Sevgili ve maddiyat !

Üniversiteli bir genç kızımız "izin vermedi" diyebiliyor rahatlıkla...
Hadi seçemediğimiz aile bağlarındaki zorunluluktan dolayı ailem izin vermedi cümlesi olsa neyse de. İzin vermeme hakkını kendisinde gören sevgiliyi niye seçiyoruz ve bu durumu yadırgamıyoruz.

Ca

Allah valla bilimeden etmeden karı kocayı ayirisiniz siz bu düşünce ile tanıyorum adamı ablacığım sen rahat ol

peki kendi düşen ağlamaz o zaman diyecek laf yok..

yalnız konuyu niye açtınız anlamadım.. parayı almaktan başka çareniz yokmuş gibi söylemleriniz var kafaya koymuşsunuz zaten..

dipnot : 3 ayda kimse kimseyi tanıyamaz..

Çalışmanıza "izin" mi vermedi. Yabancının da böylesini bulmuşsunuz helal olsun. Allah aşkına yapmayın, kabul etmeyin. Benim ailem bir başkasının okul masraflarımı karşılamasına asla izin vermezdi, biz neciyiz derdi çıldırırlardı.

Ben

Seviyoruz birbirimizı ve okul bitince öğretmen olacağım ona izin veriyor onun istemediği benim öğrenci olarak çalıştığım ortamlar
Yav öğrenci dediğin Fast Food dukkanlarinda çalışır, mağazalarda part time çalışır falan filan. Çalıştığım ortam diyince sanki barda pavyonda calisiyormussunuz gibi. Kaldı ki kendini bildikten sonra her yerde çalışabilirsin.

Üniversiteli bir genç kızımız "izin vermedi" diyebiliyor rahatlıkla...
Hadi seçemediğimiz aile bağlarındaki zorunluluktan dolayı ailem izin vermedi cümlesi olsa neyse de. İzin vermeme hakkını kendisinde gören sevgiliyi niye seçiyoruz ve bu durumu yadırgamıyoruz.
Ailem yok çünkü

peki kendi düşen ağlamaz o zaman diyecek laf yok..

yalnız konuyu niye açtınız anlamadım.. parayı almaktan başka çareniz yokmuş gibi söylemleriniz var kafaya koymuşsunuz zaten..

dipnot : 3 ayda kimse kimseyi tanıyamaz..
Kafaya koymadım ayrılmayı bile düşündüm ki o kadar çok severken ki aylar ile değil yıllarla bile tanıyamıyor insanlar birbirlerini ben yeterince tanıdım

Yahu zaten parasız kaldığın için lıcaksın bizden izin mi istiyorsun tamam verdik gitti. Bu konuyuda neden açtın anlamadım

Ahh ahh :KK43: bişey soracağım bu konuyu nasıl kapatabilirim yorumlara?

Konunuz talebiniz üzerine yorumlara kapatılmıştır.
Konunuzun kapatılmasını istediğinizde yorumunuzun sol altındaki K.İ.B butonuna basarak açılan pencereye konumu kapatmanızı istiyorum yazıp gönder butonuna basarsanız bölüm editörü ve adminlere bildirim gider, sitede online olduklarında konunuzu kapatırlar.

Back
X