Sevgili komşumdan gelen yemekler

yeryuzunde benim amcamin hanimi kadar pis canli varmi acaba buyuk ihtimalle yoktur. kadin acayip pis yaaaaaaaaaa cocuklarinin bezini yikadigi legende ekmek hamuru yogurur koyde yasiyor hazir bezde kullanmiyor bizmde yazlik evimiz var orda yazin gideriz birgun benden hamur legenini istedi verdim sonra geri getirdi annem sordu ne yaptin diye tavuk kestim icinde temizledim sonra benim legen delindi cocuklarin b........ bezleri vardi kacgundur duruyordu onlarida yikadim sonra sabunla guzelce yikayip getirdim yenge dedi annem almasiyla firlatmasi biroldu tabiki o gidince allahim birsey verir annem kedi kopeklere verir onlar bile yemiyor topragin altina sakliyorlar sasilcak is birgun annem hastanelik oldu sehire gittiler ben orda kaldim 1 gun ac gezdim 2 gun aksam ustu zankir zankir titriyorum aclikdan cocugumda yenge yesene niye yemiyon dedi amca allahin pisi ben bile yemiyom cocuk nasil yesin dedi gel yegenim bu benim tavam balikda var dolapda simdi pisirip yeriz dedi anca o zaman yedim allahim boyle yenge dusman basina konu sahibi arkadas yemiyeblirsin insani midesi almaz ama sakin soyleme koy posetin icine at hayvanlara yesinler sevap islemis olursun hemde kizcagizda kalbi kirilmaz kalp kirmak cok gunah birak boyle devam etsin

biraz öncede şekerpare getirdi.bu sefer benim tabağım onda kalmamıştı.kendi tabağına koyarak getirmiş sağolsun.e ben şimdi o tabağı boş mu çevireyim.şu geleneklerimiz bizi zora sokuyor bazen.gerek yok desemde elime verdi.canım ya kız hep düşünüyor beni bide lohusayım yeni doğum yaptım ondan olsa gerek. vala suçluluk hissediyorum.

boşvermeyi dene. ne yapsın kızcağız dört bir taraftan tabak yağınca oda kendini vermeye mecbur hissetti belki. sonra vermenin zevkine varmış bağımlılık yapmış olmalı:60:

Back
X