• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili Sorunu

Merhaba
4 ayı bulan bir ilişkim var.
Bir arkadaş ortamında tanıştık kendisiyle.
Çok ilgili alakalı sevecen birisi olarak hemen ısındım kendisine.
Sevgili olduk.
Bu aşamada eski kız arkadaşı sürekli rahatsız edip durdu.
Sadece bir kez ciddi anlamda konuşup rahatsızlığımı dile getirdim ve çözdük.

Ben çok ilgi delisi biriyim sorun tam olarak bu sanırım.
Sürekli benle ilgilensin istiyorum ilgilenmediğinde sevilmediğimi hissedip trip atıyorum.
Bunun nedeni de hislerinden emin olamıyorum.
Beni çok sevmediğini düşünüyorum sanırım.
Emin olmak istiyorum ya da.
Görüşme planları olsun başka şeyler olsun bütün planları ben yapıyorum mesela. ( Şuan maddi anlamda sıkıntısı var )

Bana yardım eder misiniz?
kısacası kadınların tamamını anlatmışsın bu aslında evrim süreciylede alakalı kadınların geneli kendisinin sevdiğinden cok sevildiği adamı tercih eder çünkü o adam onu yarıyolda bırakmaz çocuklarına bakar babalık yapar eski zamanlardan beride kadınlar çocuklarına babalık yapabilcek hem kendisini hemde çocuklarını sahiplenebilcek bir eş adayı arar çocukları aç kalmasın kış geldiğinde kadın cocuklarına bakarken erkekte avlanmakla eviyle ilgili olsun diye diye kısacası sende hormonlarınla hareket ediyosun bunun için kendini suçlama ya da suçla sadece sunu aklında çıkarma o seni deliler gibi seven adam da bi gün kalbini başka birine kaptırabilir aşkın tescilli olmaz bunun için sen gerçek anlamda her seyiyle kabul ettiğin iste bu benim sevgilim diye göğsünü gere gere kabartabildiğin ve yanında çocuklar gibi kalbinin attığı birini seç öyle hissetmediklerinede sırf yalnız kalmamak için evet deme biz kadınlar birazda kendimizi düşünmeliyiz bence korku ve endişe gelecek kaygısıyla ömür geçmez hayat akıp gidiyo *^^)

Bu ilgi deliligini yasina veriyorum. Biraz daha 30lara yaklastiginda gececektir. Kendine hobi edin. Bu kadar ilgi bunaltir.

sürekli siz plan yapıp sevgiliniz plan yapmıyorsa görüşmek istemediğini düşünmelisiniz bence.

Back
X