- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
Mrb kızlar.ben bir apartman dairesinde oturan biriyim.sağolsun binamızda komşuluk ilişkilerimiz iyidir.birimiz bişey yaptığında birbirmize veririrz sohbetlerimz olur.yalnız en alt katta abisiyle yaşıyan bir kız komşum var.çok iyi niyetli çok ii anlaşıyoruz.şöyle bir sıkıntı var.ben evde güzel bir şey yaptıysam onlarada 1 tabak veririm.anneleri yanlarında yok yiyemedkleri yemekler olur diye düşündüğümden.sağolsn o da birşey yaptığında bana getirir ancak kız biraz pasaklı gözümle gördüğüm için onun getirdiği birşeyi yiyemiyorz.kaç defa dedim gerek yok ben annen olmadığı için kokmuştur belki bilmezsin o yemeği diye gönderiyorum.bana getirmene gerk yok desemde getiriyor sağolsn ama yiyemiyorz işte.mesela el beziyle yere bişey döküldüğünde onunla siliyor.mutfaktaki kullandığı leğeni evi silmek için kullanıyor vs.fazla kurcalamıyım.bende o yemekleri çöpe atmıyorum ancak sokakta kedi ve köpeklere veriyorum.günaha giriyormuyum bilmem.ama içim almıyor.yanlışmı yapıyorum.bu haftada 1 kere oluyor.daha nazik dille nasıl izah edebilirim ona yemek getirme diyerekten.yada bir daha bende göndermiyim diyorum?çok büyük dert değil fakat günahamı giriyorum bilmiyorum?