- 18 Haziran 2015
- 68
- 4
- 31
- Konu Sahibi melake_bang
Kızlar çok kötüyüm bir haftadır ağlıyorum.öncelikle sizden başka kimseye anlatabileceğim bir durum değil.5 aydır biriyle birlikteyim gayet ciddi düşünüyorduk daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum.ancak 1 hafta öncesine kadar.bir hafta önce erkek arkadaşımın evini gittim evde 3 öğrenci kalıyorlar .ev arkadaşlarından biri benim en yakın arkadaşımla birlikte.ve bu kızın bir arkadaşı var ben hiç hoşlanmıyorum çünkü erkek arkadaşıma ilgisi olduğunu düşünüyorum bu x kişisinin .aslında pek de yanılmamışım.bizim ilişkimiz gayet yolundaydı bir gün otururken x kişisinden hiç hoşlanmadığımı açıkça dile getirdim arkadaşıma sevgilime ve sevgilisine . bir daha bulundurmayacaklarını söylediler.konu uzamaya başladı ben erkek arkadaşımla oturmuş film izlerken birden burada x de olsa demez mi ! çıldırdım AAA evet gelse de grup yapsak dedim kahkaha attı tabi bende aranızda iyi olurdum vs dedi ben şok ben iptal .ne diyosun sen dedim bağırdım ya seni kızdırmaya çalışıyorum dedi kıskanman hoşuma gidiyor dedi kapandı. benim içim rahat etmedi tabi .iki gün sonra arkadaşım mesaj attı biz evdeyiz gelsene bak sevgilin tek diye bende yurttayım şuan ödev yapıyorum dedim gitmedim.x gelecek o zaman onu çağıralım dedi nasıl olsa erkek arkadaşım izin vermez dedim yine gideyim diye yapıyorlar dedim gitmedim .sabah bir uyandım instagramda 4ünün resmi üstelik benimki sarılmış kıza.bir daha mesaj falan yok bende atmadım tabi o gece o kız orada kalmış .yakın arkadaşım dediğim kız beni aradan çıkardı bitirdi resmen ben napayım şimdi.