sevgili olamadık arkadaş kalamadık o benim şefim ne yapıcam ben? :(

Bence sadece işine gücüne odaklan.
Adamın sevgilisi var belli..
Sadece boşluk anında senden hoşlanmış,zaten flört de etmemiş,hemen geri çekilmiş.
O gününü gün ederken sen boşuna üzme kendini artık.

Bence sadece işine gücüne odaklan.
Adamın sevgilisi var belli..
Sadece boşluk anında senden hoşlanmış,zaten flört de etmemiş,hemen geri çekilmiş.
O gününü gün ederken sen boşuna üzme kendini artık.

keske o kızın kim oldugunu bulsam söylesem intikamımı alsam :(((
:47:

İntikam mı?
Seni umursamayan adamdan intikam alsan ne olacak ki?
Üzülecek mi?

keske o kızın kim oldugunu bulsam söylesem intikamımı alsam :(((
:47:

Ne garip düşünüyorsunuz, neyin intikamı
Adam size ajanlık yaptırmış , sizde mesai arkadaşlarınızı gammazlamışsınız
Bu düzeyde bir ilişki nereye gider ki ?
Bence bunları bırakın , madem kariyeriniz önemli , işinize odaklanın.

Ne garip düşünüyorsunuz, neyin intikamı
Adam size ajanlık yaptırmış , sizde mesai arkadaşlarınızı gammazlamışsınız
Bu düzeyde bir ilişki nereye gider ki ?
Bence bunları bırakın , madem kariyeriniz önemli , işinize odaklanın.

benden hoslanıyomuş gibi yapıp gününü gecirsede o kızıda benide aldattı sonuçtaa bana umut verdi böle yaptıgı için bende o kızdan ayırmak isterdim!

neyin intikamını alacaksın ki,sana hiç bir söz vermemiş bu kişi
hayal kırıklığına uğraman normal ama kinlenemezsin

ayrıca sırf şefinden hoşlandığın iş arkadaşlarını ispitleyip muhbirlik yapman çok basit kusura bakma ama öyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyin intikamını alacaksın ki,sana hiç bir söz vermemiş bu kişi
hayal kırıklığına uğraman normal ama kinlenemezsin

ayrıca sırf şefinden hoşlandığın için iş arkadaşlarını ispitleyip muhbirlik yapman çok basit kusura bakma ama öyle

Benimki kagıt ustunde evlilik ayni evde bile yasamadım bosanmak uzereyim aptal yerine kondum ona kızıyorum kendide biliyo evli oldumu ama gercek anlamda bi evlilik olmadıgını

Benimki kagıt ustunde evlilik ayni evde bile yasamadım bosanmak uzereyim aptal yerine kondum ona kızıyorum kendide biliyo evli oldumu ama gercek anlamda bi evlilik olmadıgını
Sizin tabirinizle kağıt üstünde de olsa ''evlisiniz'' o zaman siz nasıl şefinizin sevgilisine görüştügünüzü söylemek istiyorsanız oda sizin kağıt üzerinde kocanız olan kişiye söylemek ister.Ayrıca ben şu kağıt üstünde evliyim sözünü hiç sevmiyorum ve doğru bulmuyorum boşanma gerçekleşmedigi müddetçe resmi olarak evlimisin evlisin bunun kağıdı yada başka bir örnegi olamaz.

Son düzenleme:
Kendimi evli olarak görmüyorum herseyi coktan bitirdim evli oldugum kisi uzattıgı icin bitemiyo yoksa 100kere bosanmıstım coktan kurtulamadım is arkadaslarımı gammazladıgım icin pismanım haklısınız aslında öle biri deilim seytana uydum iste su an cok buyuk bosluktayım psikolojik tedavi goruyorum birilerinden ilgi sevgi gormek istiyorum zerre kadar hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum anlayabiliomusunuz aklım karma karisik normal bi insan yapmaz böle bende biliyorum

ihtiyacın olan ilgiyivsevgiyi kendi kendine verebilirsen gerisi gelir diye düşünuyorum
bbiliyorum zor ama böyle malessef...
merkezinde kendin olmaya çalış...normali budur...aksi halde bu demek oluyor: ben kendimibsevmiyorum
ilgi veremiyorum siz verin yoksa yaşayamam demek ama bu var oluşa ters...
kendin ol merkezinde ol yani...bak sonra hiç yapamayacağın işler yapıp,kişiliğine ters davranabiliyorsun
farkındalık çok önemli...biliyorum bunların hepsi zor çoğu insan için ama denemelisin...

Is arkadaslarinizla aranizda konustugunuz seyleri sefinize gammazlamaniz, ve buna siritmaniz!!!
Bilgiyi almis, o ara o muhabbet hosuna gitmis, sonrada sarmamis...
Cok acik!!!

hem ispiyonluyorsunuz, (ve buna hic pismanlık duymadan gulucuklerle anlatıyorsunuz)
hem evli olup baskaları ile flort etmeye calısıyorsunuz (adam bunu ogrendigi icin bile uzaklasmıs olabilir)
hem de onceliginiz işinizmiş gibi yazmanıza ragmen bunu riske atabilecek hamleler yapıyorsunuz...

madem iş yerindeki flortlere sıcak bakılmıyor ve sizin de bu işe ihtiyacınız var ve o adamın sizi kotu bir birime yollamasından korkup ses cıkaramıyorsunuz,
bu konuyu arkanızda bırakmanızı tavsiye ederim... ustelik aldatıldım vb dusuncelere sahipseniz hala ona ozlem duymak yerine kurtuldugunuza sukredin.
herhangi bir sekilde adı konmus bir ilişkiniz olup sonu cok daha kotu bitebilirdi. korkularınız kendinize uyarı niteliginde olsun, işinize odaklanın.

benden hoslanıyomuş gibi yapıp gününü gecirsede o kızıda benide aldattı sonuçtaa bana umut verdi böle yaptıgı için bende o kızdan ayırmak isterdim!

Ne umudu yaa? Ne saf insanlar var senin gibi şu sitede şaşıyorum halinize. :D
Hoşlanmak, sevmek böyle olmuyor.
Bir de intikam demişsin ya, tam komedi. :D
Adam hemen geri çekmiş kendini işte.
Seni başka bi alana aldırmış, yanından uzaklaştırmış resmen ama sen buna rağmen "senden hoşlanıyorum" lafına bile inanmışsın.
Laf olsun diye, seni de çok kırmamak adına bu cümleyi araya sıkıştırmış sadece. Hemen inanma böyle şeylere. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
X