A Aysenimi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 13.342 14.052 248 32 16 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi my hope #161 Miss Salvatore .!.: Sizin yine yaş farkı iyiymiş bazıları 15 yaş farkı olan biriyle sevgili oluyor ya da evleniyor Genişletmek için tıkla... Bir konuda vardı kadın 35, erkek 60.kadin bir de şikayet ediyordu bana yetişemiyor diye? Eee ne bekliyordun yani?
Miss Salvatore .!.: Sizin yine yaş farkı iyiymiş bazıları 15 yaş farkı olan biriyle sevgili oluyor ya da evleniyor Genişletmek için tıkla... Bir konuda vardı kadın 35, erkek 60.kadin bir de şikayet ediyordu bana yetişemiyor diye? Eee ne bekliyordun yani?
T terazi cicegi Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2024 672 501 23 26 20 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi my hope #162 Miss Salvatore .!.: Misafirlikteyken sevişme banyo yapma olayı zor olmuyor mu ya Genişletmek için tıkla... yok kız her yerde sevişiyozz değil tabiki; eşim beraber yatmak istiyo, ayrı yatarsak kalmayalım falan diyo, süre uzayınca huysuzlanıyo onu kastettim.
Miss Salvatore .!.: Misafirlikteyken sevişme banyo yapma olayı zor olmuyor mu ya Genişletmek için tıkla... yok kız her yerde sevişiyozz değil tabiki; eşim beraber yatmak istiyo, ayrı yatarsak kalmayalım falan diyo, süre uzayınca huysuzlanıyo onu kastettim.