Sevgili

sadecemutluol

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
132
18
18
23
Sevgilim var ve şuan normal olması gibi ilerliyo herşey olması gerektiği gibi ben biraz çekingemim ve onun sesini duyunca heycandan mutluluktan ne konuşucağımı bilemiyorum böyle olsun istemiyorum mutluyum oda kendini kasma rahat ol diyo ama elimde olan bişe değil konuşmak istiyorum ama ne deseme hangi konuyu açsam

Aslında bu tarz konular değil ben bizim hakkımda daha çok konuşmak istiyorum
Sizin hakkinizda ne kadar ne konuşabilirsiniz ki?
Ayrica gercekten sizin hakkinizda hicbir sey bilmeyen insanlar ne konuşabileceğinizi nereden bilsin?

Hani flort asamasinda olsaniz biraz daha iliskiye dönük konusursunuz da zaten sevgilisiniz. Devamli iliskiniz uzerine konusmak cok bayık olur.

Flörttük daha yeni sevgili olduk aslında konu her konuda olabilir illa bizle ilişkimizle olmayabilir

Flörttük daha yeni sevgili olduk aslında konu her konuda olabilir illa bizle ilişkimizle olmayabilir
Ay yani o kadar genel bir sey ki bu. Ilgi alanlarinizi, guncel konulari vs konuşabilirsiniz.

Yani ben size oturup tarih konusun derim mesela ama ikinizden birinin ilgisi yoktur, olmaz, sıkıcı olur.

Oyle konu basliklariyla sohbet kurulmaz ki.

Sizin konusmayi sevdiginiz, bilginiz/fikriniz ya da ilginiz olan seyler neler, ortak meraklariniz neler, bunlari dusunmek lazim.

Hakim olduğunuz güncel konuları konuşabilirsiniz. Böylece siz kendinizi kasmamış olursunuz. Hem de bu tarz konulara olan mevcut tepkilerinizle birbirinizin tavrı tarzı hakkında da fikir edinmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…