Size katılıyorum ama bazen insanın gerçekten basireti bağlanıyor.asla dediğin bir şeyin tam ortasında buluyorsun kendini. Dışardan biri olarak baksan yapmayacağın şeyleri yapıyorsun ve bu da bir tecrübe demek lazım herkes hata yapar onemli olan ders alıp yoluna devam edebilmekKimseye kulak asma, geliyorum diyen kazayı takma sonra nasip de.....senin de işin zor tabi.
Kendi ailemde huzursuzluk vardi. Babamla problemim coktu o donem. Ailem karsi cikmadi sadece farkliliklarimizi gosterdi zorlanirsiniz ama saygiyla asilir dedi. Guven problemi coktu bende esime guvendim cok. Kactim biraz ailemden ama mutlulugu evlilikte aramak aptallikmis anladim. Cahil cesareti iste21-22 yasinda, ailesinin de onay vermedigi bir evliligi niye yapar ki insan?
Ustelik hem siz, hem aileniz egitimli insanlar? Evde cok buyuk maddi sikintilar, manevi huzursuzluklar yoktu sanirim?
O yasta evlen ve bir adamin pesinden yurtdisina git, deli cesareti.
Ustelik olumsuz sinyalleri de nisanli iken aldim diyorsunuz. Kismet degil bu, sizi bu evlilige iten baska bisey olmali. Cinsellik olur, kendi evim meraki olur, bisey vardir mutlaka.
Bundan sonra mutlu olun insallah.
Beni anlamissiniz gercekten cok tesekkur ederimSize katılıyorum ama bazen insanın gerçekten basireti bağlanıyor.asla dediğin bir şeyin tam ortasında buluyorsun kendini. Dışardan biri olarak baksan yapmayacağın şeyleri yapıyorsun ve bu da bir tecrübe demek lazım herkes hata yapar onemli olan ders alıp yoluna devam edebilmek
Size katılıyorum ama bazen insanın gerçekten basireti bağlanıyor.asla dediğin bir şeyin tam ortasında buluyorsun kendini. Dışardan biri olarak baksan yapmayacağın şeyleri yapıyorsun ve bu da bir tecrübe demek lazım herkes hata yapar onemli olan ders alıp yoluna devam edebilmek
Bazı farklı kişilikler vardır ki aynı eve koyunca cehennem olur. Bazı farklı kişilikler dediğiniz gibi renk katar, çeşitlendirir. Birinden kaçmak birini kucaklamak lazım.kisilikler farkli olabilir.hatta cesitlilik iyidir.babanizin evlenmeden soyledikleri de psikolojinizi yonlendirmis olabilir.zaten anlasamayiz diye dusunmus olabilirsiniz.
bizler farkinda olmasak da ebeveynlerimizin soylediklerini hep dogruluyoruz aslinda.
velhasili kelam sekiz ay cok erken.eger sadece anlasamadiginiz icinse ayrilik zamanla alisirsiniz birbirinize.emin olun zaten kisiliginizle cok uyumlu birini bulmaniz zor.zitlik guzeldir aslinda cesitlilik katar
O cizgiyi saygi belirliyo iste. Benim esimde iyi guzel farkli yok. Dogru yanlis var. onun her yaptigi dogru farkli olan hersey yanlis. Saygisi yok yani. O yuzden ayriliyoruzBazı farklı kişilikler vardır ki aynı eve koyunca cehennem olur. Bazı farklı kişilikler dediğiniz gibi renk katar, çeşitlendirir. Birinden kaçmak birini kucaklamak lazım.
Şu an boşanma aşamasındayım. 8 aylık evliliğin ayak seslerini kısacık nişanlılığımda bile duymuşum. Babam psikolog bize kişilik testi de yapıp çok farklı olduğumuzu söylemişti. Buna rağmen saygıyla aşılır dedim.
Bakıyorumşimdi konulara %95 herkes nişanlılıkta evliyken yaşadığı sorunların sinyalini almış, yada alenen görmüş yine de evlenmiş. Ve yürümemiş.
Hatta nişanlı/ sevgilisi olan kızlar sıkıntılarını yazmışlar evlenince değişirmi diye. İçimden sitenin çatısına HAYIR EVLENİNCE HİÇBİŞEY DEĞİŞMEZ SADECE ALIŞILIR yazmak geldi.
Tabi bi de kader diye bişey var. Nasipte olunca basiret bağlanıyo. Yaşayacağımız varmış yaşadık.
Paylaşmak istedim. Yorumlarınızı beklerim
Kader basiret dememin sebebi su. Normalde babam kontrolcu biridir. Onun icin hayirsa hayirdir. Agla zirla unutursun gecer der. Ve bize bunlari soyledikten sonra eger aranizda saygi anlayis olursa ve birbirinizi oldugunuz gibi kabul ederseniz cok sey ogrenirsiniz dedi. Ve esim kendini cok yi gizleyen biri. O yuzden diyorum sevepler bir olunca.. Ama su da dogru ben normalde kriterleri olan briydim. Pembe gozluklerle bakmam cahillikti hataydiben de bunlara basiret bağlanması ve kader diyemiyorum kusura bakmayın.. bile bile hataya saplanmaktır bunlar.
bakın ben eşimle evlenmeden önce beraber olmama rağmen ailesi sorun olduğunda anında terk ettim. kendisi peşimde koştu ailesini sildi attı diye devam ettik ve evlendik. bugün mutlu ve huzurlu isek bu sadece ikimizin de istediğindendir.
azcık ailesinin fikirlerine kayma olduğunu hissetsem asla düşünmez bırakırdım.
babanız da açık açık söylemiş.
yanlış anlamayın yargılamıyorum. sadece kader kısmet nasip olaylarına sokmayın. sokmayın ki ilerde de aynı hataları yaşamayın diye söylüyorum.
Şu an boşanma aşamasındayım. 8 aylık evliliğin ayak seslerini kısacık nişanlılığımda bile duymuşum. Babam psikolog bize kişilik testi de yapıp çok farklı olduğumuzu söylemişti. Buna rağmen saygıyla aşılır dedim.
Bakıyorumşimdi konulara %95 herkes nişanlılıkta evliyken yaşadığı sorunların sinyalini almış, yada alenen görmüş yine de evlenmiş. Ve yürümemiş.
Hatta nişanlı/ sevgilisi olan kızlar sıkıntılarını yazmışlar evlenince değişirmi diye. İçimden sitenin çatısına HAYIR EVLENİNCE HİÇBİŞEY DEĞİŞMEZ SADECE ALIŞILIR yazmak geldi.
Tabi bi de kader diye bişey var. Nasipte olunca basiret bağlanıyo. Yaşayacağımız varmış yaşadık.
Paylaşmak istedim. Yorumlarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?