Sevgili yapınca aramaz sormaz olanlar

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Normal erkek arkadaşım vardı...Arada sürekli yazar sorar nasılsın vs...
Boşanmış yıllar önce ve uzun yıllardır birini bulmaya çalışıyordu sürekli..
Zaman zaman netten birileriyle tanısıp bulusur sonra olmadı der..
Geçen sene bi kızla gezmege gitmişlerdi..
Uzun süredir arayıp sormaz olmuştu...Arayıp sormaz oldun diye aradım..İşyerinde problem yaşadım kaç aydır onla uğraşıyorum deyip onu anlattı..
29 ekimde yine aynı kızla gezeceklermiş...sevgili mi değil mi gezme arkadaşı mı belli değil ..Ser verip sır vermeme, normal sorular soruyorum kız ne iş yapıyor, şimdi sevgili misiniz gibi cvp vermemeler, yaani gibi vs gibi konuşmalar...yalnızken benle dertleşti dertleşti şimdi böyle

Ama anladım ki sırf can sıkıntısından beni arayıp soruyormuş, boşluktan ...Arkadaşını sabitleyince ben silinip gittim demekki..

Daha önce de bi kız arkadaşım evlenmeye çalıştığı fırtınalı ilişkisiyle ilgili gelip bana ağlardı konusurduk destek olurdum, gece yarısı sabahın kör saati ağlayarak arardı tüyo alırdı vs...erkek pas vermiyordu acılar içinde kıvranırdı kıskanırdı vs...Sonra adamla bir ilişki yoluna girdi aramaz oldu duydum ki evleniyormuş, düğününe bile çağırmamıştı

İnsanlar, çıkarsız kimseyi arayıp sormaz mı acaba merak ediyorum gerçekten

Son düzenleme:
Ben bu konuya çıkar olarak bakmiyorum. Sizden birşeyler isteyip, sizi devamli kendi işine kullanan biri değildiyse ve sadece sohbet ettiginiz bir arkadaşinizsa bu çıkar olmuyor bence.

Şuana kadar edindigim butun arkadaşlarim hayatimda değiller veya önceden en yakin arkadasimken suan normal arkadaşim olanlar da var.
İnsanlar zamanla değişir, başka insanlardan ve sohbetlerinden keyif alip, başka insanlarla daha fazla ortak nokta geliştirmiş olabilir.

Ha sevgilisinden veya gezdigi kizdan ayrilinca tekrar sizinle sık konuşmaya çalişirsa o zaman çıkar olarak dusunup mesafe koyarsiniz.

İletişiminiz ne boyutta bilmiyorum da adam bana tuhaf geldi
Hani sevgiliyiz derse sen kapıları kapatırsın kızla ayrılırsa ortada kalır gibi
Yuvarlıyor cevapları sende o köşede dur diye
Ben olsam yazmam daha
O yazarsa da iş güç uğraşıyorum derim geçerim

İletişiminiz ne boyutta bilmiyorum da adam bana tuhaf geldi
Hani sevgiliyiz derse sen kapıları kapatırsın kızla ayrılırsa ortada kalır gibi
Yuvarlıyor cevapları sende o köşede dur diye
Ben olsam yazmam daha
O yazarsa da iş güç uğraşıyorum derim geçerim

İletişimimiz arkadaşça idi...biz ne zaman evlenicez sen de yok mu daha falan boyle seyler ve her seyi konısurduk

İş.güç demek lazım sadece doğru

Ben bu konuya çıkar olarak bakmiyorum. Sizden birşeyler isteyip, sizi devamli kendi işine kullanan biri değildiyse ve sadece sohbet ettiginiz bir arkadaşinizsa bu çıkar olmuyor bence.

Şuana kadar edindigim butun arkadaşlarim hayatimda değiller veya önceden en yakin arkadasimken suan normal arkadaşim olanlar da var.
İnsanlar zamanla değişir, başka insanlardan ve sohbetlerinden keyif alip, başka insanlarla daha fazla ortak nokta geliştirmiş olabilir.

Ha sevgilisinden veya gezdigi kizdan ayrilinca tekrar sizinle sık konuşmaya çalişirsa o zaman çıkar olarak dusunup mesafe koyarsiniz.

Onu anlarım zamanla olur bu ama birini bulur bulmaz iletişimi kesenlere lafım

İletişimimiz arkadaşça idi...biz ne zaman evlenicez sen de yok mu daha falan boyle seyler ve her seyi konısurduk

İş.güç demek lazım sadece doğru
Bazı arkadaslıklarda oluyo ya kimseyi bulamazsak birbirimizle evleniriz diye birşeyler
Böyle çok evliliğe evrilen var
Yoksa niye demesin evet sevgili olduk diye

Bazı arkadaslıklarda oluyo ya kimseyi bulamazsak birbirimizle evleniriz diye birşeyler
Böyle çok evliliğe evrilen var
Yoksa niye demesin evet sevgili olduk diye

Valla benim için evlenilecek biri kesinlikle değil...
Her allahın günü tüm ailesiyle akşamları en az 1 saat konuşan biriyle yapamam zaten de

Benim de çoğu zaman iletişim halinde olduğum normal bir erkek arkadaşım vardı, 2 aydır hayatımda biri var ve onu bir kere bile aramadım bu 2 ayda. Ondan, sizin dediğiniz gibi hiçbir çıkarım yok. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve benim normal bir erkek arkadaşımla eskisi gibi sürekli iletişim halinde olmamı normal karşılamıyor, rahatsız oluyor, ben de hiç aramıyorum. Bundan sonra , biz erkek arkadaşımla ayrılırız, ben yine o arkadaşımı aramaya başlasam, o benimle pek konuşmasa anlarım tabi ki, hak veririm. Ama bir çıkar ilişkisi yok aramızda. Sevgilim yokken onunla konuşuyorduk boşluktan.

Benim de çoğu zaman iletişim halinde olduğum normal bir erkek arkadaşım vardı, 2 aydır hayatımda biri var ve onu bir kere bile aramadım bu 2 ayda. Ondan, sizin dediğiniz gibi hiçbir çıkarım yok. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve benim normal bir erkek arkadaşımla eskisi gibi sürekli iletişim halinde olmamı normal karşılamıyor, rahatsız oluyor, ben de hiç aramıyorum. Bundan sonra , biz erkek arkadaşımla ayrılırız, ben yine o arkadaşımı aramaya başlasam, o benimle pek konuşmasa anlarım tabi ki, hak veririm. Ama bir çıkar ilişkisi yok aramızda. Sevgilim yokken onunla konuşuyorduk boşluktan.

Boşuktan....işte bu can yakıcı...karşındakinin birini buldugu için aramadığını öğrenince kötü hissettim

Boşuktan....işte bu can yakıcı...karşındakinin birini buldugu için aramadığını öğrenince kötü hissettim
İki taraf için de geçerliydi aynı şey bence. Onun da kız arkadaşı olsa ve gerçekten çok hoşlansa, sevse, sürekli benimle de konuşacağını düşünmüyorum. Boşverin bence, bu kadar ince , derin düşünmeyin.

Uzun süredir arayıp sormaz olmuştu...Arayıp sormaz oldun diye aradım..İşyerinde problem yaşadım kaç aydır onla uğraşıyorum deyip onu anlattı..
29 ekimde yine aynı kızla gezeceklermiş...sevgili mi değil mi gezme arkadaşı mı belli değil ..Ser verip sır vermeme, normal sorular soruyorum kız ne iş yapıyor, şimdi sevgili misiniz gibi cvp vermemeler, yaani gibi vs gibi konuşmalar...yalnızken benle dertleşti dertleşti şimdi böyle

Ama anladım ki sırf can sıkıntısından beni arayıp soruyormuş, boşluktan ...Arkadaşını sabitleyince ben silinip gittim demekki..

Daha önce de bi kız arkadaşım evlenmeye çalıştığı fırtınalı ilişkisiyle ilgili gelip bana ağlardı konusurduk destek olurdum, gece yarısı sabahın kör saati ağlayarak arardı tüyo alırdı vs...erkek pas vermiyordu acılar içinde kıvranırdı kıskanırdı vs...Sonra adamla bir ilişki yoluna girdi aramaz oldu duydum ki evleniyormuş, düğününe bile çağırmamıştı

Azgınlar ! Diyesim geldi..Donemi gecince arar

Kızdan ayrılınca arar merak etme.
Benim hayatımda da çıkıyor zaman zaman bu tip arkadaş musvetteleri. İlişkisi bitince nasılsın uzun zamandır görüşemedik vs muhabbetine girecekler akıllarınca. Engelliyorum hemen.
Hiç saçma sapan insanlarla muhattap olamam. Kimsenin ağlama duvarı da değilim.

İnsanlar işi bitene kadar. Hiç aramıyorsun dedim bir arkadaşa korona da yalnız diye hep ben aradım baktım aramıyor. Kestim ben de. Dedim yani neden aramıyorsun? o gezeceğimiz günler gelsin araşırız dedi. gelince aradı. doğum günü hediyesi vs de almış ama işte benim canım sıkıldı. pandemide tüm sinirini benden almıştı bir de. artık he he diyorum. aramayanı da aramıyorum açıkcası. daha bu bir örnek yani evlenen başka arkadaş sen ne anlarsın bekarsın vaktim yok demişti. yaz yaz bitmez. çok fedekar olmaycaksın. sallamaycaksın yani.

Kızdan ayrılınca arar merak etme.
Benim hayatımda da çıkıyor zaman zaman bu tip arkadaş musvetteleri. İlişkisi bitince nasılsın uzun zamandır görüşemedik vs muhabbetine girecekler akıllarınca. Engelliyorum hemen.
Hiç saçma sapan insanlarla muhattap olamam. Kimsenin ağlama duvarı da değilim.

Aynen görüşemedikle başlarlar ama bu oyle değil sürekli netten birileriyle oyalıyor kendini...evleneceği de yok..işyerinde de yıllarca yönetici olmayı istemiş ve beklemiş sonunda yönetici yapmışlardı ama orda da sorun yaşamış, 2 haftalık izindeyken kuyusunu kazmışlar başkana kadar çıkıp şikayet etmişler görevden aldırmak için...beter olsun...vefasızlardan nefret ediyorum...o kadar dertleşme ve konusmamızın değeri yokmuş, internetten birini bulunca bitiyormuş...

İki taraf için de geçerliydi aynı şey bence. Onun da kız arkadaşı olsa ve gerçekten çok hoşlansa, sevse, sürekli benimle de konuşacağını düşünmüyorum. Boşverin bence, bu kadar ince , derin düşünmeyin.

Önemsemek hata bu tipleri evet

İnsanlar evleniyor ailesine, kız kardeşine haber vermiyor, şaşırmamak gerekiyor.

Back
X