Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim taltım:1hug:Allah huzurlu bi evlilik nasip etsin...
bizimde öyle tatlım, kapının başlarına bile havlular astık, dantelden:)cnmm herşey çok güzel ahyırlıı oslun :)bende iki gün önce çeyizimi serdimm resim çekcektim ama heryer dantelden geçilmiyorrrrr bende bizimkileri kırmak istemedim diye düğüne kdr kalsın dedim:)iki hafta sonra hepsini sandıka koycammm malesef sevmiyorummm keşke sevsemde annemin göz nuru el emegini zevkle kulansam ama mobilyalarımla alakasız malesef:)
teşekkür ederim arkadaşım:1hug:mutlulukla yasayın hersey cok guzela.s.
amin inşallahhhhhh:Saruboceq:çok güzel Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
nasıl bişidir bilmiyorum ama evimden çıkmak istemiyorum eşyalarım yerleştikten sonra, Rabbim inş. hep bu duyguyla yaşatır beni:Saruboceq:çok güzel bir ev ve çok zevkli eşyalar bende çok beğendim..özelliklede kitaplığı..
ayrıca kendi evimi yerleştirdiğim o güzel zamanlar geldi aklıma..şunu bilki doya doya tadını çıkar o kadar çabuk geçiyorki zaman inan anlıyamıyacaksın...
mis gibi kokan evinde hep huzurla yaşayın inşallah..
en kısa zamandada yeni fotolarla bekliyorum.
teşekkür ederim tatlımmmma.s.Canım Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inş. enfes olmus evin..:)
tşk ederim canım, amin inşallah:1hug:Herşey çok güzel.
Güle güle, huzurla oturun inş.
amin inşallah tatlım, Allah razı olsun:Saruboceq:canım evinde çeyizlerinde çok güzel.. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:))
eminim seninde çok güzel olmuştur tatlım :1hug:canım allah güle güle oturmayı nasip etsin...
tam bir yeni gelin evi kendi çeyizlerim serildiği günler geldi aklıma tekrar mutluluklar..
tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :1hug:senı takıp ettıgım ve daha sevgılıyken ne sorunları astıgını bıldıgım ıcın
zevkle ızledım evını
herseyın cok guzel olmus cok cok begendım ııgunlerde oturun ıns. sevgılınle
masaortune yemek takımına bayıldım
o sarı tencerelerden memnun kalırsan bende alıcam cok begendım
aşkınız hergecen gun artsın bı yastıkta kocayın:)
hemde nasılll, her yer mis gibi tatlım :asigim:Ne güzel yeni yeni kokar herşey.Güle güle sağlık ve mutlulukla oturun inşallah.
teşekkür ederim tatlım, diğer odalarımı beğenmedin miyeni gelin evleri bambaşka oluyor.
mutfak ve yatak odan çok güzel canım
mutlulukla oturun canım
sağol tatlıma.s.çok güzelmiş çeyizinde evinde rbbim güle güle oturmayı nasip etsin.
amin inş. tşk ederim canım benima.s.Evin çok şık canım, mutlulukla otur inşallah...
amin tatlım, cümlemize inşallah. :Saruboceq:maşşallh herseın cok güzel rabbim huzur ve mutluluk versin canım
keşkeeee dediğin gibi sevebilsek. ama onları koyacak hiçte bi yerim yokki. her yer spor evimin:1closedeyes:herşey süper.dantelller de çok güzel ama biz yeni nesil pek kullanamıyoruz dantel falan sanırım.ama belli el emeği gözü nuru.Allah mutlu etsin cnm
sevgilimin fikriydi, sağolsun düşünmüş yaptırmış canımopuyorumnanaktançok güzel olmuş evin canım.Allah Sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin.Mutfak dolabındaki tabaklık varya dolabın içinde süper güzel olmuş:)
teşekkür ederim canım, amin inşallah:Saruboceq:hersey mis gibi yeni gelin evi çok güzel görünüyor Allah bir ömür mutlu etisn huzurla yaşamayı nasip etsin canım...