sevgili nasıl unutulur :(

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
merhaba arkadaşlar..
28 yaşındayım 1 yıllık karmaşık bir ilişkim vardı.beni çok defa üzmesine ağlatmasına kırmasına rağmen öküzlüğüne rağmen sonlandıramamıştım seviyordum çünkü. şu son zamanlarda ne kadar ruhsal olarak çöktüğümü ferkettim.anneme bile bazen ters davranıyorum.. neyse ilişkimi bitirme kararı aldım ve bitirdim lakin kalbe söz geçmiyor aklımdan çıkaramıyorum birlikte olmamız imkansız artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok beni seviyor biliyorum ama kendi sorunlu biri devamlı üzüyor bir laf atıyor ortaya bu üzer mi üzmez mi diye düşünmüyor çok yıprandım
unutmak için ya da bu süreci atlatmak için önerilerinizi bekliyorum
1 yıllık diye küçümsemeyin ne olur bazen kendi kendime diyorum millet yıllarca evli kaldığı eşinden ayrılıyor ben mi ayrılamayacağım diye ama işte öyle olmuyor..kimseyi sevemezken girmişti hayatıma gönül işte bizimki ota konmadı yardım edin öneride bulunun nolur unutmak,aşmak,eski neşeme dönmek istiyorum ..

Canım belki biraz da alışkanlık olmuştur o bi sene senin için biliyorum insan bidaha asla mutlu olamıcam öyle sevmicem diyo ama zaman her şeyin ilacı hakkımda hayırlısı buymuş de ve önüne bak hobiler edin kitap oku biraz beynini meşgul et düşünme onu ve yaşadıklarını

Ağlaya ağlaya unutursun yavaştan 1 yıllık sevgilinmiş sonuçta.Her aklına geldiğinde seni üzdüğü de aklına gelsin de unut.

4.5 yıllık ilişkim bitti.
Deli gibi sevip, deli gibi özlüyorum ama olmıyoruz.
Oda seviyor bende seviyorum ama üzüldüğüm bi yerde seviliyorum..
Ben üzmekten kaçarken, aynı kaçışı karsı taraftan göremedim.
Çok laf duydum.
Ayrıyken bile kırdı.
Ama nedense hiç pişman değilim onunla geçen zamanlarıma, hala iyiki diyebiliyorum.
İyiki sevmişim..
4.5 yıl boyunca üzdüğü kadar mutlu da etti.
Karşımda olduğu kadar, yanımda oldu..
İyisini de kötüsünü de silip atamıyorum..
Ama kalbimden de silip atamıyorum.
Yine gidip onun omzunda ağlayabilirim..
Ama gitmemeliyim.

Zamana bırak zor ama imkansız değil hic bisey

mesajında kendimi okudum arkadaşım senle aramızdaki fark yıl sadece..eminim yıllar sonra bu kararımdan dolayı huzur duyacağım ama şu dönemi atlatamıyorum hala gözümde yaş

sevdiğini söylüyor ve hissettiriyor ama bazen kendinde mi olmuyor anlamadım sevmemiş gibi..

He dengesiz diyorsun. Arkadasim dert alma basina hazir ayrilmissin zaten iliskin mükemmel olsaydi ayrilmazdiniz dimi ? Demekki gitmeyen bişeyler var. Bisey olmuyosa ya olmamasi gerektiği icindir yada daha iyisi olacagi için

mesajında kendimi okudum arkadaşım senle aramızdaki fark yıl sadece..eminim yıllar sonra bu kararımdan dolayı huzur duyacağım ama şu dönemi atlatamıyorum hala gözümde yaş

Atlatıcaz mecburuz.
Bizi mutlu etmek yerine üzen hatta kırmanın bile adabını bilmeyen kişileri ne kadar hayatımızda tutabiliriz.
Şuan aşkın yoğun hali olduğu halde gözümüze bu kadar batıyorsa, olaya geçim sıkıntısı hayata tutunma çabası girdiğinde daha çok gözümüze batıcak.
Mantığım devre de benim ama kalbim hala ona ait.
İçimde bi yerlerde hala ona yönelik şeyler var bitmeyen gözümden yas akıtan..
Ama şans vermiştim ben o değerlendiremedi..
Olan bana ona bize oldu.
Yine yok yere acı çeken bana oldu..
Bunları hakketmedigim halde..

1 yıl öncesine dönüp onu tanımadan 1 gün önce ne yapıyorsanız oradan hayatınıza tekrar başlayın derim.
Unutmaya gelince aklına getirme telefonunu sil elinde fotoğrafları varsa sil yırt at mesajlarını da sil numarasını sosyal ağ ne varsa engelle mesajlarını okumadan sil ona ait ne varsa çöpe at hediye vs gibi 1 ay sonra bugüne dair bişey hatırlamayacaksın

bekle tatlım üzerinden biraz zaman geçsin sende bu sırada evde oturma sakın arkadaşlarınla dışarıya cık belki imkanın varsa güzel bi tatil :) sonra mis gibi bir kafayla dönersin

Awww biri karmaşık ilişkimi dedi...

Yıllarını böyle bir ilişkiye vermiş birisiyim.

Hayatım konularımı oku, hemen unutursun :))

Çok çok kolay oluyor , kendi ruh sağlığını düşünüyosun.
Kendini mutlu ediyosun , böylesi üzen tipler diğerlerinden daha hızlı silinir

sonunu göremediğin ve mutsuz olduğun bir ilişkiyi bitirerek kendin için en doğru olanı yaptın. acı çekeceksin. acını yaşayacaksın ve zamanla azalacak. ben de yakın zamanda bir ilişkiyi bitirdim çok özlüyorum zorlanıyorum. ama gerçekten sevseydi zaten gitmeme izin vermezdi. bensiz mutsuz olsaydı bana koşarak gelirdi çünkü ben onu yaralayacak hiçbir şey yapmadım.

ki şöyle düşün, mutsuzsan bir ilişkide o ilişki eninde sonunda bitecektir. kimin bitirdiğinin önemi yok.

aynı durumdayız hemen hemen daha bugün konu açtım geri mi dönsem diye ama sağolsun üyeler silkeledi beni ve gitim alış veriş yaptım kafam dağıldı benim durum daha fena ki aynı mahallede oturuyoruz ama dirayete devam her şey güzel olacak GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ

arkadaslarınla zaman gecır. eglencelı filmler bak sakın romantık bakma.. ben eskı sevgilimin acısını saka gibi ama fılmlerle yendım

arkadaşım sana sarılasım geldi bende mantıklı bi karar verdim duygularımı hiçe sayarak ve şu an bile ayrılmamın ne kadar doğru olduğunun farkındayım ama kalp başka fikirde..inşallah tüm bunlar iyi şeylere vesile olur ve eski neşemize kavuşuruz

biz farklı şehirlerdeyiz şükür ki karşılaşma olanağımız yok inşallah dediğin gibi olur GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRÜRÜZ..

Zamanla acınız hafifler. Şimdi dilediğiniz kadar ağlayıp üzülebilirsiniz. En dibe batın ki çıkmanız için hiçbir engel kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…