merhaba arkadaşlar..
28 yaşındayım 1 yıllık karmaşık bir ilişkim vardı.beni çok defa üzmesine ağlatmasına kırmasına rağmen öküzlüğüne rağmen sonlandıramamıştım seviyordum çünkü. şu son zamanlarda ne kadar ruhsal olarak çöktüğümü ferkettim.anneme bile bazen ters davranıyorum.. neyse ilişkimi bitirme kararı aldım ve bitirdim lakin kalbe söz geçmiyor aklımdan çıkaramıyorum birlikte olmamız imkansız artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok beni seviyor biliyorum ama kendi sorunlu biri devamlı üzüyor bir laf atıyor ortaya bu üzer mi üzmez mi diye düşünmüyor çok yıprandım
unutmak için ya da bu süreci atlatmak için önerilerinizi bekliyorum
1 yıllık diye küçümsemeyin ne olurbazen kendi kendime diyorum millet yıllarca evli kaldığı eşinden ayrılıyor ben mi ayrılamayacağım diye ama işte öyle olmuyor..kimseyi sevemezken girmişti hayatıma gönül işte bizimki ota konmadı yardım edin öneride bulunun nolur unutmak,aşmak,eski neşeme dönmek istiyorum ..
Sizi üzüyor ağlatıyor kırıyor ama seviyor. Bu nasil yaman çelişkidir
4.5 yıllık ilişkim bitti.
Deli gibi sevip, deli gibi özlüyorum ama olmıyoruz.
Oda seviyor bende seviyorum ama üzüldüğüm bi yerde seviliyorum..
Ben üzmekten kaçarken, aynı kaçışı karsı taraftan göremedim.
Çok laf duydum.
Ayrıyken bile kırdı.
Ama nedense hiç pişman değilim onunla geçen zamanlarıma, hala iyiki diyebiliyorum.
İyiki sevmişim..
4.5 yıl boyunca üzdüğü kadar mutlu da etti.
Karşımda olduğu kadar, yanımda oldu..
İyisini de kötüsünü de silip atamıyorum..
Ama kalbimden de silip atamıyorum.
Yine gidip onun omzunda ağlayabilirim..
Ama gitmemeliyim.
Zamana bırak zor ama imkansız değil hic bisey
sevdiğini söylüyor ve hissettiriyor ama bazen kendinde mi olmuyor anlamadım sevmemiş gibi..
mesajında kendimi okudum arkadaşım senle aramızdaki fark yıl sadece..eminim yıllar sonra bu kararımdan dolayı huzur duyacağım ama şu dönemi atlatamıyorum hala gözümde yaş
1 yıl öncesine dönüp onu tanımadan 1 gün önce ne yapıyorsanız oradan hayatınıza tekrar başlayın derim.merhaba arkadaşlar..
28 yaşındayım 1 yıllık karmaşık bir ilişkim vardı.beni çok defa üzmesine ağlatmasına kırmasına rağmen öküzlüğüne rağmen sonlandıramamıştım seviyordum çünkü. şu son zamanlarda ne kadar ruhsal olarak çöktüğümü ferkettim.anneme bile bazen ters davranıyorum.. neyse ilişkimi bitirme kararı aldım ve bitirdim lakin kalbe söz geçmiyor aklımdan çıkaramıyorum birlikte olmamız imkansız artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok beni seviyor biliyorum ama kendi sorunlu biri devamlı üzüyor bir laf atıyor ortaya bu üzer mi üzmez mi diye düşünmüyor çok yıprandım
unutmak için ya da bu süreci atlatmak için önerilerinizi bekliyorum
1 yıllık diye küçümsemeyin ne olurbazen kendi kendime diyorum millet yıllarca evli kaldığı eşinden ayrılıyor ben mi ayrılamayacağım diye ama işte öyle olmuyor..kimseyi sevemezken girmişti hayatıma gönül işte bizimki ota konmadı yardım edin öneride bulunun nolur unutmak,aşmak,eski neşeme dönmek istiyorum ..
Atlatıcaz mecburuz.
Bizi mutlu etmek yerine üzen hatta kırmanın bile adabını bilmeyen kişileri ne kadar hayatımızda tutabiliriz.
Şuan aşkın yoğun hali olduğu halde gözümüze bu kadar batıyorsa, olaya geçim sıkıntısı hayata tutunma çabası girdiğinde daha çok gözümüze batıcak.
Mantığım devre de benim ama kalbim hala ona ait.
İçimde bi yerlerde hala ona yönelik şeyler var bitmeyen gözümden yas akıtan..
Ama şans vermiştim ben o değerlendiremedi..
Olan bana ona bize oldu.
Yine yok yere acı çeken bana oldu..
Bunları hakketmedigim halde..
aynı durumdayız hemen hemen daha bugün konu açtım geri mi dönsem diye ama sağolsun üyeler silkeledi beni ve gitim alış veriş yaptım kafam dağıldı benim durum daha fena ki aynı mahallede oturuyoruzama dirayete devam her şey güzel olacak GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?