- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Ya ben aslında bundan çok bizle ilgili konuşmak istiyorumIcardi 'den bahsedin. Son maç sonuçlarını öğrenip bir iki pozisyon izleyin bunlar hakkında konuşun. Muhabbet muazzam olur tadına doyamazsınız.
Bana yardımcı olabilir misiniz ihtiyacım var nolurIcardi 'den bahsedin. Son maç sonuçlarını öğrenip bir iki pozisyon izleyin bunlar hakkında konuşun. Muhabbet muazzam olur tadına doyamazsınız.
Sizle ilgili ne konuşacaksınız kiYa ben aslında bundan çok bizle ilgili konuşmak istiyorum
He adam Fenerliyse işin rengi degissin sonra ahahsIcardi 'den bahsedin. Son maç sonuçlarını öğrenip bir iki pozisyon izleyin bunlar hakkında konuşun. Muhabbet muazzam olur tadına doyamazsınız.
Aslında bu tarz konular değil ben bizim hakkımda daha çok konuşmak istiyorumHe adam Fenerliyse işin rengi degissin sonra ahahs
Onu da konu sahibi düşünsün artıkHe adam Fenerliyse işin rengi degissin sonra ahahs
Siz bana fikir verebilirsiniz ne konuda olabilirSizle ilgili ne konuşacaksınız ki
Yaşınız 21 mi gerçekten?Siz bana fikir verebilirsiniz ne konuda olabilir
Evet uzun zamandır kimseylede konuşmuyorum neden yargılıyosunuz kiYaşınız 21 mi gerçekten?
Sizin hakkinizda ne kadar ne konuşabilirsiniz ki?Aslında bu tarz konular değil ben bizim hakkımda daha çok konuşmak istiyorum
Flörttük daha yeni sevgili olduk aslında konu her konuda olabilir illa bizle ilişkimizle olmayabilirSizin hakkinizda ne kadar ne konuşabilirsiniz ki?
Ayrica gercekten sizin hakkinizda hicbir sey bilmeyen insanlar ne konuşabileceğinizi nereden bilsin?
Hani flort asamasinda olsaniz biraz daha iliskiye dönük konusursunuz da zaten sevgilisiniz. Devamli iliskiniz uzerine konusmak cok bayık olur.
Ay yani o kadar genel bir sey ki bu. Ilgi alanlarinizi, guncel konulari vs konuşabilirsiniz.Flörttük daha yeni sevgili olduk aslında konu her konuda olabilir illa bizle ilişkimizle olmayabilir
Ama taşakala geçmeyinEn sevdiği rengi sorun, o da size sorsun.
En sevdiği yemeği sorun, o da size sorsun.
En sevdiği şarkıcıyı sorun, o da size sorsun.
En sevdiği filmi sorun, o da size sorsun.
En sevdiği oyuncuyu sorun, o da size sorsun.
Oda açiyo ve hep o açtığı için diyorum bendeyaşınız 21 mi 33 mü ? niye siz konu açıyorsunuz bırakın karşı taraf açsın aşık olmuşsunuz yani ondan o heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?