- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Ee Sonra??
Eyvallah:)Sonrası Allah kerim :)
Dogru bence. Esim arada soyler, kendine guvenine hayranim diye. Bu da bir cekicilik unsuru.
Düşündüğüm herşeyi tek bir paragrafa sığdırman kalp ben :))))) ''onun için o kadar şey yaptım herşeyini affettim gözyumdum alttan aldım neden böyle oldu'' sorusunun cevabı burada efenim.Buyruuuooonnnnn :))))))))))))
Hata çok değer vermekte vermicez ya , anneleri diiliz ...
Aslında değer vermek değil hata olan ya.Değer vermeden de ilişki olmaz.Asıl mesele haketmediği değeri vermek.Ne biliyim sürekli bizi hırpalayan ağzından çıkanı kulağı duymayan yada ayrılmaya kadar gitmesi gereken hatalara bile seviyorum diyip göz yummalar filan bunlar olmamalı. Ağzını yırtmalıyız o noktalarda kanaatindeyim :))))))))))))))))
Katılıyorum sana ama biz sevince gözümüz dönüyor ''Dünya inmiş melek misali'' İlk zamanlar deli gibi arkamızdan koşturuyorlar sonra noluyor biz sevgimizi ilgimizi belli edince veya fazlasıyla değer verince adamlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor; ama şöyle bir gerçek var ADAM olan şımarmaz kendini bir halt sanmaz. Bizim seçimlerimiz hatalı sadece ya da biz korkularımızın esiri oluyor ya giderse ya şöyle olursa . İlk zamanlar dikkat et duygularımız çok olmadığı için kaybetme korkumuzda yok dolasıyla neysek öyle hareket ediyoruz . O yüzden mantık ön planda olmalı Hayatımızın merkezinde Sadece BİZ olmalıyız sevgili , eş vb. Hayatımızın sadece bir parçası olmalı bence o zaman daha dengeli ilişkilerimiz olur ama yazdım ya :)
Ama çok haklısınız :)) bencede önce biz sonra diğerleri. Altın kural resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?