Sevgili kızlarımız için...

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Silik karakterli öz güvensiz bir kadını, ancak bir maymun erkek idare edebilir. Asla'' aslan erkek'' ,'' maymun kadınla'' mutlu olamaz gözü yine aslanlarda kalır. Bir kadın kendine saygı duyulmasını sağlayamazsa bu dünyada bir amacı, bir varlığı kendi seçtiği bir hayatı olamaz . Dilerim tüm kadınlar aslan olabilir ; ama tabi pek çok maymun erkek bundan rahatsız olacaklar . Napalım onlarda kendi maymunlarıyla ilgilensin artık kadınlarda aslan olmadan aslan gibi erkek aramasın :)

Düşündüğüm herşeyi tek bir paragrafa sığdırman kalp ben :))))) ''onun için o kadar şey yaptım herşeyini affettim gözyumdum alttan aldım neden böyle oldu'' sorusunun cevabı burada efenim.Buyruuuooonnnnn :))))))))))))

Hata çok değer vermekte vermicez ya , anneleri diiliz ...

Hata çok değer vermekte vermicez ya , anneleri diiliz ...

Aslında değer vermek değil hata olan ya.Değer vermeden de ilişki olmaz.Asıl mesele haketmediği değeri vermek.Ne biliyim sürekli bizi hırpalayan ağzından çıkanı kulağı duymayan yada ayrılmaya kadar gitmesi gereken hatalara bile seviyorum diyip göz yummalar filan bunlar olmamalı. Ağzını yırtmalıyız o noktalarda kanaatindeyim :))))))))))))))))

Katılıyorum sana ama biz sevince gözümüz dönüyor ''Dünya inmiş melek misali'' İlk zamanlar deli gibi arkamızdan koşturuyorlar sonra noluyor biz sevgimizi ilgimizi belli edince veya fazlasıyla değer verince adamlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor; ama şöyle bir gerçek var ADAM olan şımarmaz kendini bir halt sanmaz. Bizim seçimlerimiz hatalı sadece ya da biz korkularımızın esiri oluyor ya giderse ya şöyle olursa . İlk zamanlar dikkat et duygularımız çok olmadığı için kaybetme korkumuzda yok dolasıyla neysek öyle hareket ediyoruz . O yüzden mantık ön planda olmalı Hayatımızın merkezinde Sadece BİZ olmalıyız sevgili , eş vb. Hayatımızın sadece bir parçası olmalı bence o zaman daha dengeli ilişkilerimiz olur ama yazdım ya :)

Ama çok haklısınız :)) bencede önce biz sonra diğerleri. Altın kural resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…