sevgili nasıl unutulur :(

Benim yaşadığım şeyden de fikir alabilirsin belki.
Ben de beni hem aşırı mutlu eden hem de zaman zaman çok üzen bir adamla beraberdim.
İnanılmaz büyük bir aşkla sevdim onu.
Ama birlikte bir yola giremezdik. Olamazdı. Uygun değildi. Yanlış kişiye aşık olmuştum.
Bu yüzden daha fazla yıpranmadan bitirmek istedim. defalarca ayrılmayı denedim.
Ama ayrılık sonrası o kadar üzülüyordum ki hep tekrar dönüşler yaptım. Kopamadım.

Bir yandan da bu kadar abartı bir aşk duygusunun aniden biteceğini biliyordum. O kadar büyük tutkulu sevgiler bitmeye mahkum oluyor. Uzun sürmüyor. Çünkü mantıksız bir şekilde kapılıyorsun.

Akışına bırakma kararı aldım bunu düşününce.
Ve ondan tamamen soğumayı bekledim ilişki devam ederken.

O gün nihayet geldi. Kendimi biliyorum bu konuda. kime çok yoğun hisler besleyip dolu dolu kendi içimde bir şeyler yaşarsam hep ani bitişler olur.

Çünkü aslında sevme hissini seviyorum daha çok. Sonunda ayrılık sebebim soğumam oldu yani. İçimde hiçbir şey kalmadı. Beynimde de kalbimde de bitti.
İnanmak gerek önce. Kopamayacağımız bie erkek olamaz. Çaba harcayıp dram yaratmadan bitirmek gerek kendi içimizde.

Çok severken bitirilirse toparlanmak zaman alabilir. Soğumayı beklemek en iyisi. Bende sonuç verdi. Çok şükür. =)
Hedef ayrılmak ama bir yandan da acı çekmemek ise sen de soğumayı hedefle. Ve kısa sürede sonucu gör. Seni sevdiğini düşünme mesela. Mantıklı yaklaş. Sevgi çok güçlüdür çünkü. Sevdiğini kıramaz çoğu insan kolay kolay. Belki de sandığın gibi bir sevgi yoktur. Saf ve temiz değildir. Bağımlılık ya da alışkanlıktır. Üzen değil mutlu eden adam lazım.

1. Kesinlikle arama ve aradıgında açma
2.Sosyal medyadan takip etme ,hatta hesaplarını gecıcı olarak kapat
3.Arkadaslarınla vakıt gecır,onunlayken fırsat bulamadıgın seylerı yap
4.Zaman en guzel ılac

ve emın ol ınsan bır kere sewmıyor hayatta ...

Oncelikle " beni seviyor" dusuncesini aklindan cikarmalisin.
O adam seni seviyor felan degil.
Bunu kafana sok arkdasim.
Seven yeri gelir dili lal olur sevdgim uzulmesin diye.
Seni o diliyle uzmeyi becerdiyse bu sevdginden haric her seyin gostergesidir.
Ama yani sevdiginden haric.
Bunu kabullenince iste o zmn aklindan kalbinden cikarabilirsin.
Sen simdi saniyosunki " kara sevda bizimkisi, kavusamayan iki asik'.
Alakasi yok. Tamda yukarda acikladigim gibi, herseyin icine eden o adam ve onun hatalaridir.

Geriye kalan icinse sadece zaman lazim sana. Bizden bu yollardan gectik. Zaman gercektn herseyin ilaci.

Valla ben ayrılık uzmaniyim. Ömrümün yarisi sevgiliden ayrilip aglamakla gecti. Hicbir tavsiyeye uymadim, kendimi mahfedercesine agladim b.k varmis gibi. O güzel gunlerime yaniyorum simdi. Keske biraz büyük tavsiyesi dinleseymisim. Keske zaman berseyin ilaci diyenlere beni anlamiyorsunuz diye kizmasaymisim. Haklilarmis. Bu durumun icinden cikmanin ilk adimi bu surecin gececegine inanmakmis. Bunu iyice anladım. Gecmeyecek aci, unutulmayacak insan yokmus. Bunu surekli kendine hatirlat. Ask acisindan dibe vurup aglayip zirlayan,hayatin sonu geldi sanan bencileyini de örnek alabilirsin. Yeniden daha da guzel mis gibi asik oldum, evliyim ve muyluyum :KK76::nazar::anne:

merhaba arkadaşlar..
28 yaşındayım 1 yıllık karmaşık bir ilişkim vardı.beni çok defa üzmesine ağlatmasına kırmasına rağmen öküzlüğüne rağmen sonlandıramamıştım seviyordum çünkü. şu son zamanlarda ne kadar ruhsal olarak çöktüğümü ferkettim.anneme bile bazen ters davranıyorum.. neyse ilişkimi bitirme kararı aldım ve bitirdim lakin kalbe söz geçmiyor aklımdan çıkaramıyorum birlikte olmamız imkansız artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok beni seviyor biliyorum ama kendi sorunlu biri devamlı üzüyor bir laf atıyor ortaya bu üzer mi üzmez mi diye düşünmüyor çok yıprandım
unutmak için ya da bu süreci atlatmak için önerilerinizi bekliyorum
1 yıllık diye küçümsemeyin ne olur :KK43: bazen kendi kendime diyorum millet yıllarca evli kaldığı eşinden ayrılıyor ben mi ayrılamayacağım diye ama işte öyle olmuyor..kimseyi sevemezken girmişti hayatıma gönül işte bizimki ota konmadı :cry: yardım edin öneride bulunun nolur unutmak,aşmak,eski neşeme dönmek istiyorum ..
Canim ben de ayni durumdayim bir nevi ama ben terk edildim
10 ay boyunca mucadele ettim
31 yasinda hic sevgilisi olmamis kati kuralci bir erkegi duzeltmek törpilemek istedim
bir gunesli bir bulutlu iliskim konusunda hep direttim ama ben de yoruldum
Bazen olmayinca olmuyor...Bazen biz kendimiz icin neyin iyi oldugunu anlayamiyoruz bile o yuzden hayirlisi diyip birakmak lazim
Ha donerse naparsin, naparim bilemiyorum ama belli ki ikiside hak etmiyor.Seven insan uzmez seven insan birakmaz biraktirmaz...

Ben de 4,5 yıllık kocamı unutucam..
Ama mesela sorsan evlenmeden önce bitirmek isterdim..
Çok ağlatır, çok üzerdi beni. O kadar ağladım ki o dönem. Ben hayatımda o kadar ağlamamışımdır.
Bunlara rağmen gittim evlendim ve sonuç, hüsran..
Yani bunu düşün, boşanmak daha zor.
Bitti diyince bitmiyor mahkemesi bilmem nesi.
Bir yıllık diye küçümsemem asla, biz de 6 ay beraberdik. Ondan öncesi de vardı tabi ben çok aşıktım.. Neyse..
Kısaca kendine hobiler edin. Kursa git.
Ben kursa gidicem ve üniversite sınavına giricem. Tekrar öğrenci olucam. Evlenmeden önceki gibi.. :)

Hem mutlu etti hem de üzdü lafı şuna benziyor: çalıyorlar ama çalışıyorlar.

Unutursun daha çok gençsin, insan böyle böyle öğreniyor kendi kıymetini.

Canım üzülmekten çok haklisin sonuçta 1 yıl tabiki bi bağlılık olur ama zamanla geçer ya inşallah ilerde bu haline gulersin

arkadaşım sana sarılasım geldi :KK43: bende mantıklı bi karar verdim duygularımı hiçe sayarak ve şu an bile ayrılmamın ne kadar doğru olduğunun farkındayım ama kalp başka fikirde..inşallah tüm bunlar iyi şeylere vesile olur ve eski neşemize kavuşuruz

İnşALLAHH

Ben de beni hem aşırı mutlu eden hem de zaman zaman çok üzen bir adamla beraberdim.
Ama birlikte bir yola giremezdik. Olamazdı. Uygun değildi. Yanlış kişiye aşık olmuştum.
Ama ayrılık sonrası o kadar üzülüyordum ki hep tekrar dönüşler yaptım. Kopamadım.

Bir yandan da bu kadar abartı bir aşk duygusunun aniden biteceğini biliyordum. O kadar büyük tutkulu sevgiler bitmeye mahkum oluyor. Uzun sürmüyor. Çünkü mantıksız bir şekilde kapılıyorsun.

O gün nihayet geldi. Kendimi biliyorum bu konuda. kime çok yoğun hisler besleyip dolu dolu kendi içimde bir şeyler yaşarsam hep ani bitişler olur.

Çünkü aslında sevme hissini seviyorum daha çok. Sonunda ayrılık sebebim soğumam oldu yani. İçimde hiçbir şey kalmadı. Beynimde de kalbimde de bitti.
İnanmak gerek önce. Kopamayacağımız bie erkek olamaz. Çaba harcayıp dram yaratmadan bitirmek gerek kendi içimizde.

Çok severken bitirilirse toparlanmak zaman alabilir. Soğumayı beklemek en iyisi. Bende sonuç verdi. Çok şükür. =)
Hedef ayrılmak ama bir yandan da acı çekmemek ise sen de soğumayı hedefle. Ve kısa sürede sonucu gör. Seni sevdiğini düşünme mesela. Mantıklı yaklaş. Sevgi çok güçlüdür çünkü. Sevdiğini kıramaz çoğu insan kolay kolay. Belki de sandığın gibi bir sevgi yoktur. Saf ve temiz değildir. Bağımlılık ya da alışkanlıktır. Üzen değil mutlu eden adam lazım.

ah arkadaşım,sevindim senin adına bende mantıklı olanı yaptığım için ayrıldım onunla evet zaman güzeldi ama mutluluğum 2 günü geçmezdi benim 3.gün bişey bulur tüm havayı kaçırırdı ben o 2 gün için katlandım bu kadar zaman belki de dediğin gibi benimki de alışkanlık bağımlılık..en kısa zamanda bitsin istiyorum

Ben de 4,5 yıllık kocamı unutucam..
Ama mesela sorsan evlenmeden önce bitirmek isterdim..
Çok ağlatır, çok üzerdi beni. O kadar ağladım ki o dönem. Ben hayatımda o kadar ağlamamışımdır.
Bunlara rağmen gittim evlendim ve sonuç, hüsran..
Yani bunu düşün, boşanmak daha zor.
Bitti diyince bitmiyor mahkemesi bilmem nesi.
Bir yıllık diye küçümsemem asla, biz de 6 ay beraberdik. Ondan öncesi de vardı tabi ben çok aşıktım.. Neyse..
Kısaca kendine hobiler edin. Kursa git.
Ben kursa gidicem ve üniversite sınavına giricem. Tekrar öğrenci olucam. Evlenmeden önceki gibi.. :)
ben o konuyu çok düşündüm biliyor musun herkes gibi bizde ciddi bir niyetle başlamıştık ama hep düşündm ben evli olsam kesin boşanırım dedim benim onu üzmekten sakındığım kadar asla o sakınmadı evlensek sıkıntı çeken taraf sadece ben olucaktım ve buna dur dedim

Canim ben de ayni durumdayim bir nevi ama ben terk edildim
10 ay boyunca mucadele ettim
31 yasinda hic sevgilisi olmamis kati kuralci bir erkegi duzeltmek törpilemek istedim
bir gunesli bir bulutlu iliskim konusunda hep direttim ama ben de yoruldum
Bazen olmayinca olmuyor...Bazen biz kendimiz icin neyin iyi oldugunu anlayamiyoruz bile o yuzden hayirlisi diyip birakmak lazim
Ha donerse naparsin, naparim bilemiyorum ama belli ki ikiside hak etmiyor.Seven insan uzmez seven insan birakmaz biraktirmaz...
biz aynı yaştayız 28.daha önce ilişkisi olmamış sevmesini hiç bilmiyor aslında ilk zamanlar çok farklıydı adet sancım olduğundan uyuyamadığım gecelerde telefonda beni sabahlara kadar yalnız bırakmazdı dikkatimi dağıtırdı benimleydi ama son zamanlarda umrunda bile olmuyor,seviyor biliyorum ama ben böyle düşüncesiz,başta yoğun sonradan sıradan olan bi sevgiyi istemiyorum

ama böyle yapınca karşı tarafın ahı geçer o sana bağlanırken sen ondan soğuma çalışmasına girmek, nasıl bir tepki verdi çok merak ettim doğrusu

Back
X