psikiyatriste görünün beyinde kimya kalmamış
beyin kimyası bozulunca böyle şeyler oluyor.psikiyatriste gidip ilaç kullanmalısınızanlamadım kimya kalmamıs ne demek
Herşey senin elinde o beynini düzelt önce korkacak bişiy yok herkesin kendine göre acıları var yapma o zaman sevgili kendine gel sorunlarını hallet ondan sonra bulursun birini
beyin kimyası bozulunca böyle şeyler oluyor.psikiyatriste gidip ilaç kullanmalısınız
İlla birisinin sevgisine güvenip mi yaşaman gerekiyor?
Bir erkeğin yahut bir dostun seni sevmesiyle mi ayakta duruyorsun?
Bence bu düşünceden kurtul aşırı abartı yaşıyorsun duygularını.
İşte senin elinde korkularını yeneceksin böyle olmaz dicek sin kendine beynini düzelt ten kastım bubeynini düzelt derken bu dediğiniz kolu kırılan birine yaa tak yerine demek gbi.. farkı yok. acele etmiyorum ama bu durumun gecmemesinden korkuyorum..
yanlış ilaç olabilirilaç kullanıyorum aslında 3 senedir düşük dozda ama geçmedi..
olmuyor denemedim sanki..İşte senin elinde korkularını yeneceksin böyle olmaz dicek sin kendine beynini düzelt ten kastım bu
Ben de acaip kazıklar yedim aşkta ama kazık yemek sandığınız kadar kötü değil insanı rahatlatıyor. Yani kötü bir erkekle tanıştığınızda daha kolay başınızdan atıyorsunuz aman bunu ne çekicem diyorsunuz.
Olöayacak biriyse aman ne uğraşıcam diyin miktir edin geçin gayet kolay aslında.
Mutlu olmanın kişisel olduğunu kimseyle bi ilgisi olmadığını anlamayanlar hep mutsuz kalırlar.Evlilikte dostlukta sürekli mutluluk aramayın kendi kendinize mutlu olmaya çalışın ,gerisi gelir zaten
durumun normal değil ama eğer bu kadar korkuyorsan sevgili yapma. aile sana görücü bulsun bir tane evlenin bitsin gitsin yani ille de sevgili olacağım diye diretmek neden?
buldukları kişi de yok.. ama sonucta sevmek asık olmak gerek..
ailenize söylediniz mi?
konu komşuya bildirin evlenmek istediğinizi elbet uygun birisi çıkar.
sevgili yapmak herkese göre bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?