sevgiliden şiddet görmek

yo yo haklısın sonuna kadar ancak ben yıllardır sevdiğim adam demek istedim.ki öylede yazdım acaba yanlış anlaşılmamı oldu.

yani bencede mazeret olamaz ama işte bende eger kendi kalbime yenik düşmemek için sizlere sormak istedim. hata yapmak istemiyorum.bu konuda kadınların ne çektiğini az çok görüyoruz. ve gerçekten çok üzücü birşey.

bende yanlış anlamış olabilirim diyeceğim ama
diğer yorumunda bir kere yaptı bir daha yapar mı demişsin? o yüzden öyle sandım..

soru: bir kere mi el kaldırdı, yoksa 7.5 yıl boyunca mı?

bir de kesinlikle devamlı şiddet görmüş değilim. hatta normalde bagırıp çağırmayan çok sakin bir insan kendisi. yoksa bende bu kadar dayanamazdım. öyle sinik tipli bi insan değilim. zaten beni muammaya düşüren şeyde bu. hiç birşey yoktu ortada rutin tartışmalardandı yani. ve bir anda el kaldırdı bana. benim korkum yani bir kere oldu ya şimdi daha sonra yine tekrar edermi.tabiki duygusal olarak baktıgımda bunca yıllık güvenli bir ilişkiyi bunun için yıkmak istemem. çünkü ikimizde ayaklarımızın üzerinde durabilen akıllı insanlarız. şimdiye kadar böyle şeyleri bırakın agır bir laf kullanmışlıgı bile yok bana. yoksa bende tahammül edemem bu kadarına olmaz yani. bazen diyorum işte hem oruç hem iş yogunlugu hem bazı sıkıntılar ölümler falan geçirdik bunlardan dolayımı bir patlama oldu yoksa devamı gelirmi ilerde bilemiyorum.
Dışarıdan bakış insanı diriltiyor. Alışkanlık edindiklerinden sıyrılıp, farkedemediklerini görüyor oluyorsun. Bu açıdan yaşadığını objektif olarak anlatıp, fikir almak bakışını genişletiyor. Faydalı birşey bu.

Erkek arkadaşının tavrı ne oldu sonrasında, şimdi nasılsınız?

Ne anlatıcam, bir keresinde yaptığım huysuzluktan dolayı fena tartışmıştık eşimle. İnat yaptım, gurur yaptım hiç alttan almadım sinirlendirdim onu. Üzülmesini istiyordum çünkü. Canım benim konu uzamasın diye odayı değiştirecekti, önünde durduğum içinde yana çekilmem için itmeye kalkmış gibi bir hareket yapmaya yeltendi.

Çok büyüttüm. Çok abarttım.

Haksızken haklı durumuna getirdim kendimi.

Zarar verdiğini filan sanmaya başlamasından korkmaya başlamıştım artık:) Haksızlığımı örtecek bahane de arıyordum zaten. Öylelikle kapandı mevzu. Kapattım yani.

yo kesinlikle 7.5 yıl boyunca asla el kaldırmadı yani şuanda olan birşey bu. bir kere dediğimde aynı tartışmalı durumdan arkadaşın dediği gibi bızımde ittirme durumları oldu. ama bu sefer tartışmamız biraz şiddetli geçti işte. yoksa dediğim gibi kesinlikle ben ne yaparsam yapayım o sakinliğini korur.çok kızarsa susar. ama bu sefer ne oldu anlamadım.beni korkutanda bu. değişmeyemi başlıyor. açıkçası bu düşünceye kapılmamın altındada yatan sebebler oldugu için ben biraz telaş ettim ne biliyim fazlasından çok üzdüm kendimi. şuanda devamlı konuşmak istiyor zaten bir iki günlük bir şey bu olay.tamamiyle bittiğini söyledim yani oda kendince bahaneleri sunuyor. şimdiye kadar olmadıgı içinde onun arkasına sorunların arkasına sıgınıyor.pişman durumda. ben bugunde söyledim bitti artık olmaz diye baya üzgündü.belli etmedim ama ona içimin acıdıgını. kesin tavrımı koydum. bir kez daha düşün konuşalım deyip duruyor bu akşama belli olacak işte herşey. bende bilmiyorum. bir yanım bitsin diyor bir yanım kalsın.

yo kesinlikle 7.5 yıl boyunca asla el kaldırmadı yani şuanda olan birşey bu. bir kere dediğimde aynı tartışmalı durumdan arkadaşın dediği gibi bızımde ittirme durumları oldu. ama bu sefer tartışmamız biraz şiddetli geçti işte. yoksa dediğim gibi kesinlikle ben ne yaparsam yapayım o sakinliğini korur.çok kızarsa susar. ama bu sefer ne oldu anlamadım.beni korkutanda bu. değişmeyemi başlıyor. açıkçası bu düşünceye kapılmamın altındada yatan sebebler oldugu için ben biraz telaş ettim ne biliyim fazlasından çok üzdüm kendimi. şuanda devamlı konuşmak istiyor zaten bir iki günlük bir şey bu olay.tamamiyle bittiğini söyledim yani oda kendince bahaneleri sunuyor. şimdiye kadar olmadıgı içinde onun arkasına sorunların arkasına sıgınıyor.pişman durumda. ben bugunde söyledim bitti artık olmaz diye baya üzgündü.belli etmedim ama ona içimin acıdıgını. kesin tavrımı koydum. bir kez daha düşün konuşalım deyip duruyor bu akşama belli olacak işte herşey. bende bilmiyorum. bir yanım bitsin diyor bir yanım kalsın.

sen zaten tavrını koymuşsun ortaya..
şiddet derken ne yaptı ??

çok seviyorsan bırak biraz burnu sürtsün..

Son düzenleme:
yapmayan yapmayabiliyor ama herhangi bir tartısmada sinirlenip tokat atan adam bunu ilerde daha kotu yerlerede getirebilir bir erkegin bir kadına siddet uygulamasını gerektircek ne olur diye dusunuyorum ama bulamıyorum sahsen ben sevdigim adama bu zamana kadar hic hakaret etmemisimdir cok fazla canım yandı herseyi duydum ama karsı bir cevap vermedim veremem yapıma aykırı cunku sanırım bu siddet olayıda boyle eger icinde varsa bir erkegin veya kadının ortaya cıkar bugun tokat atan yarın oburgun tekme tokat dovmeye baslayabilir bunlar hep bir ihtimal tabi ama insan bir kere olunca dusunmeden edemiyor

Son düzenleme:
Back
X