Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce yıllardır sevdiginiz adamın size şiddet uygulamasını kabul edermiydiniz. hemde hiç sucunuz yokken.tamamiyle onun düşüncesizliği yüzünden. ne yapardınız. 7.5 yıllık herşeyi paylaşmış bir ilişkiyi bitirirmiydiniz.
Öncelikle "kabul eder miydiniz" sorusunu, değil sormak aklıma dahi getirmezdim.kızlar sizce yıllardır sevdiginiz adamın size şiddet uygulamasını kabul edermiydiniz. hemde hiç sucunuz yokken.tamamiyle onun düşüncesizliği yüzünden. ne yapardınız. 7.5 yıllık herşeyi paylaşmış bir ilişkiyi bitirirmiydiniz.
kızlar sizce yıllardır sevdiginiz adamın size şiddet uygulamasını kabul edermiydiniz. hemde hiç sucunuz yokken.tamamiyle onun düşüncesizliği yüzünden. ne yapardınız. 7.5 yıllık herşeyi paylaşmış bir ilişkiyi bitirirmiydiniz.
Öncelikle "kabul eder miydiniz" sorusunu, değil sormak aklıma dahi getirmezdim.
II- Gerisinde; 'suçum varsa neyse..' yi barındırdığından
'hem de hiç suçunuz yokken' ifadesini asla dile değil fikrime dahi getirmezdim.
Değil 7,5 17.5 senelik ilişki dahi olsa gösterilecek tavır bellidir.
Az da olsa, konuyu açarsam belki kabul edilebilir bir fikir yakalar mıyım, fikrini duymak istemeyi aklımdan geçirmiş olabileceğimden
sırf, bu fikirde algılanmamak için dahi olsa bu konuyu bu şekilde nette asla başlık olarak açmazdım.
Son olarak Şiddete nasıl, neden esnek bakabiliyoruz bazen anlamıyorum. Anlaşılabilecek olduğunu da düşünmüyorum.
hala neyı beklıosun 7.5 yılın gıtmıs ?
benımde 4 yıllık ılşkımın 2 yılı sıddetle gectı ne oldu tabıkı tekmeyı bastım !
sucunda olsa olmasada sana vurmeye hakkı yok hala nasıl durabılıosun .
sunu unutma duzelır dıe bekleme asla ama asla DUZELMEYECEK ve hergun dahada kotuye gıdıcek
bir de kesinlikle devamlı şiddet görmüş değilim. hatta normalde bagırıp çağırmayan çok sakin bir insan kendisi. yoksa bende bu kadar dayanamazdım. öyle sinik tipli bi insan değilim. zaten beni muammaya düşüren şeyde bu. hiç birşey yoktu ortada rutin tartışmalardandı yani. ve bir anda el kaldırdı bana. benim korkum yani bir kere oldu ya şimdi daha sonra yine tekrar edermi.tabiki duygusal olarak baktıgımda bunca yıllık güvenli bir ilişkiyi bunun için yıkmak istemem. çünkü ikimizde ayaklarımızın üzerinde durabilen akıllı insanlarız. şimdiye kadar böyle şeyleri bırakın agır bir laf kullanmışlıgı bile yok bana. yoksa bende tahammül edemem bu kadarına olmaz yani. bazen diyorum işte hem oruç hem iş yogunlugu hem bazı sıkıntılar ölümler falan geçirdik bunlardan dolayımı bir patlama oldu yoksa devamı gelirmi ilerde bilemiyorum.
hala neyı beklıosun 7.5 yılın gıtmıs ?
benımde 4 yıllık ılşkımın 2 yılı sıddetle gectı ne oldu tabıkı tekmeyı bastım !
sucunda olsa olmasada sana vurmeye hakkı yok hala nasıl durabılıosun .
sunu unutma duzelır dıe bekleme asla ama asla DUZELMEYECEK ve hergun dahada kotuye gıdıcek
tatlım anlayamadım ben ama...
hem yıllardır el kaldıran bir adam diyorsun
hem de 1 kere el kaldırdı diyorsun?
hmmm anladım bır kere olmuş, bende yıllardır el kaldıran anladım...
mazereti önemli değil
o kim oluyor ki bana vuruyor