Kapalı olmanızın konuyla bağlantısını çözemedim öncelikle.
Başını örten kadın islamın tüm gerekliliklerini yerine getiren kadındır gibi bi algı son derece yanlış. İnsanlar o kadar tutarlı degiller bazı seyler sadece görüntüde kalıyo cogu zaman. Yani kapalı kadın mutaassıp kadındır algısı yine kapalı kadınların davranışlarıyla yıkıldı gitti kusura bakmayın. Aklıma o kadar cok örnek geldi ki hangi birini yazsam diye düsündüm sonra konuyu dagıtmayayım diye vazgectim.
Tanıştırıldıgınız adama gelince önce görücü usulünü okudum, sonra ten uyumunu okudum sonrası

böyle oldu. Ki evlenmeden önce ciftlerin ten uyumunu kesfetmesi ve birbirlerini cinsel anlamda da sonuna kadar tanıması gerektigini sonuna kadar savunan bi insanım ama adam sagolsun bana bile yuh dedirtti.
Bi erkegin görücü usulüyle tanıştırıldıgı bi kadından, arada daha ask gibi, tutku gibi baglar kurulmamışken pazarlıkla cinsel iliski yasamayı istemesi de olsa olsa ikiyüzlülüktür. Cinsel iliski bu kadar soguk ve duygusuz bi kavram olmamalı.
Son kısmı anlayamadım yalnız siz ben istemiyorum dediginizde diretti mi yoksa efendice peki bitirelim o zaman deyip gitti mi?
Eger direttiyse ya da ayrılmakla tehdit ettiyse daha diyecek cok lafım var benim ona da neyse
Ama yok diger türlüyse beklentisini her ne kadar tutarsız ve gerceklerden uzak bulsam da dogru olanı ve üstüne düseni yapmış. Neticede beklentiler (beklentiler ama dogru ama yanlış ya da uçuk seyler olsun fark etmez) uyusmadıgında gitmeyi de bilmek lazım.