sinirden kuduruyorum ama butun iyi niyetimi de kullanarsk gittim yemek yemedim cocugu sevdiler geri eve geldim

Kadın seni boş bırakmıyor ne güzel işte Herșey de seni katıyor işin içine :KK69:
İste ben bunu istemiyorum sorun burda beni bos biraksin beni biraksin kendi kendime kalayim istedigim yere gideyim istedigim zaman gideyim :dua:

bizim insanımız neden bir sorun yaşadığında, alıp karşısına konuşamıyor bilmiyorum...herşey arkadan konuşuluyor, muhattabın haberi yok...
Muhatap kendi yaptiginin farkinda bilincli yapiyo ve nasil konusmam gerekiuo derdimi nasil anlatirim bununla ilgili fikir almaya calisiyorum

Büyük ihtimalle yalnız kalıp sıkılma diye durmadan arıyor planlr yapıyor .
Reddetmek yerine anne ben gelmek istemiyorum oğlumla ilgilenicem .
Oraya gidicem buraya gidicem de .

Evimde yemek yemek istiyprum de .
Evde daha rahatım de .
Kavgaysa kavga yapıcak bişey yok .
7 yıllık evliyim ilk 3 yıl kavga kıyamet gwçti .
Ama şimdi 2 3 ayda bir gidiyoruz .

Şimdi çocuğumuz olucak yıne aynı devam eder . Herkes evini yurdunu bilsin .

Kizlar nasilsiniz?

Bir garip araftayim..
Sevgili kayinvalidecim ben gelmek istersen gelirim .. lütfen beni biseylere zorlamayin .. sevgilerle .. diyin mesela :KK49::halay:

Büyük ihtimalle yalnız kalıp sıkılma diye durmadan arıyor planlr yapıyor .
Reddetmek yerine anne ben gelmek istemiyorum oğlumla ilgilenicem .
Oraya gidicem buraya gidicem de .

Evimde yemek yemek istiyprum de .
Evde daha rahatım de .
Kavgaysa kavga yapıcak bişey yok .
7 yıllık evliyim ilk 3 yıl kavga kıyamet gwçti .
Ama şimdi 2 3 ayda bir gidiyoruz .

Şimdi çocuğumuz olucak yıne aynı devam eder . Herkes evini yurdunu bilsin .
Bunlari denedim mesela pazar gunu icin plan yapmislar bnm haberim yok piknige gidicekmisiz bnde cocuk emziriyorum rahat edemiyorum acik alanda anlatmaya cslisiyorum arkadn kv bagiriyo gelmek istemiyorum desene sen suna diye. İyi aksamlar diyip kapattim kavgaya kdar gitmesin istiyorum

Bunlari denedim mesela pazar gunu icin plan yapmislar bnm haberim yok piknige gidicekmisiz bnde cocuk emziriyorum rahat edemiyorum acik alanda anlatmaya cslisiyorum arkadn kv bagiriyo gelmek istemiyorum desene sen suna diye. İyi aksamlar diyip kapattim kavgaya kdar gitmesin istiyorum
Ama maalesef başka şansın yok.
Kayınvaliden anlaşyoşsız.
Eğer eşin sıkıntı çıkarmıyorsa gitme .
Kavga istiyorlarsa kendi tercihleri

O zaman açık açık konusmaktan başka care yok. Esiniz madem sadece dalga geçiyor, sizin konuşmanız lazım. Ama esinizde bundan dogabilecek sonuçlara da katlanır o zaman
Gitmeden konus dedm beni daraltmasinlar dedm tm konustum dedi bakalm bu pazar piknik olayi sorunsz gecerse konusmayi dusunuyorum ama ne derim derdimi nasil anlatsbilrim bilmiuorm cunku istedikleri gibi anliyolar

"Gelmek istemiyorum."
"Evde yemeğim var ziyan olmasın."
"Bugün çok yorgunum. Çocuğu uyutayım, ben de yatacağım."
"Başka zaman, inşallah."
Bunlar gayet basit ve anlaşılır cümleler. İstediği kadar üstelesin. Söyle söyleyeceğini, kestirip at.
Kapıya mı dayandılar? Açasın yoksa: "Duştaydım." "Uyuyordum." "Bebek uyanıyor diye zili söktüm." de. Kim ne diyebilir?
Benim kapı açasım yoksa öyle yapıyordum. Bazen emziriyordum. Bazen kızımla birlikte yatmış oluyordum . Bazen tam uykuya dalacakken biri geliyordu, kapıyı tıklatıyordu. Duymamazlıktan geliyordum. Bazen de canım açmak istemiyordu.

Ama maalesef başka şansın yok.
Kayınvaliden anlaşyoşsız.
Eğer eşin sıkıntı çıkarmıyorsa gitme .
Kavga istiyorlarsa kendi tercihleri
Eşim şöyle sıkıntı cikarmiyo oraya gitmiyosan annene de gitme diyo :) bnde iki tarafa ds esit gitmek istiyorum ne eksik ne fazla haftsda 1 kez görüsmek yeterli bnm icin

Back
X