• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliden sogumak ve sonra...

rukiyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
21
0
86
Bolu
merhaba..ben çok yakın arkadaşım için yazıyorum bunları..biz dogru olanın ne olduguna bir türlü karar veremedk..arkadaşımın yaklaşk 5 senedir bir ilişkisi var..2 sene ayrı kaldılar ama ailevi sebeplerden dolayı...yani 2 senedir tam olarak beraberler..cok zor dönemlerden geçtiler gerçekten..ama sevmekten vazgeçmediler birbirlerini aradaki senelere ragmen..tekrar kavuştular sonra..ama hiç bişey hayal ettikleri gibi gitmedi..her hafta mutlaka bir tartışmaları oluyor..cocuk da farkında karakterlerinin farklı oldgnun..ve arkadaşıma aynı hayatı pylaşmıyoruz bile demiş..seviyolar sevmesine ama cok yıprandılar ve arkadaşım artık ondan sogudugunu söylüyor..her sözü batıyormuş ona..sevgi dolu mesajlarına cevap atarken cok zorlanıyomuş...cocuga heyecanının bittiğini söyledi..ara vermek istedi hatta kendini iyileştirebilcegni düşündü..ama cocuk buna izin vermedi ve arkadşmı yalnz bırakmıyo durmadan arayıp soruyo..bu arada bu çift uzakta görüşemiyolar farklı şehirlerde okuyolar..sebebin byük kısmı uzaklık biliyoruz belki yan yana olsa bunlar olmucak..ama bu çift daha 5 yıl uzak olmak zorunda ve şimdiden bayag yıprandılar..ayrılık noktasına geldiler ama sevdiklerinden o kararı alamıyorlar..ben açıkcası bu ilişkinin bittiğini düşünüyorum..arkadaşm kendine acı çektiriyo..o da bittiğini biliyo ama erkek arkadaşını yüz üstü bırakamayacgnı düşnüyo..çünkü bunu bir kere yaptı..siz ne düşnüyosunz..napmalı bu arkadaşım..kalbinin sesi diye bişey yok artık..kalbini hissetmedgni söylüyor...

aşk sevgi bittiyse yapacak bişey yok
ama isterse yeniden sevebilir
bence sevmeye çalışsın tekrar
çocuk onu seviyor belliki
o da yazık etmesin tekrar sevmeye çalışsın
bu da mümkün yani

Uzaklık sevmeye,birlikteliğe engel değildir..
madem soğukluk var,bıkkınlık var
bencede bu ilişki bitmiş demektir..
fazla zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Zorla güzellik olmaz değil mi??

bitirmeli hayatım daha bi de 5 sene var diyosun
mecbur bitirmeli
kendilerini kandırırlar yoksa
...

İlişkiyi yüretebilmek için iki tarafında özveride bulunup çaba göstermesi gerekir. Uzak olan mesafelerde bunu 2 katı yapmaları gerekir ama isteği kalmamışsa arkadaşınızın bunları beklemek yanlış olur o kişiden bence de bu ilişki bitmiş.

Hiçbirşeyi zorla yapamazsın. Zorlandıkça , uzaklaşırsın.. Bence onunla birlikteliğini devam ettirerek hem ona hemde kendisine haksızlık yapıyor arkadaşın.. Alışkanlıklar sadece insanı bitirmeye zorlar. Adı üstünde alışkanlık.. O da zaman içinde kaybolur gider..

2. sansi birbirlerine verdiklerinde hayal ettiklerini düsündüklerini bulamadiysa 3. sans birbirlerine verdiklerinde ne olcak?yüz üstü birakmak diye birsey yok kimse kimseye muhtac degil hele hele sevgiliyken ve bunca yil yasanmislik ve emek varsa.En büyük haksizlik yürümeyen iliskiyi yürütmekdir

5 senede uzaktan uzağa yürümeye çalışan bir ilişki bir tekerleği patlamış bisiklet gibidir aslında.
Uzaklık ilişkiyi kösteklerken yılların emeği de bisikleti yürütmeye çalışır.
Mesafe kat edilebilir mi?
Bence hayır... :19:
Bir 5 yıl daha ancak aralarındaki kalan güven ve saygıyı köreltir, iki tarafın birbirini ileride hatırlayacak zerre iyi anısı kalmaz... :50:
En azından bunu birbirlerine yapmasınlar...
10 sene sabrı kalmamış insanların ilişki yürütmesi mümkün değil, akıl karı hiç değil... :20:

aslında çözüm erkek arkadaşında..
sürekli aramalarından boş bırakmamasından arkadasınız saglıklı karar veremiyor okadar..
ama sevdigine inanıyorum kalbi hala sımsıcak sadece biraz ara vermeye ihityacı var..
bu sürede ilişki eski heyecanını kazanır die düşünüyorum.

kimse birbirini aldatmadıysa ilişkileri sağlam kalır . diğer sorunlar geçicidir ayrılmak kolay mı öyle yada unutmak o kadar yılı.

teşekkür ederim fikirleriniz için..gerçekten bunları duymak onun için aydılatıcı oldu..hemen hemen aynı fikirdeyiz..karar ona kalmış..umarım kendini daha fazla yıpratmadan onun için dogru olanı yapar.

Back
X