- 18 Ekim 2018
- 8.175
- 33.885
- 548
İki konunuzda da “mütevazi” giyiminizin nedenini aileniz, babanız olduğunu söylediniz. Kapalıymışsınız, açılmışsınız ama yine babanızın müsade ettiği kadar giyinebiliyorsunuz. Evlenince de kocanızın ve kayınpederinizin müsade ettiği kadar giyinebileceğiniz bu laflardan gümbür gümbür belli olarak geliyor.Dövme olmaz da pat pat konuşurlar diye düşünüyorum. Ve kendilerine göre anlatırlar tabii.
Gitmek istiyorum onunla empati kuruyorum bu da çok can sıkıcı çünkü. Ama bilemiyorum ne diyecekler bana.
Kapalılık mevzusunu çok kez konustuk aslında. 10 sene öncesinde ben de açık biriyle evlenmezdim, ailem de izin vermezdi dedi.10 sene içinde çok sey değişti açık olsun kapalı olsun insan olsun diyoruz dedi.
Zaten çok açık giydirmem kıskanıyorum dedi.
Babamın sartları için çok iyi falan dedi. Kapandım açıldım ben onunla tanışmadan 4-5 sene önce . Fiziksel olarak sıkıntılar yaşadım vs anlattım. Kapanmana gerek yok dedi. Annemlerin kaygılarından söz ettim tabii ki öyle bir şey yok dedi. Tabii doğru yalan bilemiyorum kumar bir yerde evlilik
Ailenizin durumu iyimiş demekki maaşınıza dokunmamış ama maddi özgürlüğünüz var diye kendinizi tamamen özgür sanmayın. Başkaları için yaşamışsınız, öyle yaşamak için de devam ediyorsunuz uyarılara rağmen. Gerçekten kendinize layık gördüğünüz, istediğiniz hayat bu mu? Psikologmuşsunuz, ileride seanslarda erkek danışanla yalnız kalamazsın derse kp ne diyeceksiniz?