- 16 Nisan 2021
- 1.846
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sen hayatta ayrılmazsın, adam seni tekme tokat dövse yine ayrılmazsın. Çocuk da yap hemenDüzelir diye umut ediyorum ama belki akıllanmıştır diye çünkü sevdiğim için ayrılmak da zor geliyor
Kuzeniniz de nasıl belirtiler oldu o anlamamışmıydıLütfen kendine bunu yapma ileride siddet devam ederkuzenimde aynisi oldu ve simdi iyiki bitimisim diyor. 7 yil uzun bi süre cok zor olacak ama lütfen birak uzak dur ondan ileride daha kötü zarar verecektir belli ki cok aggressiv ve kendine haki olamiyor bir ömür gecmez böyle biriyle. Güclü ol
Sence dikkate alacak mıArkadaşımın eşi böyle başladı ki kendisi liseden arkadaşımızdı. Nişanlıyken diz kapağını kırdı, kalçadan kemik alınıp yama yapıldı. Evlenince defalarca parmaklarını kırdı, yüzünün morluklarını makyajla kapatıyordu arkadaşım. Bizim önümüzde bile bağırıp çağırıp küfrediyordu. Bir tane de çocukları oldu, çocuk liseye giderken boşandılar. Çocuk için bir süre beraber yaşadılar, şiddet, hakaret daha da arttı. Şimdi görüşmüyorlar, arkadaşım psikolojik tedavi görüyor.
Bu bir örnek olarak aklında olsun lütfen
Bişey syliycm her yoruma aynı seyleri yazıyorsun bildiğini okuyacaksan ne diye konu açtın ?Ölüm gibi birlere uğrayacağımı düşünmüyorum ancak her kavgamızda el kol sıkma morartma olacak ve bunu yaşamak istemiyorum
Bence kafasına aldığı darbe çıkmış bileÇünkü 10 yıllık emek çünkü sevgi, darp raporluk değildi diyerek şiddeti normalleştirmeyin, gözle görülmese bile kafanıza aldığınız darbe çıkar.
O erkek üyede aynı şeyi yapardı.Bişey syliycm her yoruma aynı seyleri yazıyorsun bildiğini okuyacaksan ne diye konu açtın ?
Ay koptumO erkek üyede aynı şeyi yapardı.
Kendini yakan bir kiz vakasi daha. Size ne soylersek dinlemiyceksiniz. 'Sevgim' ağir basti diyeceksiniz. Kendinizi hayatinizi sevgi sandiginiz bağlilik için mahvediyorsunuz haberiniz olsun. Uyanicaksiniz bir gun buna emin olun. Ama o zaman belki kucaginizda, belki karninizda çocuk olacak. O zaman daha bi çikmaza girecek durumunuz. Bir el şiddet için kalkiyorsa o elin sahibine asla ama asla itibar edilmez, omur emanet edilmez. O el eşine de kalkar, çocuğuna da, evcil hayvanina da, anne babasina da. Çunki şiddete eyilim bunyede programlaşmiş. Lutfen bu kadar caninizi degersizleşdirmeyin. Burda artik kaçinci konu bu. Çoğu da goz yumup evlendikden sonra pişmanlikdan ağlayanlardirMerhaba arkadaşlar,
Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Valla aynısı gibi geliyor ama bakalım.Ay koptumbana erkek gibi gelmedi ama çok takip etmyrm belki düşündüğün kişidr :)
Bişey söyleyeyim mi aynısı benim başımda da vardı.istedigi olmayınca bişeyleri kırıp dökmeyi nasıl olsa bana zarar vermiyor diye hafifleştirme. Şunu düşün bi insan istedigi olmayınca bu tepkiyi niye versin. İlerde onun her dedigine evet demek zorunda kalmayasın? Özürler,yalvarislar asla bir kıstas olmamali. Davranişlara yansimayan özrün gözümde bir anlamı yok.. ben çok.pişman oldum.duvara,kapıya kalkan el.bi gün sana da çevirir yönunu tecrubeyle sabit.. İnşallah sen en dogru kararı verebilirsin ve mutlu olursunMerhaba arkadaşlar,
Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Siz naptınız pekiB
Bişey söyleyeyim mi aynısı benim başımda da vardı.istedigi olmayınca bişeyleri kırıp dökmeyi nasıl olsa bana zarar vermiyor diye hafifleştirme. Şunu düşün bi insan istedigi olmayınca bu tepkiyi niye versin. İlerde onun her dedigine evet demek zorunda kalmayasın? Özürler,yalvarislar asla bir kıstas olmamali. Davranişlara yansimayan özrün gözümde bir anlamı yok.. ben çok.pişman oldum.duvara,kapıya kalkan el.bi gün sana da çevirir yönunu tecrubeyle sabit.. İnşallah sen en dogru kararı verebilirsin ve mutlu olursun
Ben evlendim. Daha birsürü hastalıklı huyunun yanında bi de bunu çektim. Kıyamayan,sayfalarca özür dileyen adam evlenince merhamet dahi etmedi. BoşanıyorumSiz naptınız peki
Bide işine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor bissunicole çok güzel bir kafa yapısıValla aynısı gibi geliyor ama bakalım.Ben de o da işerdiye bağladım sonunda.
Yıl olmuş 2022 Instagram dolu psikolog , bir dünya kadın cinayeti şiddeti var hâlâ bu soruyu sorabiliyosaniz yuhhh sizeeMerhaba arkadaşlar,
Dünyadaki herkese soracak değişir mi düzelir mi diye , öyle bir umut.O erkek üyede aynı şeyi yapardı.
Aynen aynen. Ve sürekli aynı şeyleri söylüyor.Bide işine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor bissunicole çok güzel bir kafa yapısı
İnan denemk iki üç yorumunun altına ısrarla soru soruyor ve yorum yapyrm fakat henüz cevap almayı başaramadım konu sahibi okuduğunu biliyrm cevap verAynen aynen. Ve sürekli aynı şeyleri söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?