Sevgilidrn ayrılınca ve sonrası

Ay hayır tabi ki. Manevi değeri vs olan özel bir hediye değilse ben kullanmaya devam ederdim hatta.

Normal şartlarda istenilmez ama hediyenin maddi boyutuna da bağlı. Eski nişanlımla ayrıldığımızda bilezikleri ve bohçadan kullanılmamış olan her şeyi, çiçeğine kadar (istenmediği halde)iade etmiştim. Diğer türlü kıyafet gibi ufak tefek şeyleri istemekte/göndermekte saçma olur. Kullanmak istemiyorsan birilerine verebilirsin.

Ben yillardir benden etkilenen kişilerin bile hediyelerini saklamişim daha sonra meditasyon yapmaya başladim o eskilerin enerjisi gitsin diye bir kamyon dolusu eşyayi attim.
5 6 parça varsa vardir onlarida elim gitmiyor ayirmaya bir ara aticam ama.
Ama arayi hediyeni al demek terbiyesizlik geri vermek ergenlik
Direkt atmak yada istersen kullanma hakkin daha iyi temiz gibi geliyor

Sacma al mektubunu ver mektuplarimi gibi geri vermeniz icin mi almis ya da siz geri almak icin mi verdiniz ?

geri vermek /istemek çok basit bi hareket bence, isteyeni küçük düşüren bi hareket.tek taş ya da araba falan değilse geri verilmemeli.sat parasını ye :KK70:

Ben olsam veririm ki değeri yüksek birsey ise altın gibi kesinlikle veririm. Bana aldiğim hediyeler verilsin istemem ama bendekiler kalsa rahatsız olurum. Verme zorunluluğu elbette yok biraz senin yapınla alakali nasıl istiyorsan öyle olmalı.

Maddi değeri yüksekse geri veririm. Ama kitapmis kiyafetmis onları geri vermem istememde gerçi zamanında doğum günümde eski sevgilim kolye almıştı biraz tuzlu biseydi geri vermedim bozdurdum yedim parasını oda beni aldatmasaydi :dondurma::dondurma:

Yarasın koçum iyi yapmışsın

Pahalı veya manevi değeri yüksek hediyeye geri veririm/isterim. Değilse yada dokunmayacaksa umrumda olmaz...

Ben geri almadım verdiğim hediyeleri, şimdi bu başlığı okuyunca hatırladım şöyle şeyler almıştım diye. Geri almazdım zaten de.
Bende olan ve eski sevgilime geri veremeyeceğim şeyleri imha ettim. Çok önemli anısı olan kıymetli bulduğum şeyleri de geri verdim. Ayrılık konuşmamı yaptığım gün. Bir de hediyeyi geri vermek için ayrı buluşamazdım. Tekrar görmek istiyor gibi algılanabilirdi ayrıca gereksiz bir eylem olurdu. Geri verdim almak istemedi ama aldı.
Benim hediyeleri verme amacım şu;
Çok anlam yüklüyorum, çok hatırlıyorum ve üzülüyorum. Çöpe de atılacak şeyler olmayınca bunu yaptım. Pişman değilim. Süreci hızlandırdım.

Back
X