Merhaba kızlar,
İşe gireli bikaç ay oldu vardiyalı çalışıyoruz.İşyerinde 4 şef var.Bir şefim uzaktanda olsa haa hoş biri falan diye dikkatimi cekmişti hoslantı yada takıntı değildi muhabbetimiz yoktu 4 tane ekip var o ekiplerden birinin şefi kendisi bi süre sonra beni kendi ekibine almak istediğini söyledi seve seve kabul ettim.
Daha cok karsılasmaya konusmaya basladık muhabbet ilerledi dısarda falanda gorustuk bunun hakkında söylenen kötü seyleri gidip söylüyodum bi nevi ajanlık yapıyodum:) oda soruyodu,merak ediyodu.Benden hoşlandığı belliydi saatlerce konusuoduk ama sevgili olma gibi bi niyeti yoktu sanki bişeyleri itiraf etmemişti ben ima ettiğimde anlamazlığa geliyodu,şakaya vuruyodu.
Beni baska istediği bi bölüme göndermek istedi.Ekibini iyi temsil etceğimi düşünüyordu.İstemediğim halde kabul ettim o departmanı anlasamadıgım bi kadında olsa orda calısıyorum.
Görüştükten bikac gün sonra daha az mesaj atmaya işte bu haftalık izinde yorgunum cıkmayalım vs bahaneler uydurmaya basladı sonra soguk davranmaya basladı noldu birden bire niye souksun dediğimde sen benden duygusal yakınlık bekliyosun ama buna karsılık verebilicek kişi değilim hoşlanıyorum senden ama iş duygusallıga gelince üzüleceksin iş arkadası gibi devam edelim mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor falan dedi üzüldüm haliyle...(iş yerinde gönül ilişkileri hiç hoş karsılanmıyor.Hele bide şef oldugu için daha göz önünde kendisi)
Yinede insan isterse gizli saklı yürütebilir. İşyerinde sevgili ve nişanlı olanlar var.Neyse iş arkadaşı gibi devam etti iş dısında konusmaz olduk iş harici aramıyodum oda aramıyodu.
Mesaj attım bigün sana birden bire noldu işte tamam arkadas kaldık ama gorusmeye devam edelim senden uzak olmak istemiyorum seni sogulamam zorlamam falan diye zaten arkadasız kötü bişey yasanmadı aramızda dedi...
Birgün eskiden orda ama baska firmada çalışmış yakın bi arkadasımla görüştüm anlatmıştım olayı...fotografını göstediğimde e ben bunu sima olarak biliyodum zaten gecen ugradım kızın biriyle sigara içiyolardı o olduguna eminim yakındaydım senin firmada olunca acaba o mu diye içime doğdu kulak kesildim kıza zamanla birbirimizi tanırız gibisinde bişiler söylemiş giderken kızın belinde tutmuş!!! Bana arkadaş kalalım dediği gün olmuş!!! Daha benle yakınlasalı 1-2 hafta olmustu.....Bide bana hoslandığını söyledi nası bişey bu yaa??
Bunu ögrenmeden önce konusuyodum selam verip gülümsüyodum.Bunu ögrendikten sonra söyleyip söylememek konusunda cok kararsız kaldım.
Şefim olduğu için bana pislik yapabilir ekipten cıkarabilir kötü bi bölüme gönderebilir v.s. başıma iş açılır diye tereddütte kaldım o bana el sallayıp selamlasada ben souk davranıyorum zoraki selam veriyorum.Suratına bakmıyorum iş harici konuşmuyorum.
Şuan o istemediğim bölümde calısmaya alıstım artık seviyorum vardiyalı olduğunda 3-4 değişik kişiyle denk geliyorum.Ama ordaki bir kadınla anlasamıyorum.Tartışıyorum.Şefe mesaj attım karsılasamadıgımız için acil cözüm bulsun diye.Yorum yapmadı.Cvp yok.Bende senden hayır yoksa müdüre ileticem dedim,ilet dedi.Sinir oldum.
Ertesi gün planlamada benim yerime onun yanına baskasını gönderdi ama eninde sonunda denk gelicez yani...O bölümü herkes bilmiyor 10-15 gün eğitilmesi lazım herneyse, yani benim arkamdan iş çeviren karaktersiz birinden hoşlanmışım ama maalesef ona bagmlıyım bişeyde yapamıyorum cıkmaza girdim.Suan kendisine bişey hissetmiyorum nefret dısında ama kariyerimin akıbetide önemli....