Sevgililer günü bilmecesi

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
73
slm arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyorken hepimize fikir olur diye düşünüyorum eşime Nasıl bir hediye alabilirim güzel bir fotoğraf makinesi düşündüm ama artık her anımızda telefonumuza sarılıyoruz çok kullanılır mı bilemiyorum işi gereği takım elbise kullanıyor takım elbise olsa sıradan mı olur saat düşünmüştüm yakın Zaman'da kardeşi hediye etti telefon düşündüm geçen sevgililer gününde yine ben almıştım telefonundan da memnun bir türlü karar veremiyorum sizce ne olabilir ? Teşekkür ederim

slm arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyorken hepimize fikir olur diye düşünüyorum eşime Nasıl bir hediye alabilirim güzel bir fotoğraf makinesi düşündüm ama artık her anımızda telefonumuza sarılıyoruz çok kullanılır mı bilemiyorum işi gereği takım elbise kullanıyor takım elbise olsa sıradan mı olur saat düşünmüştüm yakın Zaman'da kardeşi hediye etti telefon düşündüm geçen sevgililer gününde yine ben almıştım telefonundan da memnun bir türlü karar veremiyorum sizce ne olabilir ? Teşekkür ederim
Parfüm ya da deo

Parfümde güzel olabilir aslında ama daha uzun süreli kullanabileceği bir hediye olması daha makbul olur benim için

Kemer cüzdan seti olabilir, sigara iciyorsa tabaka çakmak ikilisi olabilir. Özel zevkleri var mı? Hobileri neler mesela?

Paranın alamıyacagı bısey yapsanız daha güzel olur madem pek ıhtıyacı yok.onun için güzel bir anı olusturun;)

Maddi olarak zorlamazsa ve fotoğrafa ilgisi varsa fotoğraf makinesi mantıklı .

Maddi olarak zorlamazsa ve fotoğrafa ilgisi varsa fotoğraf makinesi mantıklı .
Çekmekten çok çekilmeyi sever ,kendini pek sever:) benim daha çok ilgim var aslında ona almış gibi yapıp kendim kullanabilirim :)

Kemer cüzdan seti olabilir, sigara iciyorsa tabaka çakmak ikilisi olabilir. Özel zevkleri var mı? Hobileri neler mesela?
Tabaka ve çakmak güzel olabilir içiyor çünkü ama çalıştığı yerde zippo çakmak satışı vardı kendine almadı hatta bir tane hediye gelince babasına hediye etti Mutlu olur mu ?

Cok klişe oldu artık bunlar. Ben özel gunleri etkinlik için kullanıyorum.. Konser biletı aldım:) guzel bır yemegın ardından ask sarkıları gunun hakkını verır dıye dusundum. Esımde masaj havuz hamam paketı almış bır otelden tavsıye ederım :)

Cok klişe oldu artık bunlar. Ben özel gunleri etkinlik için kullanıyorum.. Konser biletı aldım:) guzel bır yemegın ardından ask sarkıları gunun hakkını verır dıye dusundum. Esımde masaj havuz hamam paketı almış bır otelden tavsıye ederım :)
Ayy ne güzel bir program gerçekten ama Batman'da yaşıyoruz bu bir hayal olur bizim için :(

Ayy ne güzel bir program gerçekten ama Batman'da yaşıyoruz bu bir hayal olur bizim için :KK43:
Vizyonda guzel fılmler var yemek ardından sınema mısır keyfınıde cok sevıyorum ben.. Hediye olarak flört nişan donemınde aldık herseyı bızı heyecanlandırmıyor hedıye.. Ancak keyıf veren seyler gunu anlamlandırıyor. En kötusu bır fılm alıp evde bişiler içmekte bana cazıp geliyor.. Gecen sene bır çilingir sofrası hazırlamştım bı yandada muzıgımız evımızde yıyıp içip muzık dınlemiştık.. Ikımıze özeldı .. Ona yada sıze özel degilde ıkınıze ozel bişi olsun

Bence erkeğe hediye almak hem çok zor hemde amaaan gerek yok :D
Bir kağıda "istediğin bir gün arkadaşlarınla takılabilirsin" yazarsın mesela :) Yapmasını istemediğin senin hatrına durduğu bir şey için izin ver :D

İki kat battaniye ve katkat hırkalar altında öyle uzak bir zaman gibi geldi ki yaz bana :KK1:

Ben bugün eşime yün çorap aldım hediye konu sahibi ,kalın kalın giydi nöbete gitti çok makbule geçtiğini düşünüyorum :KK70:
Ya 14subat ya hani. 1ay sonra takilir yani gozluk. Ben takarim. Arabada da lazim oluyo:KK48:

Yun corapta hic giymedim. Hangi sehirdesin

akilli sarj aletleri oluyor,tlf tablet vs herseyi fis aramaya gerek kalmadan sarj ediyor.
5 baslikli olanlar var ben esime onlardan aldim,cok isine yaradi.
reklama girer diye resim ekleyemiyorum ama hic yer kaplamayan cok guzel bisey benim esime aldigim.
tavsiye ederim.
ilgin olursa ozelden resim atarim nasil bisey diye.

akilli sarj aletleri oluyor,tlf tablet vs herseyi fis aramaya gerek kalmadan sarj ediyor.
5 baslikli olanlar var ben esime onlardan aldim,cok isine yaradi.
reklama girer diye resim ekleyemiyorum ama hic yer kaplamayan cok guzel bisey benim esime aldigim.
tavsiye ederim.
ilgin olursa ozelden resim atarim nasil bisey diye.
Teşekkür ederim ilginize ama kendi aldı bahsettiğiniz Şeyden :)

Back
X