SEVGİLİ KORKU VE KAYGISI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Uzun zamandır yalnızım ilişki anlamında 2 sene önce bir denemem oldu fakat sevmiyorum diye ayrıldım vazgectim ona rağmen ağır depresyona girdim.. Biliyorum saçma gelecek belki bu durumu yaşamayanlara ama çok zor bir durum.. Zaten ailem konusunda çözemediğim problemlerim var ve tek kurtulus evlenip mutlu olmak. Ama öyle birşeye yakalandım ki bu beni çıkmaza sokuyor bir erkekle bulusmak işkence gibi neden çünkü olmayınca veya istediğim gibi biri çıkmayınca resmen çöküyorum zaten bulustugum da yok korkudan pek nadir..
Korkum ise acı cekmek bilinçaltımda hep bu var acı çekeceğim mutsuz olacağım.. Kesin ayrılırız sorunlar çıkar bana soğuk davranır acı çekerim kafamda dönen bu . Lisede asık olmustum ve bitince acı cekmiştim ama sonucta bunu tek yasayan ben dğeilim o yüzden bu kadar korkmak saçma geliyor herkes korkmalıydı bu durumda benim kadar depresyona girmeliydi..Psikologa filan da basladım depresyon ve anksiyete kaynaklı. Ama esas sorunum bu zaman zaman hayat çok boş geliyor ne için mücadele ediyorum ki diyorum.. Arkadaş desen sadece bir yakın arkadaşım var. Onla da küssek yine çökmeye başladım kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum sanki dünyada beni anlayan kimse kalmamıs hersey cok boşmuş gibi. Birini sevsem hayatımda beni seven bir erkek olsa belki mutlu olurum diyorum sonra yine kaygılarımla boğusuyorum düşüncesi bile korkusu dahi iştahımı kesip beni hayattan soğutuyor.

Böyle bir durum yaşayan var mı gercekten merak ediyorum.. Ayrıca kapılma takıl ölesine birileriyle filan demeyin bu normal bir durum değil bencebu kadar korkmak ve yataklık olmak hiç normal gelmiyor korkuyorum ..

Herşey senin elinde o beynini düzelt önce korkacak bişiy yok herkesin kendine göre acıları var yapma o zaman sevgili kendine gel sorunlarını hallet ondan sonra bulursun birini

İlla birisinin sevgisine güvenip mi yaşaman gerekiyor?
Bir erkeğin yahut bir dostun seni sevmesiyle mi ayakta duruyorsun?
Bence bu düşünceden kurtul aşırı abartı yaşıyorsun duygularını.

Herşey senin elinde o beynini düzelt önce korkacak bişiy yok herkesin kendine göre acıları var yapma o zaman sevgili kendine gel sorunlarını hallet ondan sonra bulursun birini

beynini düzelt derken bu dediğiniz kolu kırılan birine yaa tak yerine demek gbi.. farkı yok. acele etmiyorum ama bu durumun gecmemesinden korkuyorum..

İlla birisinin sevgisine güvenip mi yaşaman gerekiyor?
Bir erkeğin yahut bir dostun seni sevmesiyle mi ayakta duruyorsun?
Bence bu düşünceden kurtul aşırı abartı yaşıyorsun duygularını.

evet işte buna engel olamıyorum diğer türlü hayat cok anlamsız geliyor..

beynini düzelt derken bu dediğiniz kolu kırılan birine yaa tak yerine demek gbi.. farkı yok. acele etmiyorum ama bu durumun gecmemesinden korkuyorum..
İşte senin elinde korkularını yeneceksin böyle olmaz dicek sin kendine beynini düzelt ten kastım bu

Ben de acaip kazıklar yedim aşkta ama kazık yemek sandığınız kadar kötü değil insanı rahatlatıyor. Yani kötü bir erkekle tanıştığınızda daha kolay başınızdan atıyorsunuz aman bunu ne çekicem diyorsunuz.

Olöayacak biriyse aman ne uğraşıcam diyin miktir edin geçin gayet kolay aslında.

Mutlu olmanın kişisel olduğunu kimseyle bi ilgisi olmadığını anlamayanlar hep mutsuz kalırlar.Evlilikte dostlukta sürekli mutluluk aramayın kendi kendinize mutlu olmaya çalışın ,gerisi gelir zaten

işte sorunum tam olarak bu sevmesem bile alısıyorum anında ya da istediğim gibi cıkmadı diye yine kendimi yiyorum bence kazık yemek değil problem .. aslında alısıp tekrar yalnız kalmaktan korkmak bu durumda mutluluğu baskasına baglamak oluyor bu cünkü baska mutlu eden bişey yok arkadas desen sınırlı aile desen sorunlu . sorun buradan kaynaklı galiba

Mutlu olmanın kişisel olduğunu kimseyle bi ilgisi olmadığını anlamayanlar hep mutsuz kalırlar.Evlilikte dostlukta sürekli mutluluk aramayın kendi kendinize mutlu olmaya çalışın ,gerisi gelir zaten

kişisel mutlu olamayanlar ne yapacak olamıyorum denedim hobi mobi hiçbişe tatmin etmiyor beni en mutlu eden iletişim arkadas yani..

durumun normal değil ama eğer bu kadar korkuyorsan sevgili yapma. aile sana görücü bulsun bir tane evlenin bitsin gitsin yani ille de sevgili olacağım diye diretmek neden?

ailenize söylediniz mi?
konu komşuya bildirin evlenmek istediğinizi elbet uygun birisi çıkar.
sevgili yapmak herkese göre bişey değil.

bu devirde cok sacma geliyor herkes sevgili olabiliyor benim gibi korkup ayılıp bayılmıyor ben neden böleyim diye üzülüyorum .. aslında suan evlenmek istemiyorum hemen yasım 25 oldu ama 30 a kadar vakti var diyorum benim istediğim daha cok yanımda birinin oldugunu bilmek güç almak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…