Sevgili şiddeti

Birbirinizi seviyorsaniz birlikte üstesinden gelirsiniz her şeyin, değiştirirsin onu sevginle merak etme. Hem artık sana zarar vermiyormus evlenince de vermez. Neden versin ki. Hiç tereddüt etmeyin evlenin sevgilinizle. Mutluluklar🤗🌸

İstediği olmayınca kolunu morartan adam evlenince neler yapar ben buraya yazmak istemiyorum. Üstelik sevgililikte laylaylom olan hayat evlenince çok farklı bir boyuta geçer sorumluluk fazladır iki kişinin hayatı olmanın dışına çıkar bazı şeyler o nedenle hiçbir şey öngöremezsin. Nasıl sorunlar yaşayacaksınız ve bu sorunlar karşısında sana nasıl davranacak bı düşün daha sevgiliyken sorunlara yaklaşımı böyleymiş.
Ne yapacaksın bol bol oyuncak telefon kumanda falan al o zaman her tartışmada onları kırsin ama bı gün kafanda kırılırsa şaşırma. Hoş sevgiliyken de şaşırmamişsin belki de senin de şiddet görmeye eğilimin vardır bilemem.
Üstteki yorumunuz ironiydi sanırım sevgimizle düzeltmeyiz ama beni kaybetme korkusu yaşarsa düzelir diye umuyorum şuana kadar o korkuyu hiç yaşatmadım ona

Üstteki yorumunuz ironiydi sanırım sevgimizle düzeltmeyiz ama beni kaybetme korkusu yaşarsa düzelir diye umuyorum şuana kadar o korkuyu hiç yaşatmadım ona
Sence seni kaybetme korkusu olsa sana fiziksel olarak zarar verebilir miydi

Şiddetin hiç bir türlüsü kabul edilemez. Siz 7 yıl emek verdim heba olacak kaygısıyla büyük bir hata yapıyorsunuz. Zararın neresinden dönerseniz kardır.ve şanslısınız ki henüz o kişiyle evlenmediniz. Bir de buraya yazdiginiza göre siz de aslinda bunu biliyorsunuz. Güveniniz kırık. Ve bu şüphe hiç bir zaman bitmeyecek. Aslinda böylesi hatalar her ne kadar afedilse de insan zihninde kesinlikle yer bulamıyor. Bunu ben ya da bu sayfada size yazanlar değil tüm ilişki uzmanları psikologlar söylüyor. Bol bol okuyun bol bol videolari dinleyin. 7 seneyi düşünüp yillarinizi daha fazla heba etmeyin. Evlendigimizde başka bir boyuta ya da baska bir gezegene yerlesmiyoruz. Evlenmek kolay asıl konu onu sağlıklı yürütmekte..

Kendini yakan bir kiz vakasi daha. Size ne soylersek dinlemiyceksiniz. 'Sevgim' ağir basti diyeceksiniz. Kendinizi hayatinizi sevgi sandiginiz bağlilik için mahvediyorsunuz haberiniz olsun. Uyanicaksiniz bir gun buna emin olun. Ama o zaman belki kucaginizda, belki karninizda çocuk olacak. O zaman daha bi çikmaza girecek durumunuz. Bir el şiddet için kalkiyorsa o elin sahibine asla ama asla itibar edilmez, omur emanet edilmez. O el eşine de kalkar, çocuğuna da, evcil hayvanina da, anne babasina da. Çunki şiddete eyilim bunyede programlaşmiş. Lutfen bu kadar caninizi degersizleşdirmeyin. Burda artik kaçinci konu bu. Çoğu da goz yumup evlendikden sonra pişmanlikdan ağlayanlardir
Henüz kendimi yakmadık sizlerden fikir alıyorum değerlendireceğim tabiki bu kadar insanın tecrübesi var burada

Şiddetin hiç bir türlüsü kabul edilemez. Siz 7 yıl emek verdim heba olacak kaygısıyla büyük bir hata yapıyorsunuz. Zararın neresinden dönerseniz kardır.ve şanslısınız ki henüz o kişiyle evlenmediniz. Bir de buraya yazdiginiza göre siz de aslinda bunu biliyorsunuz. Güveniniz kırık. Ve bu şüphe hiç bir zaman bitmeyecek. Aslinda böylesi hatalar her ne kadar afedilse de insan zihninde kesinlikle yer bulamıyor. Bunu ben ya da bu sayfada size yazanlar değil tüm ilişki uzmanları psikologlar söylüyor. Bol bol okuyun bol bol videolari dinleyin. 7 seneyi düşünüp yillarinizi daha fazla heba etmeyin. Evlendigimizde başka bir boyuta ya da baska bir gezegene yerlesmiyoruz. Evlenmek kolay asıl konu onu sağlıklı yürütmekte..
Evet evet tekin ediyorum hepsini bazen çok hal veriyorum bazende bu kadar da olmaz heralde fazla abartıyorlar diyorum

Henüz kendimi yakmadık sizlerden fikir alıyorum değerlendireceğim tabiki bu kadar insanın tecrübesi var burada
Ikinci senesinde siddet gorup 7 sene idare etmişsiniz. Gordugunuz uzere duzelmemiş. Hatta zaman zaman bir araya gelmenize ragmen bunlari yapiyorsa ayni evde daha fazlasini yapar. Burda boyle konular çok açildi malesef kimseyi dinlemediler. O yuzden pek umutlu olamiyoruz. Umarim ya sevgiliniz duzelir ya da siz dogru karar verirsiniz. Tabi ki hiçbir şey için geç değil.

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Üye evlenecek ve gelip kk ya konu açacak 2 aylık evliyim esim beni evire çevire dövdü.

Evlenin mutlaka böyle bir kısmet kaçmaz…

Şiddet gördüğünüzü çok rahat yazıyorsunuz, ayrılmayı da düşünmüyorsunuz iyi hoş da ne akla hizmet gelip buraya danışıyorsunuz? Sinirlerimizle oynamak için mi 🙄 erkektir iki mincirip bırakır, dört beş tokat atar ne olacak mı diyelim 🙄 sevgiliyken şiddet görüp de evlenene zerre kadar acımıyorum. Dizinizi kırıp evde oturun çekin madem çok seviyorsunuz. Sadece bu psikopat adamla evlenirseniz ki gidişat bunu gösteriyor, çocuk falan yapmayın kendi aranızda takılın. Böyleleri sadece eşlerini dövmez, sıra eninde sonunda evdeki çocuğa gelir. O dövmezse siz döversiniz şiddeti kaniksayan şiddet mağduru gücü kime yetiyorsa öfkesini ona yansıtıyor.
Çok ağır yazdım farkındayım ama yorumlara cevapları okudukça kan beynime sıçradı. Biz şiddetle mücadele edelim, gelip buraya ama ya düzeldiyse evlensem mi 🙄🙄 diye konu açıyorsunuz 😡

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
5 sene sonra dusunmeniz iyi olmus🙄

Ikinci senesinde siddet gorup 7 sene idare etmişsiniz. Gordugunuz uzere duzelmemiş. Hatta zaman zaman bir araya gelmenize ragmen bunlari yapiyorsa ayni evde daha fazlasini yapar. Burda boyle konular çok açildi malesef kimseyi dinlemediler. O yuzden pek umutlu olamiyoruz. Umarim ya sevgiliniz duzelir ya da siz dogru karar verirsiniz. Tabi ki hiçbir şey için geç değil.
Şöyle ki ilk bir iki şiddetinden sonra biraz duruldu son bir iki senedir ise ayrı şehirlerde oldupumuz için Az görüştük günü birlik yani ben önceki dönemlerdeki durumuna istemeden soruyorum gerekirse ayrılmakta çekinmem çünkü bu önemli bir konu boşuna açmadım konuyu buraya. Böyle bir durum yaşayıp zamanla düzelten oldu mu. Evlendikten sonra hergün aynı evde olacağımız için korkuyorum

Bence dua et evlenince inşallah dovmez doversede gene senelerce uğraş belki değiştirirsin . Değiştiremezsen yapacak bişi yok yiyip dayağı oturcan🤷

Şöyle ki ilk bir iki şiddetinden sonra biraz duruldu son bir iki senedir ise ayrı şehirlerde oldupumuz için Az görüştük günü birlik yani ben önceki dönemlerdeki durumuna istemeden soruyorum gerekirse ayrılmakta çekinmem çünkü bu önemli bir konu boşuna açmadım konuyu buraya. Böyle bir durum yaşayıp zamanla düzelten oldu mu. Evlendikten sonra hergün aynı evde olacağımız için korkuyorum
Ya arkadaşım sayfalardır aynı şey. Millet dayak yiyen annesinden bile örnek veriyor daha ne istiyorsun ? Hiç mi aklın , öngörün yok.

Canım bu paylaşımı senin için yapıyorum bi insan davranışı sadece anlık değiştirir olay zaman ve durum tekrarlanaca yaptığı ne ise tekrarlanacak sen bir tanesin senin hayatın bi tane lütfen kendine hayatına geleceğine karakterine sevdiklerine bunu yapmak bi insan bi kadın bi ablan olarak sana söylüyorum sen kendine layık görme bunu bi insanın kendine layık gördüğünü 7 mahalle toplansa yapamaz emin ol gercek sevgiyi görünce kendine diyeceksin ben bu adamı hayatımda neden tuttum ben bunu yaşamış insan olarak söylüyorum yapma

Eklentiler

• Screenshot_20220708-201607.webp
    Screenshot_20220708-201607.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 40
Back
X