• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili ve para konusu

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Merhaba arkadaslar , konuyu cok fazla uzatmadan kisaca anlatmaya calisagim 2 yillik bir iliskim var ikimizde yetiskin insanlariz. Erkek arkadasim gecen yil tatile gitmisti ve tatildeyken hatta kapanicakti sanirim faturasindan dolayi parasida az kaldigi icin bana oder misin dedi. Bende tamam dedim ve odedim. Bu yil yine ayni sey oldu tatile gitti ve dondu suanda bulundugu yer merkeze biraz uzak ve faturasini benim odememi istedi. Bende bahane buldum ve odeyemeyecegimi soyledim. Beni rahatsiz eden merkeze uzakta olsa parasida olmasa cok cok sıkısmadan parasal anlamda boyle bisey istememesi lazim. Yani gecen yil ki olay tekrarlandigi icin boyle bi sinir koymayi uygun gordum. Sizlerin fikirleri neler ?

Merhaba arkadaslar , konuyu cok fazla uzatmadan kisaca anlatmaya calisagim 2 yillik bir iliskim var ikimizde yetiskin insanlariz. Erkek arkadasim gecen yil tatile gitmisti ve tatildeyken hatta kapanicakti sanirim faturasindan dolayi parasida az kaldigi icin bana oder misin dedi. Bende tamam dedim ve odedim. Bu yil yine ayni sey oldu tatile gitti ve dondu suanda bulundugu yer merkeze biraz uzak ve faturasini benim odememi istedi. Bende bahane buldum ve odeyemeyecegimi soyledim. Beni rahatsiz eden merkeze uzakta olsa parasida olmasa cok cok sıkısmadan parasal anlamda boyle bisey istememesi lazim. Yani gecen yil ki olay tekrarlandigi icin boyle bi sinir koymayi uygun gordum. Sizlerin fikirleri neler ?
Faturasını ödedikten sonra sana borcunu ödemediyse doğru yapmışsın.

şimdi arada lafı mı olur diyen arkdaşlar olacaktır.ama ben uygun bulmuyorum.bizzat uzun yıllık ilişkimde ne bir kere ben dedim ne de o dedi.keşke gitmeden yatırsaymış.hoş olmamış 2. kere olması

Neden ki belki parasal durumu iyi degildir.sürekli yaptığı bir şey değilmiş 2 senede iki defa tekrarlanmis. Ben olsam bozulabilirdim.

sizi haklı buluyorum ben,
sadece senede bir kez tatilde fatura da değildir başka şeyler de vardır belki..bilemiyorum
ancak hoş olmamış, netten bile halledilebiliyor sonuçta böyle şeyler..

En güzelini yapmışsın .Bu adamdan koca olmaz kusura bakma eğer ilkini ödemediyse

kac para odemıstın kac para ode dedı

İlkinin borcunu ödese de sevgilisi almaz ama bir hediye bir jest yapmıştır umarım ayrıca tatile gidebilen adamın fatura ödeyecek parası yok mudur ki?

oh o tatıle gıtsın parasını sıze ödettırsın .kımse kusura bakmasın boyle erkek olmaz.bıde tekrarlamış ınsan utanırya

Ilkini odememis. Ikincisini de odemezdi. Ayrica madem tatile gitmiş hic mi parasi yok? Ayrica artik internetten bile halloluyor boyle seyler. Ha bir diger tarafı da kardesi anasi babası ya da cok yakin bir dostu yok mu da sizin odemenizi istiyor?

Benzer bir konuda bir kizcagiza erkek arkadasini yeterince sevmedigini, bundan rahatsiz olanin erkek parasi yiyen zihniyette oldugunu ve daha bir suru sey yazanlar olmus.

Oysa boyle durumlardan rahatsiz olmak ya da olmamak kisisel bir insiyatif.

Bundan rahatsiz oldugunuza gore siz boyle bir seyi hele de iki kez istemezdiniz ondan.

O halde o da dikkatli olmali.

Ben cok zorunlu bir durum olmadikca evli olmayan ciftlerin maddi beklentisi olmasina karsiyim.

Hele sizinki gibi iki kez tekrarlaniyorsa.

Ustelik de telefon parasi gibi yetiskin insanlarin kendi sorumlulugu olan bir alanda. :ssz:

O sizin için bu tarz harcamalar yapıyor mu? Prensip olarak bu tip harcamaları ondan beklemiyorsanız sizin de ona yapmamanız mantıklı. Ama o sizin için harcıyorsa sizin de onun bir iki faturasını ödemenizde bir sakınca yok bence.

her zaman kadınların para konusunda anlayışlı olması gerek tabiki herşey ortak ödenmeli derim ama bu saçmalık
tatile gidecek parayı buluyor faturaya mı bulamıyor ve tatili bırakıp gidip faturayı yatırmaya mı üşeniyor ayakçısımısın sen onun :KK12:

benzeri bir konuya..yok lafı mı olur..öde, ver v.s gibi yorumlar yapmışlar.....iyide bir erkek kadından para istiyorsa nerde kaldı onun erkekliği...kimse kusura bakmasın bu böyledir....biz böyle gördük...erkek bu ya güçlü olmak zorunda??? en azından bir kadına muhtac olmayacak kadar güçlü olmak zorunda???
bizde maddiyat erkektir...asla hesap ödemem çok şükür öyle bir sevgilim de olmadı??? hadi günesciğim bu defa hesabı sen öde....ayyyy ne çirkin....Allah korusun....benden küçük erkek kardesımle bile dısarı cıktıgım da paramı ona veririm mekanda sen ödersin ablacım derim...garsonlar bilirsiniz hesabı erkeğe getirirler..:))) bu erkeği yemek v.s değil çok şükür maddıyatım da gayet iyi...
...erkek korur kollar bakar....aksi bana ters

Diğer konu bu konuyla benzer değildi 6 yıllık ilişkisi olan bir çift ve ilk defa çoook sıkıştığı için borç isteyen bir erkek vardı. Orda bence de verilebilirdi abes bir durum yoktu.
Ama bu adam resmen sizi ayak işlerine koşturuyor.
Artık internetten bile 2 dkda ödeniyor fatura.

Back
X