- 14 Ağustos 2013
- 214
- 19
- 318
- Konu Sahibi Kartalice35
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sadece işine gücüne odaklan.
Adamın sevgilisi var belli..
Sadece boşluk anında senden hoşlanmış,zaten flört de etmemiş,hemen geri çekilmiş.
O gününü gün ederken sen boşuna üzme kendini artık.
keske o kızın kim oldugunu bulsam söylesem intikamımı alsam((
![]()
Ne garip düşünüyorsunuz, neyin intikamı
Adam size ajanlık yaptırmış , sizde mesai arkadaşlarınızı gammazlamışsınız
Bu düzeyde bir ilişki nereye gider ki ?
Bence bunları bırakın , madem kariyeriniz önemli , işinize odaklanın.
neyin intikamını alacaksın ki,sana hiç bir söz vermemiş bu kişi
hayal kırıklığına uğraman normal ama kinlenemezsin
ayrıca sırf şefinden hoşlandığın için iş arkadaşlarını ispitleyip muhbirlik yapman çok basit kusura bakma ama öyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benden hoslanıyomuş gibi yapıp gününü gecirsede o kızıda benide aldattı sonuçtaa bana umut verdi böle yaptıgı için bende o kızdan ayırmak isterdim!
Sen de evliymişsin neyin intikamının peşindesin.
Sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık da aldatıldığını hissediyor bir de.
Benimki kagıt ustunde evlilik ayni evde bile yasamadım bosanmak uzereyim aptal yerine kondum ona kızıyorum kendide biliyo evli oldumu ama gercek anlamda bi evlilik olmadıgını
Bu ne saçmalık
Buyrun burdan yakın
Sizin tabirinizle kağıt üstünde de olsa ''evlisiniz'' o zaman siz nasıl şefinizin sevgilisine görüştügünüzü söylemek istiyorsanız oda sizin kağıt üzerinde kocanız olan kişiye söylemek ister.Ayrıca ben şu kağıt üstünde evliyim sözünü hiç sevmiyorum ve doğru bulmuyorum boşanma gerçekleşmedigi müddetçe resmi olarak evlimisin evlisin bunun kağıdı yada başka bir örnegi olamaz.Benimki kagıt ustunde evlilik ayni evde bile yasamadım bosanmak uzereyim aptal yerine kondum ona kızıyorum kendide biliyo evli oldumu ama gercek anlamda bi evlilik olmadıgını
benden hoslanıyomuş gibi yapıp gününü gecirsede o kızıda benide aldattı sonuçtaa bana umut verdi böle yaptıgı için bende o kızdan ayırmak isterdim!