sevgili olamadık arkadaş kalamadık o benim şefim ne yapıcam ben? :(

Kadinlar cok tehlikeli varliklar bazen bu konudada anliyoruz.evlisin her ne kadar kagit uzerindede olsa bir sorumlulugun var.kocandan daha vakitli dimi bu adam.sef nasilsa kapagi buna atayim eskiyi birakayim .is arkadaslarimida satayim adamin gozune gireyim mantigindasin.bide gelmis bana umut verdi diyorsun.erkekler boledir işte anacim guvenmicen.tek akilli sen degilsin.

Merhaba kızlar,
İşe gireli bikaç ay oldu vardiyalı çalışıyoruz.İşyerinde 4 şef var.Bir şefim uzaktanda olsa haa hoş biri falan diye dikkatimi cekmişti hoslantı yada takıntı değildi muhabbetimiz yoktu 4 tane ekip var o ekiplerden birinin şefi kendisi bi süre sonra beni kendi ekibine almak istediğini söyledi seve seve kabul ettim.
Daha cok karsılasmaya konusmaya basladık muhabbet ilerledi dısarda falanda gorustuk bunun hakkında söylenen kötü seyleri gidip söylüyodum bi nevi ajanlık yapıyodum:) oda soruyodu,merak ediyodu.Benden hoşlandığı belliydi saatlerce konusuoduk ama sevgili olma gibi bi niyeti yoktu sanki bişeyleri itiraf etmemişti ben ima ettiğimde anlamazlığa geliyodu,şakaya vuruyodu.
Beni baska istediği bi bölüme göndermek istedi.Ekibini iyi temsil etceğimi düşünüyordu.İstemediğim halde kabul ettim o departmanı anlasamadıgım bi kadında olsa orda calısıyorum.
Görüştükten bikac gün sonra daha az mesaj atmaya işte bu haftalık izinde yorgunum cıkmayalım vs bahaneler uydurmaya basladı sonra soguk davranmaya basladı noldu birden bire niye souksun dediğimde sen benden duygusal yakınlık bekliyosun ama buna karsılık verebilicek kişi değilim hoşlanıyorum senden ama iş duygusallıga gelince üzüleceksin iş arkadası gibi devam edelim mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor falan dedi üzüldüm haliyle...(iş yerinde gönül ilişkileri hiç hoş karsılanmıyor.Hele bide şef oldugu için daha göz önünde kendisi)
Yinede insan isterse gizli saklı yürütebilir. İşyerinde sevgili ve nişanlı olanlar var.Neyse iş arkadaşı gibi devam etti iş dısında konusmaz olduk iş harici aramıyodum oda aramıyodu.
Mesaj attım bigün sana birden bire noldu işte tamam arkadas kaldık ama gorusmeye devam edelim senden uzak olmak istemiyorum seni sogulamam zorlamam falan diye zaten arkadasız kötü bişey yasanmadı aramızda dedi...
Birgün eskiden orda ama baska firmada çalışmış yakın bi arkadasımla görüştüm anlatmıştım olayı...fotografını göstediğimde e ben bunu sima olarak biliyodum zaten gecen ugradım kızın biriyle sigara içiyolardı o olduguna eminim yakındaydım senin firmada olunca acaba o mu diye içime doğdu kulak kesildim kıza zamanla birbirimizi tanırız gibisinde bişiler söylemiş giderken kızın belinde tutmuş!!! Bana arkadaş kalalım dediği gün olmuş!!! Daha benle yakınlasalı 1-2 hafta olmustu.....Bide bana hoslandığını söyledi nası bişey bu yaa??
Bunu ögrenmeden önce konusuyodum selam verip gülümsüyodum.Bunu ögrendikten sonra söyleyip söylememek konusunda cok kararsız kaldım.
Şefim olduğu için bana pislik yapabilir ekipten cıkarabilir kötü bi bölüme gönderebilir v.s. başıma iş açılır diye tereddütte kaldım o bana el sallayıp selamlasada ben souk davranıyorum zoraki selam veriyorum.Suratına bakmıyorum iş harici konuşmuyorum.
Şuan o istemediğim bölümde calısmaya alıstım artık seviyorum vardiyalı olduğunda 3-4 değişik kişiyle denk geliyorum.Ama ordaki bir kadınla anlasamıyorum.Tartışıyorum.Şefe mesaj attım karsılasamadıgımız için acil cözüm bulsun diye.Yorum yapmadı.Cvp yok.Bende senden hayır yoksa müdüre ileticem dedim,ilet dedi.Sinir oldum.
Ertesi gün planlamada benim yerime onun yanına baskasını gönderdi ama eninde sonunda denk gelicez yani...O bölümü herkes bilmiyor 10-15 gün eğitilmesi lazım herneyse, yani benim arkamdan iş çeviren karaktersiz birinden hoşlanmışım ama maalesef ona bagmlıyım bişeyde yapamıyorum cıkmaza girdim.Suan kendisine bişey hissetmiyorum nefret dısında ama kariyerimin akıbetide önemli....:(

Adam seni laf taşı diye kullanmış, işi bitince de başka birime göndermiş. Üstelik evlisin ve hala intikam alacağım falan diyorsun.

Konu neresinden tutsan elinde kalıyor.

Beim tahminim, kedisine hoş görümek, yaklaşmak için ispiyonculuk yapmışsınız. Şefiniz de bir süre verdiğiniz hizmetlerden dolayı ilgili gibi görünmüş. Şimdi de başından atmak istiyor. Başkalarına ilgi göstermesi gayet normal geliyor bana.

Siz adama muhbirlik yapmışsınız o da bunu kullanmış.ayrıca muhbirlik yapmanız hiç etik bir davranış değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamin gozune girmek icin kendi arkadaslarinizi ispiyonlamissiniz. Yeteri kadar basit gorunmussunuz gozune. Bi de intikam derdine dusup iyice basitlestirmeyin kendinizi. Onunuze bakin.

samsung

bu tip iş yerlerinde illa bir muhbirlik durumu oluyor.

şefin aklınca uyanık.
seni ispiyon işi için kullanmış.

bu kadar basit.

ihtiyacın olan ilgiyivsevgiyi kendi kendine verebilirsen gerisi gelir diye düşünuyorum
bbiliyorum zor ama böyle malessef...
merkezinde kendin olmaya çalış...normali budur...aksi halde bu demek oluyor: ben kendimibsevmiyorum
ilgi veremiyorum siz verin yoksa yaşayamam demek ama bu var oluşa ters...
kendin ol merkezinde ol yani...bak sonra hiç yapamayacağın işler yapıp,kişiliğine ters davranabiliyorsun
farkındalık çok önemli...biliyorum bunların hepsi zor çoğu insan için ama denemelisin...
defnehan arkAdaşım aylar önce yazdığım mesajımı beğenmişsin...tam ihtiyacım olan mesajı okumuşum şu an sayende teşekkürler ;)

Kusura bakmada sirf adamdan hoslaniyorsun diye laf yetistirmen cok cirkin ..

Ayrica neyin intikamini alacaksin ? Adam seni aldatmamis bisey yapmamis.

Merhaba kızlar,
İşe gireli bikaç ay oldu vardiyalı çalışıyoruz.İşyerinde 4 şef var.Bir şefim uzaktanda olsa haa hoş biri falan diye dikkatimi cekmişti hoslantı yada takıntı değildi muhabbetimiz yoktu 4 tane ekip var o ekiplerden birinin şefi kendisi bi süre sonra beni kendi ekibine almak istediğini söyledi seve seve kabul ettim.
Daha cok karsılasmaya konusmaya basladık muhabbet ilerledi dısarda falanda gorustuk bunun hakkında söylenen kötü seyleri gidip söylüyodum oda soruyodu,merak ediyodu.Benden hoşlandığı belliydi saatlerce konusuoduk ama sevgili olma gibi bi niyeti yoktu sanki bişeyleri itiraf etmemişti ben ima ettiğimde anlamazlığa geliyodu,şakaya vuruyodu.
Beni baska istediği bi bölüme göndermek istedi.Ekibini iyi temsil etceğimi düşünüyordu.İstemediğim halde kabul ettim o departmanı anlasamadıgım bi kadında olsa orda calısıyorum.
Görüştükten bikac gün sonra daha az mesaj atmaya işte bu haftalık izinde yorgunum cıkmayalım vs bahaneler uydurmaya basladı sonra soguk davranmaya basladı noldu birden bire niye souksun dediğimde sen benden duygusal yakınlık bekliyosun ama buna karsılık verebilicek kişi değilim hoşlanıyorum senden ama iş duygusallıga gelince üzüleceksin iş arkadası gibi devam edelim mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor falan dedi üzüldüm haliyle...(iş yerinde gönül ilişkileri hiç hoş karsılanmıyor.Hele bide şef oldugu için daha göz önünde kendisi)
Yinede insan isterse gizli saklı yürütebilir. İşyerinde sevgili ve nişanlı olanlar var.Neyse iş arkadaşı gibi devam etti iş dısında konusmaz olduk iş harici aramıyodum oda aramıyodu.
Mesaj attım bigün sana birden bire noldu işte tamam arkadas kaldık ama gorusmeye devam edelim senden uzak olmak istemiyorum seni sogulamam zorlamam falan diye zaten arkadasız kötü bişey yasanmadı aramızda dedi...
Birgün eskiden orda ama baska firmada çalışmış yakın bi arkadasımla görüştüm anlatmıştım olayı...fotografını göstediğimde e ben bunu sima olarak biliyodum zaten gecen ugradım kızın biriyle sigara içiyolardı o olduguna eminim yakındaydım senin firmada olunca acaba o mu diye içime doğdu kulak kesildim kıza zamanla birbirimizi tanırız gibisinde bişiler söylemiş giderken kızın belinde tutmuş!!! Bana arkadaş kalalım dediği gün olmuş!!! Daha benle yakınlasalı 1-2 hafta olmustu.....Bide benden hoslandığıyodu guyay a nasil bişey bu yaa??
Bunu ögrenmeden önce konusuyodum selam verip gülümsüyodum.Bunu ögrendikten sonra söyleyip söylememek konusunda cok kararsız k aldım.
Şefim olduğu için banapislik yapabilir ekipten cıkarabilir kötü bi bölüme gönderebilir v.s. başıma iş açılır diye tereddütte kaldım o bana el sallayıp selamlasada ben souk davranıyorum zoraki selam veriyorum.Suratına bakmıyorum iş harici konuşmuyorum.
Şuan o istemediğim bölüm de calısmaya alıstım artık seviyorum vardiyalı olduğunda 3-4 değişik kişiyle denk geliyorum.Ama ordaki bir kadınla anlasamıyorum.Tartışıyorum.Şefe mesaj attım karsılasamadıgımız için acil cözüm bulsun diye.Yorum yapmadı.Cvp yok.Bende senden hayır yoksa müdüre ileticem dedim,ilet dedi.Sinir oldum.
Ertesi gün planlamada benim yerime onun yanina baskasini gondermis beni ordan aldı anlasamadgm icin .Benim arkamdan iş çeviren birinden hoşlanmışım ama maesef ona bagmlıyım bişeyde yapamıyorum cıkmaza girdim.Suan kendisine bişey hissetmiyorum nefret dısında ama kariyerimin akıbetide önemli....:KK43:
1-2 haftalık bir yakınlaşma için bu duygusal modun biraz fazla değil mi?O da bunu farketmiş olacak ki,kendini senden uzaklaştırmış.Yani bir insan birinden hoşlanır,tanımaya çalışır,tanıdıkça kendine uymadığını hissedip uzaklaşabilir.Seni kadırmamış,oyalamamış.Bence işine gücüne odaklan.Ağırlığını koy.Diğer şeflerin neyse ona da öyle ol.Ve hiçbirşeklide iş için dahi olsa mesaj atma.

Merhaba kızlar,
Daha cok karsılasmaya konusmaya basladık muhabbet ilerledi dısarda falanda gorustuk bunun hakkında söylenen kötü seyleri gidip söylüyodum oda soruyodu,merak ediyodu.Benden hoşlandığı belliydi saatlerce konusuoduk ama sevgili olma gibi bi niyeti yoktu sanki bişeyleri itiraf etmemişti ben ima ettiğimde anlamazlığa geliyodu,şakaya vuruyodu.
Birgün eskiden orda ama baska firmada çalışmış yakın bi arkadasımla görüştüm anlatmıştım olayı...fotografını göstediğimde e ben bunu sima olarak biliyodum zaten gecen ugradım kızın biriyle sigara içiyolardı o olduguna eminim yakındaydım senin firmada olunca acaba o mu diye içime doğdu kulak kesildim kıza zamanla birbirimizi tanırız gibisinde bişiler söylemiş giderken kızın belinde tutmuş!!! Bana arkadaş kalalım dediği gün olmuş!!! Daha benle yakınlasalı 1-2 hafta olmustu.....Bide benden hoslandığıyodu guyay a nasil bişey bu yaa??
Bunu ögrenmeden önce konusuyodum selam verip gülümsüyodum.Bunu ögrendikten sonra söyleyip söylememek konusunda cok kararsız k aldım.
Şefim olduğu için banapislik yapabilir ekipten cıkarabilir kötü bi bölüme gönderebilir v.s. başıma iş açılır diye tereddütte kaldım o bana el sallayıp selamlasada ben souk davranıyorum zoraki selam veriyorum.Suratına bakmıyorum iş harici konuşmuyorum.
Şuan o istemediğim bölüm de calısmaya alıstım artık seviyorum vardiyalı olduğunda 3-4 değişik kişiyle denk geliyorum.Ama ordaki bir kadınla anlasamıyorum.Tartışıyorum.Şefe mesaj attım karsılasamadıgımız için acil cözüm bulsun diye.Yorum yapmadı.Cvp yok.Bende senden hayır yoksa müdüre ileticem dedim,ilet dedi.Sinir oldum.
Ertesi gün planlamada benim yerime onun yanina baskasini gondermis beni ordan aldı anlasamadgm icin .Benim arkamdan iş çeviren birinden hoşlanmışım ama maesef ona bagmlıyım bişeyde yapamıyorum cıkmaza girdim.Suan kendisine bişey hissetmiyorum nefret dısında ama kariyerimin akıbetide önemli....:KK43:

İşini odaklan, duygularını hatta nefretini bile kontrol et. Hiç tanımıyormuşçasına iş dışında da laf atma...

Konu eskiymiş de bence aldatmayla falan ilgisi yok. Adam onun hakkında söylenilenleri öğrenmiş göndermiş. Ben bunda duygusal bir şey göremedim.

Merhaba kızlar,

Kac yasinda bu sef? Sen ne kadar süre evli kaldin canim?

Back
X